Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Generalno mi je užasno infantilno to kad se bivši igrači blizanaca nešto kritikuju jer odigraju dobro protiv bivšeg tima. Prvo, sama esencija sportskog nadmetanja je da se trudiš da budeš što bolji i da doprineseš da tvoja trenutna ekipa pobedi - tako je od pikanja na terminu ili ispred zgrade pa do NBA i EL dvorana. Drugo, mi obično apsolutno nemamo pojma kakve je odnose igrač imao sa rukovodiocima blizanca za kog je igrao, a znajući opus većine tih rukovodilaca meni je čak i ok ne biti na istoj talasnoj dužini sa njima. Ovo važi za Gudurića, a takođe i za Milutinova kojeg su vidim mnogi navijači KKP popljuvali zato što dečko igra dobro protiv njih i ne baca patetične navijačke floskule naokolo. 4 1
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Što se mene tiče neka nam ubace i 50 poena, samo bez kurčenja. Nisam to video kod Gudure, dok recimo kod Berona i Lojda jesam, ne mogu reći da sam bio ravnodušan bez obzira što su stranci. Kažem, nek’ ubace sve , samo bez kurčenja i interakcije sa publikom.
Markoss Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, le piaf said: Gudura je dobroćudan momak, pristojan, kulturan, bez mrlje na karijeri; jer promašen šut nije mrlja. Nije elitan, ali je mnogo dobar i koristan košarkaš, i fina glava za svlačionicu i trenera. A ovo kao ne bih ga nikad u Zvezdi, što dalje od, jer je otišao u Milano za ogromne pare, pojedini cigani šatro uvređeni. Komično. Ma nisam to napisao zbog toga sto je otisao u Milan. Jednostavno nije my cup of tea, striktno kosarkaski gledano. Kao i Vasa. 2
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 57 minutes ago, Markoss said: Ma nisam to napisao zbog toga sto je otisao u Milan. Jednostavno nije my cup of tea, striktno kosarkaski gledano. Kao i Vasa. U redu da ti se ne sviđa njegov stil igre, ali ne razumem zašto uz to ide "što dalje od Zvezde". U tom tonu ispada da momak iz nekog razloga nije podoban za jednu Zvezdu (ili KKP, nebitno); a pošto taj razlog ne može biti košarkaški jer je Gudurić premija za naše klubove u svakom mogućem smislu, počev od suvog kvaliteta pa do ponašanja, a u njegovom slučaju i čistokrvnog zvezdaštva; onda ostaje konkretno šta? Da je previše pobožan? Ili ste uvređeni što u prajmu nije došao u KKCZ, dok ga Milano čini jednim od najplaćenijih košarkaša u Evropi. Nešto od toga mora biti. Ni meni Gudura nije elitni bek, ali je tier ispod i pregotivna glava. To kao da se ja nadurim na Lučića jer nije došao u Beograd svih ovih godina; i napišem što dalje od Partizana. 1 1
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Markoss said: Vaspitan je Gudura i sad, ali je vec neko vreme u Mirotinom "slava Bogu" fazonu. Za mene je to too much, ali svakako respektujem. Kad bi svi mi kao Mirota davali deo svoje zarade deci, bolesnima i najugrozenijima svet bi bio mnogo bolje mesto. 1
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, le piaf said: U redu da ti se ne sviđa njegov stil igre, ali ne razumem zašto uz to ide "što dalje od Zvezde". U tom tonu ispada da momak iz nekog razloga nije podoban za jednu Zvezdu (ili KKP, nebitno); a pošto taj razlog ne može biti košarkaški jer je Gudurić premija za naše klubove u svakom mogućem smislu, počev od suvog kvaliteta pa do ponašanja, a u njegovom slučaju i čistokrvnog zvezdaštva; onda ostaje konkretno šta? Da je previše pobožan? Ili ste uvređeni što u prajmu nije došao u KKCZ, dok ga Milano čini jednim od najplaćenijih košarkaša u Evropi. Nešto od toga mora biti. Ni meni Gudura nije elitni bek, ali je tier ispod i pregotivna glava. To kao da se ja nadurim na Lučića jer nije došao u Beograd svih ovih godina; i napišem što dalje od Partizana. 6 hours ago, Markoss said: Vaspitan je Gudura i sad, ali je vec neko vreme u Mirotinom "slava Bogu" fazonu. Za mene je to too much, ali svakako respektujem. Sto se tice njega i KKCZ - neka hvala. Isto vazi i Vasu. Nisam to napisao. Jednostavno mi se ne svidja kao kosarkas. Izvini brate, sta da ti kazem drugo. 😂 4 minutes ago, drperce said: Kad bi svi mi kao Mirota davali deo svoje zarade deci, bolesnima i najugrozenijima svet bi bio mnogo bolje mesto. Za to svaka cast naravno, ali ne znam kakve to veze ima sa verom u boga? Postoje ljudi koji daju deo svoje zarade deci, bolesnima i najugrozenijima, a nisu vernici. Edited 1 hour ago by Markoss 1
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Markoss said: Za to svaka cast naravno, ali ne znam kakve to veze ima sa verom u boga? Postoje ljudi koji daju deo svoje zarade deci, bolesnima i najugrozenijima, a nisu vernici. Shvatio sam tvoj komentar kao prozivanje Mirote zato sto je veliki vernik. Kao da je bitno da li veruje u Isusa, Alaha, Budu ili je ateista, on je veliki covek sto dokazuje svojim delima. Nema potrebe da se spda sa necijim verskim ubedjenjima
Recommended Posts