Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

https://sportando.basketball/en/valencia-basket-complaint-filed-with-the-euroleague-after-the-game-against-maccabi-tel-aviv/

Bas su bahati ovi izrealski navijači i verovatno su napali Martineza jer je bio protiv da Makabi i Hapoel igraju utakmice u Izrealu.

Takodje nije fer da ih turski klubovi  ne dočekuju kući, a Valensija da zatvori halu iz bezbednosnih razloga.

Čisto da se pomene jer takav tretman nisu imali ruski klubovi.

Edited by propolis
  • Like 4
Posted (edited)
1 hour ago, propolis said:

Bas su bahati ovi izrealski navijači i verovatno su napali Martineza jer je bio protiv da Makabi i Hapoel igraju utakmice u Izrealu.

Takodje nije fer da ih turski klubovi  ne dočekuju kući, a Valensija da zatvori halu iz bezbednosnih razloga.

Ne samo da nije fer već takve selektivne povlastice i ograničenja čine takmičenje neregularnim, posebno sada što se nakon skoro pola sezone Izraelci vraćaju doma. 

Zvezda je Makabi dobila na ''gostovanju'' u Pioniru i to pred par stotina svojih navijača...igrači Zvezde su tog dana ručali, zalegli malo i nakon dremke lagano na tekmu.

Valensija je izgubila u Jerusalimu u punoj dvorani nakon što su preleteli 3500km.

Smejurija od franšize.

Edited by wing
  • Like 4
Posted
10 minutes ago, Sector said:

Jel Armani igrao u svojoj hali protiv Fenera? Djeluje mi nešto nepoznato ona hala...

EA7 Emporio Armani Milan will be making a temporary move next season. The club officially announced that from December through February, they will play their home games at the Allianz Cloud, formerly known as Palalido, in Milan.

The shift comes as the Mediolanum Forum, Olimpia’s usual home arena, will be unavailable during that stretch due to the Winter Olympic Games.

• Thanks 1
Posted
8 hours ago, propolis said:

https://sportando.basketball/en/valencia-basket-complaint-filed-with-the-euroleague-after-the-game-against-maccabi-tel-aviv/

To ti je u startu favorizovanje Izraelaca. Klasičan primer nefer takmičenja. Neko je uskraćen za publiku samo zato što neko drugi vodi rat koji nikome normalnom nije jasan.

Posted
1 hour ago, zemljoradnik said:

Ko se po vama najmanje čudi, breca, buni na sudijske odluke od EL trenera?

Ne znam ko se najmanje buni ali Poeta to sa stilom radi, širok osmeh zlatan zub i na kraju sasluša sudiju i u miru se vrati na poziciju. To sam sinoć par puta primjetio.

Posted

Isprva sam pomislio da je pitanje ko se najviše buni...što je babi milo...

Elem, bune se svi, samo što to neko radi ipak sa malo više stila od drugih. Sam protest nije uopšte zabranjen. Iritantne su one preteranje reakcije, brecanje, iščuđavanje. Tu prednjači Itudis, pa onda Barcokas i Šaras. A Ataman je odmah iza.

• Like 1
Posted
9 hours ago, propolis said:

Makabi i Hapoel su privatni klubovi.

CSKA je tim kom je vlasnik vojska Rusije, Uniksu i Zenitu je vlasnik država, kao i Partizanu i Zvezdi.

Posted

men'se čini da hapoel bukvalno ima razrađen plan kako se bune gde niko ne preteruje, ne pada u nesvest i glumi ludilo ali se neprestano kenja, često bez direktnog obraćanja sudiji što radi samo itudis. bez neke naročite gestikulacije ali to ume da potraje. sigurno je sa ovoliko godina u EL (mislim od 2014 i dana kada je bio pomoćnik želimiru u PAO) ozbiljno navežbao zanat a sada samo finišira sa detaljima kakvi su aktuelni trendovi.

mene mnogo više nervira kada u blizini njihove klupe a često i sa njima (štabom, igračima) u toku prekida vidim ofera janaja na parketu. bukvalno imam osećaj da ima butku love u džepu i gleda kome da je podeli.

doduše, nije svuda dobrodošao a siguran sam da mu neće biti ugodno ni u beogradu nakon prolećne epizode pretnji da će da nam kupio ceo roster. doduše grci su ga juče napali na antisemitskoj bazi:

https://www.ynetnews.com/sport/article/by4o1ggxbl

Posted

Protiv nas su kenjali svi, celu utakmicu, bila je jedna tehnička, čini mi se. Sa druge strane, Sale je dobio odmah tehničku za protest za korake koje samo Stivi Vonder nije video.

• Like 1
Posted

ima nešto i u tome kako protestuješ, koliko se dereš, kakvu gestikulaciju koristiš, kakve face slažeš, veštine moljakanja itd. itudis je najdalje otišao da složi facu tipa - u jbte ja ovo nisam nikada video u životu - i to je to.

sve je to iritantno bez ikakve sumnje, bilo je i sinoć u OAKA areni ali mislim da se ne može sve svesti samo na uticaj bogatog vlasnika. to što hapoel radi za sada bez reakcije sudija treba proučavati, meni deluje dobro navežbano, možda postoje neke instrukcije EL šta je dozvoljeno a šta ne. ono kada bude neka odluka protiv hapoela u njihovo napadu i vraćaju se nazad a elajdza zatvorenih usta gleda preko ramena sudiju koji je dunuo pogledam jebaću ti majku i ćerku i praaskurđele sve do 12. kolena, to je prajsles ali ne mogu da ga kazne zbog toga.

