Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Malo se priča o Šarasu ove sezone, ostao bez dva najbolja igrača doveo skoro sve igrače iz NBA kojima treba adaptacija na evropsku košarku, i čovek lagano u top 3 sa najboljom odbranom u El i to sve sa sumnjivom centarskom postavom za mene daleko najbolji trener zadnje dve sezone.

• Like 6
Posted
2 minutes ago, Grobarcina1992 said:

Malo se priča o Šarasu ove sezone, ostao bez dva najbolja igrača doveo skoro sve igrače iz NBA kojima treba adaptacija na evropsku košarku, i čovek lagano u top 3 sa najboljom odbranom u El i to sve sa sumnjivom centarskom postavom za mene daleko najbolji trener zadnje dve sezone.

Dodali su Silvu , ako se ostvare spekulacije da uzimaju i De Koloa, bice bas zemlja jaki. 

Posted (edited)

Ali kako se THT lagano i nabrzaka iskljucio iz utakmice za par minuta drugog poluvremena, bas se vidi da je jos zelen kad su dripci u narandzastom koji dele (ne)pravdu u EL u pitanju...

To naravno nije sprecilo Fener i Sarasa da utrpaju 100+ poena i lagano rese na domacem terenu neugodnu Baskoniju. Opasan je trener Saras, ekipa mu ne puni oko, ali funkcionise kao ozbiljna masinerija i ultra su zajebani

Edited by Gudura
Posted

Mnogo sam impresioniran utakmicom Milutinova. Strasna dominacija. Kad je zdrav je zaista u legitimnoj diskusiji za najboljeg centra EL. Jest da mu odgovarao match up protiv svih protivnickih centara ali bukvalno PAO nije mogao da pomisli o skoku dok je bio na terenu. 

Mnogo je zajeban Olimpijakos kad su svi zdravi.

• Like 1
Posted

Al kolika je rupetina Keneth Farid. Bukvalno bekovi Olija su ga targetirali kad god je na parketu.

A  Milutinov se gostio njime.

Ne znam za vas ali da li vam deluje da je Kostas malo usporio?

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Chaos Is Me said:

Top je Milutinov za EL a i Hall je odličan back up. Tim pre mi je čudno što žele još i Tyrique Jonesa. 

Tanki su sa zdravljem, pa vrv hoće da se obezbede trećim upotrebljivim centrom.

Jedan od ove dvojice ako klecne - ode sezona, a to je za Oli preveliki rizik.

Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Faried je bolji 100 puta od Yurtsevena. Čudno da Holmes nije dobio ni sekund sinoć.

Ataman gura svoga Yurtsevena. Domaca osnova i tako to.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Top je Milutinov za EL a i Hall je odličan back up. Tim pre mi je čudno što žele još i Tyrique Jonesa. 

Milutinov po prosecnom indeksu trenutno prvi u EL uz bratka Vezenkova - pirejski tornjevi blizanci. Cima peti,  Nvora deveti. Petrusev sesti

• Like 2
Posted
1 hour ago, JPM said:

Ataman gura svoga Yurtsevena. Domaca osnova i tako to.

Naravno, mnogo više igra nego što ima kvaliteta. Rupa u piku, skok za tu visinu ispodprosečan, luta u rotacijama. Nije EL igrač, a naročito ne igrač za veliki tim. Klasično guranje da bi ga razigravao za reprezentaciju.

Ne bi me čudilo da dovede još i Korkmaza.

Posted
44 minutes ago, SuperTraktorko said:

https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1914596/dimitris-giannakopoulos-to-panathinaikos-players-after-losing-to-olympiacos-i-havent-slept-at-all/

Ne bio igracima Pao u kozi. Bukvalno dok citam sam u fazonu da je Janakopulos toliko odvaljen da je na korak od toga da izvadi kalasnjikov i opali rundu. 

Meni je upalo u oci da tvrdi da je razlog njegovog nespavanja poraz a ne 3g kokaina.

Posted

20 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Meni je upalo u oci da tvrdi da je razlog njegovog nespavanja poraz a ne 3g kokaina.

njemu da je nespavanje od kokaina ne bi onda spavao nikada 

• Like 1
Posted

Na polovini sezone:

Hapoel +4
Valencia, Monaco, Pao, Barca  +3
Fener, Oly, Real +2
Žalgiris, Zvezda +1
Virtus, Armani, Dubai 0

Makabi -2
Bayern, Asvel -3
Paris, Baskonia, Efes, Partizan -4

Valensija je za sada najprijatnije iznenađenje, iako domaćinska ekipa uspeli su recimo da dobiju obe utakmice u Atini. Hapoel je imao 4 gostovanja bez publike (Efes, Fener, Dubai, Valencia) tako nije i neočekivano da imaju veliki broj pobeda kao gosti, uz to imaju i ozbiljan sastav.

Efes je verovatno najviše podbacio u odnosu na očekivanja pred početak sezone, mada uz ovoliki broj povreda verovatno i nisu mogli više.

Sa obzirom na veliki broj poraza kod kuće čini mi se da se izdvojilo 6 timova na dnu koji teško da mogu da se upuste u borbu makar za plejin, dok je naravno pri vrhu i dalje sve otvoreno.

Posted
48 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Ma nije poseta zbog derbija, hteo je pre mesec dana, lepo kaze covek.