fillam Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Bobby Shurda said: Iskreno zahvalan na ne prihvatanju/odbijanju kolačića. 🫠 1 2
Grobarcina1992 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Malo se priča o Šarasu ove sezone, ostao bez dva najbolja igrača doveo skoro sve igrače iz NBA kojima treba adaptacija na evropsku košarku, i čovek lagano u top 3 sa najboljom odbranom u El i to sve sa sumnjivom centarskom postavom za mene daleko najbolji trener zadnje dve sezone. 6
Igor_ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Grobarcina1992 said: Malo se priča o Šarasu ove sezone, ostao bez dva najbolja igrača doveo skoro sve igrače iz NBA kojima treba adaptacija na evropsku košarku, i čovek lagano u top 3 sa najboljom odbranom u El i to sve sa sumnjivom centarskom postavom za mene daleko najbolji trener zadnje dve sezone. Dodali su Silvu , ako se ostvare spekulacije da uzimaju i De Koloa, bice bas zemlja jaki.
Gudura Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Ali kako se THT lagano i nabrzaka iskljucio iz utakmice za par minuta drugog poluvremena, bas se vidi da je jos zelen kad su dripci u narandzastom koji dele (ne)pravdu u EL u pitanju... To naravno nije sprecilo Fener i Sarasa da utrpaju 100+ poena i lagano rese na domacem terenu neugodnu Baskoniju. Opasan je trener Saras, ekipa mu ne puni oko, ali funkcionise kao ozbiljna masinerija i ultra su zajebani Edited 10 hours ago by Gudura
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Zanimljiv ovaj dres Fenera u kom su sinoć igrali. 1
Problem sa licnim greskama Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mnogo sam impresioniran utakmicom Milutinova. Strasna dominacija. Kad je zdrav je zaista u legitimnoj diskusiji za najboljeg centra EL. Jest da mu odgovarao match up protiv svih protivnickih centara ali bukvalno PAO nije mogao da pomisli o skoku dok je bio na terenu. Mnogo je zajeban Olimpijakos kad su svi zdravi. 1
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Top je Milutinov za EL a i Hall je odličan back up. Tim pre mi je čudno što žele još i Tyrique Jonesa.
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Al kolika je rupetina Keneth Farid. Bukvalno bekovi Olija su ga targetirali kad god je na parketu. A Milutinov se gostio njime. Ne znam za vas ali da li vam deluje da je Kostas malo usporio? 1
MarioKempes Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Top je Milutinov za EL a i Hall je odličan back up. Tim pre mi je čudno što žele još i Tyrique Jonesa. Tanki su sa zdravljem, pa vrv hoće da se obezbede trećim upotrebljivim centrom. Jedan od ove dvojice ako klecne - ode sezona, a to je za Oli preveliki rizik.
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Faried je bolji 100 puta od Yurtsevena. Čudno da Holmes nije dobio ni sekund sinoć.
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Faried je bolji 100 puta od Yurtsevena. Čudno da Holmes nije dobio ni sekund sinoć. Ataman gura svoga Yurtsevena. Domaca osnova i tako to. 2 1
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Top je Milutinov za EL a i Hall je odličan back up. Tim pre mi je čudno što žele još i Tyrique Jonesa. Milutinov po prosecnom indeksu trenutno prvi u EL uz bratka Vezenkova - pirejski tornjevi blizanci. Cima peti, Nvora deveti. Petrusev sesti 2
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, JPM said: Ataman gura svoga Yurtsevena. Domaca osnova i tako to. Naravno, mnogo više igra nego što ima kvaliteta. Rupa u piku, skok za tu visinu ispodprosečan, luta u rotacijama. Nije EL igrač, a naročito ne igrač za veliki tim. Klasično guranje da bi ga razigravao za reprezentaciju. Ne bi me čudilo da dovede još i Korkmaza.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/195628/dimitris-janakopulos-posle-panatinaikos-olimpijakos/vest Veselo. Btw Oly u EL ima 10 uzastopnih pobeda nad Paom. :D
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobra intervencija precednika Dimija. Svakako nas ocekujem i dalje na f4. #wethegreens 1 1
SuperTraktorko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1914596/dimitris-giannakopoulos-to-panathinaikos-players-after-losing-to-olympiacos-i-havent-slept-at-all/ Ne bio igracima Pao u kozi. Bukvalno dok citam sam u fazonu da je Janakopulos toliko odvaljen da je na korak od toga da izvadi kalasnjikov i opali rundu. 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Au, je l' sme tako da se igrači bacaju pod autobus? Niko više neće hteti da dođe u Pao. 2
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zabole ih, sve dok dobijaju 2-3 miliona godisnje moze Odvalopulos da laprda sta oce.
Problem sa licnim greskama Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 44 minutes ago, SuperTraktorko said: https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1914596/dimitris-giannakopoulos-to-panathinaikos-players-after-losing-to-olympiacos-i-havent-slept-at-all/ Ne bio igracima Pao u kozi. Bukvalno dok citam sam u fazonu da je Janakopulos toliko odvaljen da je na korak od toga da izvadi kalasnjikov i opali rundu. Meni je upalo u oci da tvrdi da je razlog njegovog nespavanja poraz a ne 3g kokaina.
Bobby Shurda Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 20 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Meni je upalo u oci da tvrdi da je razlog njegovog nespavanja poraz a ne 3g kokaina. njemu da je nespavanje od kokaina ne bi onda spavao nikada 1
Estrella Roja Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Na polovini sezone: Hapoel +4 Valencia, Monaco, Pao, Barca +3 Fener, Oly, Real +2 Žalgiris, Zvezda +1 Virtus, Armani, Dubai 0 Makabi -2 Bayern, Asvel -3 Paris, Baskonia, Efes, Partizan -4 Valensija je za sada najprijatnije iznenađenje, iako domaćinska ekipa uspeli su recimo da dobiju obe utakmice u Atini. Hapoel je imao 4 gostovanja bez publike (Efes, Fener, Dubai, Valencia) tako nije i neočekivano da imaju veliki broj pobeda kao gosti, uz to imaju i ozbiljan sastav. Efes je verovatno najviše podbacio u odnosu na očekivanja pred početak sezone, mada uz ovoliki broj povreda verovatno i nisu mogli više. Sa obzirom na veliki broj poraza kod kuće čini mi se da se izdvojilo 6 timova na dnu koji teško da mogu da se upuste u borbu makar za plejin, dok je naravno pri vrhu i dalje sve otvoreno.
JPM Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 3 hours ago, Don Dusko said: https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/195628/dimitris-janakopulos-posle-panatinaikos-olimpijakos/vest Veselo. Btw Oly u EL ima 10 uzastopnih pobeda nad Paom. 😄 Šta je, hoćete plate pizda li vam materina? Loš heroin.
Mile1 Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 3 hours ago, Don Dusko said: https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/195628/dimitris-janakopulos-posle-panatinaikos-olimpijakos/vest Veselo. Btw Oly u EL ima 10 uzastopnih pobeda nad Paom. 😄 Nisu culi za one tzv. pobede mir u kuci
JPM Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 48 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Meni je upalo u oci da tvrdi da je razlog njegovog nespavanja poraz a ne 3g kokaina. Ma nije poseta zbog derbija, hteo je pre mesec dana, lepo kaze covek.
Recommended Posts