Posted
2 hours ago, zemljoradnik said:

Ko se po vama najmanje čudi, breca, buni na sudijske odluke od EL trenera?

Kataš verovatno, kad god ga vidim mi deluje da je u dugovima do guše i da mu uopšte nije ni stalo do košarke a još manje do sudijskih odluka. Inače mi je nekako postao gotivan još one sezone kad je Makabi zamalo otišao na F4.

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted

Itoudis uopšte ne preteruje u komunikaciji sa sudijama po meni, jeste to Željkova škola ali je najkultivisaniji od te ekipe. Najgori su bez premca Bartzokas i Šaras, kao i verovatno bilo ko ko sedne na klupu Reala. Naravno, kad je u ful gasu Ataman je ubedljivo mesto broj 1 mada on ima i momente kad je potpuno miran i kao da dremka na klupi, ali zato kada pravi performans - to je za sve pare.

• Like 6
Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Itoudis uopšte ne preteruje u komunikaciji

no-confused-kid.gif

Gledao si utakmicu Hapoel - Zvezda?

Samo tu je zaslužio osam tehničkih.

16 minutes ago, Estrella Roja said:

Kataš verovatno, kad god ga vidim mi deluje da je u dugovima do guše i da mu uopšte nije ni stalo do košarke

Ubo si ga u centar sa opisom.

• Like 1
Posted (edited)

meni kataš razvija empatiju sa čovekom koji je izgubio sve i više nema nikakve nade od života. uopšte ga se ne sećam takvog kao igrača.... živopisan karakter svakako i zna košarke, nastavlja tradiciju makabija kao kluba sa posebnim identitetom u EL

pomozite jel u EL na snazi ono pravilo da ako u ligu uđe tim preko osvajanja eurocupa da bi u njoj ostao naredne godine mora da uđe u F4? ako da, onda to dosta toga objašnjava.

Edited by rodriguez
  • Like 1
Posted

Kataš brat izgleda kao da ga sutra čekaju dve alimentacije i rata stambenog a na računu 19 evra

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Kataš brat izgleda kao da ga sutra čekaju dve alimentacije i rata stambenog a na računu 19 evra

A ovaj put je duplo kolo...:default_coffee:

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, Stiletto said:

Makabi i Hapoel su privatni klubovi.

CSKA je tim kom je vlasnik vojska Rusije, Uniksu i Zenitu je vlasnik država, kao i Partizanu i Zvezdi.

razjašnjeno...:writing:

Edited by wing
Posted

iznenadio bi se da je vlasnička struktura razlog za sankcije

jeste drugi sport ali i čelzi je imao privatnika vlasnika rusa jevreja pa je ovaj morao da proda klub.

ne verujem da to ima veze, prosto - politika

• Like 1
Posted

Statistika, doduše od sredine prošle sezone, za ovu nisam našao.

Screenshot-from-2025-12-19-10-39-15.png

Koliko izgled može da vara, neverovatno. Po ovome je Kataš uz Trinkijerija najgori po tom pitanju, gori od Atamana i Šarasa. Ok, ima i do toga što će sudija pre svirati tehničku Katašu u praznom Pioniru nego recimo Atamanu u Oaki. Ali opet baš mi je iznenađenje da se ovoliko buni, nikako mi ne izgleda kao takav lik.

• Thanks 1
Posted

Kataša je Mizrahi hteo da smeni ali su igrači javno stali u njegovu zaštitu pa se od toga odustalo.

Hapoel je ove sezone već promenio 3 hale gde je domaćin, igrali su najpre u Sofiji pa u Botevgradu da bi CZ ugostili u Jerusalimu. I uskoro se vraćaju u matičnu halu u TA, to će biti 4 hala za jednu sezonu. Sve regularno ali kad bi se šalili...

Posted
9 hours ago, wing said:

Ne samo da nije fer već takve selektivne povlastice i ograničenja čine takmičenje neregularnim, posebno sada što se nakon skoro pola sezone Izraelci vraćaju doma. 

Zvezda je Makabi dobila na ''gostovanju'' u Pioniru i to pred par stotina svojih navijača...igrači Zvezde su tog dana ručali, zalegli malo i nakon dremke lagano na tekmu.

Valensija je izgubila u Jerusalimu u punoj dvorani nakon što su preleteli 3500km.

Smejurija od franšize.

Ne mož reći ne jevrejima druže moj

Posted
21 minutes ago, rodriguez said:

iznenadio bi se da je vlasnička struktura razlog za sankcije

Ne vlasnička struktura, već samo vlasništvo. Dok je Rusija agresor, ništa što je vlasništvo države Rusije ne može među normalan svet.

Daleko bilo da smatram da vlasnici Makabija i Hapoela nemaju nikakve veze sa državom Izraelom, ali makar nominalno država s tim klubovima nema ništa.