rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Hahaha nabacuješ ga komšijama, sačekaj da vidiš da li će i kako da preteknu 2
Sharp Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 hours ago, MV91 said: SDNA je радио своју анализу у којој су истакли да су Белошевић и Co погрешили (гле чуда) те да је Олимпијакос убацио лопту пошто је истекло 5 секунди. Четири пораза Виртуса која их страшно боле, Фенер, Хапоел, Звезда и Олимпијакос, може већ сада да се каже да их већ сад доста кошта бољег пласмана. Bilo je minimalno preko 5, ali je bilo - dakle greška koja ide na teret isključivo sudije koji je administrirao izvođenje, a to nije Belošević, već Francuz Trepenier. 1
Gudura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako se broji od trenutka kada je primio loptu u ruke za izvodjenje, 6,1 sekundi, sad sam stopovao na vracenom snimku
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 17 hours ago, NikolaTest said: Kad se zaustavlja vreme tj do kog trenutka se broji, kad igrač izbaci loptu iz ruke ili kad je drugi igrač prihvati (Milutinov)? Ako je ovo 2.onda je 100% proslo 5s 45 minutes ago, Gudura said: Ako se broji od trenutka kada je primio loptu u ruke za izvodjenje, 6,1 sekundi, sad sam stopovao na vracenom snimku 5 sekundi od kad izvodjac dobije/uzme loptu u ruke (da je izvede) do trenutka kad mu napusti ruke. FIBA pravilo 17.3.1. Ali pricali smo vec o tome, vrlo je subjektivno kako sudija broji onim odmahivanjem ruke. 2
rodriguez Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago S obzirom na vreme na semaforu, da li je imalo osnova pregledati snimak? 1
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sudija rukom odbrojava “divlje” , nema štopericu. Tako da je sve regularno. 3
Sharp Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sad sam vidio da Vildoza gazi liniju ispred Dorseya, ovo je trebala biti tehnička prije nego je bilo 5 sec. 1
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 7 hours ago, MV91 said: SDNA je радио своју анализу у којој су истакли да су Белошевић и Co погрешили (гле чуда) те да је Олимпијакос убацио лопту пошто је истекло 5 секунди. Jel mogao Duško da traži čelendž za to? @Sharp? Edited 4 hours ago by Knipex
Sharp Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 32 minutes ago, Knipex said: Jel mogao Duško da traži čelendž za to? @Sharp? Ne. Ali me ne bi iznenadilo da uvedu to od iduće sezone, nešto poput toga što su uveli 8 sekundi od ove sezone radi Lottermosera i one famozne situacije na Zvezda - Barcelona. 1
Recommended Posts