Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Pravda je pobedila. Bravo za Partizan i veličanstveni preokret. 4
Žilee Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Da nema onih 3 sezona u Efesu gde su dominirali ,Vasinu karijeru bih opisao nesto u principu "bezmudaš" neverovatno. 1
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Vlasnik Hapoela dok gleda ovu utakmicu Vase preplacenog Micica: 1 2
Losmi17 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Uvek je lepo kad Hapoel izgubi. Izgleda da je nedonosce igrao kosarku samo kod goata. 1
Issey Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bravo za komše. Prvi put sam iskreno navijao za Partizan. Hapoel mi je retko antipatična ekipa. Ima tu brdo kvaliteta, ali su mi baš odvratni... Itudisova faca kad je skapirao da će izgubiti - priceless... Šteta za Vanju, nadam se da nije ozbiljno... 7
Ludi za Poli Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jel i Itoudis ojebina i prevara jer je ispusio cak 24 poena prednosti od KK Rekreativo Beograd na neutralnom terenu ili to vazi samo za Sasu Obradovica?
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sad bi navijaci Zvezde voleli da budu navijaci Hapoela. If you know what i mean. 3
Estrella Roja Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bravo komšije, svaka čast na preokretu i pobedi, vidim da ste imali i -27 u jednom trenutku. Inače 4 pobede beogradskih klubova ove nedelje, nijedna u Bg 1
Losmi17 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, Ludi za Poli said: Jel i Itoudis ojebina i prevara jer je ispusio cak 24 poena prednosti od KK Rekreativo Beograd na neutralnom terenu ili to vazi samo za Sasu Obradovica? Itudis je samo ekstremno iritantan. I uvek je lepo kad izgubi. 1 1
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Partizan bez str Duana 2/2 u Minkenu. Velika pobjeda. Kao što rekoh, u ovoj EL svako svakog dobija jer je izuzetno izjednačena. Svi imaju kvalitet.
Ludi za Poli Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Losmi17 said: Itudis je samo ekstremno iritantan. I uvek je lepo kad izgubi. Nesto kao smecar Ataman npr. Slazem se. 1
Milko Miller Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sto se igralo u Minhenu? A i koja dva domaća igrača je Partizan već potpisao za sledeću sezonu? Računam da je jedan Tanasković.
Shunsuke Nakamura Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kako će ovaj Hapoel da se prospe u PO sa ovakvim Micićem. Ubijeđen sam da ispadaju. A volio bih da se nekako sastanu sa Zvezdom u PO. Nije uopšte nemoguć taj sudar. 8
Eddard Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakav užasan izgovor ima ova... Retko mi je iritantna.
Tex_Willer Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 13 minutes ago, Ludi za Poli said: Jel i Itoudis ojebina i prevara jer je ispusio cak 24 poena prednosti od KK Rekreativo Beograd na neutralnom terenu ili to vazi samo za Sasu Obradovica? 27p 7 minutes ago, Milko Miller said: Sto se igralo u Minhenu? A i koja dva domaća igrača je Partizan već potpisao za sledeću sezonu? Računam da je jedan Tanasković. Tanaskovic i neki Bogdanović, salim se navodno Miletic je blizu 1
Recommended Posts