JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sale Obradovic da nauci ponesto od Duska Ivanovica koji drzi ISO silovatelja na klupi i pravi +20. 3
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Biće i Baskonija bolja povratkom Foresta, odmah se vidi. Galbiati gotivan lik, kao neki Sloukasov teča. 3 5
Sokmeniki Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Profesor Doktor Dusko Ivanovic. Svaka cast Pedru Martinezu, ali trenutno najbolji trener Evrolige je Dusko. Nijedan trener na svijetu sa ovom ekipom ne bi imao skor 8-8 do sad i samo jedan poraz kod kuce. Najgori potez u istoriji Crvene zvezde jeste kada je otjeran ovaj covjek a na njegovo mjesto doveden onaj giros majstor... 9
Nate Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kada ce neko da pljune u facu ovo caci sns govno jakovljevica? Kakav sendvicar jbt. Bukvalno mu ubacuju zetone sta treba govno da prica. 9 1
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, srlepajce said: Kakvo govno Jakovljevic Strasno Došao sa namerom da istrese kofu govana na "bivši stručni štab". 1
Issey Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Odvratna ljigava njuška Jakovljević. Godinama kenja i hvali hulju i sve vezano za sektu, ne bi li se uvalio negde. Za sad je dobacio samo do (ne)stručnog konsultanta... Edited 11 hours ago by Issey 1
srlepajce Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 12 minutes ago, JPM said: Došao sa namerom da istrese kofu govana na "bivši stručni štab". Jos kao velica rad Duska a bio je prvi koji ga je terao, pudlica Covica Klasicno djubre 3
TB Told Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 41 minutes ago, JPM said: Sale Obradovic da nauci ponesto od Duska Ivanovica koji drzi ISO silovatelja na klupi i pravi +20. U stvarnosti je Edwards igrao minut manje od proseka, a uzeo je pet šuteva više od proseka ove sezone, tako da nikakvo klupiranje nije postojalo. 2
Blade Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 23 minutes ago, Sokmeniki said: Profesor Doktor Dusko Ivanovic. Svaka cast Pedru Martinezu, ali trenutno najbolji trener Evrolige je Dusko. Nijedan trener na svijetu sa ovom ekipom ne bi imao skor 8-8 do sad i samo jedan poraz kod kuce. Najgori potez u istoriji Crvene zvezde jeste kada je otjeran ovaj covjek a na njegovo mjesto doveden onaj giros majstor... Za mnogo manje lose rezultate je oteran. Njegovu smenu, posle one kada je smenjen Vladislav Lucic 1998. , smatram najvecom nepravdom ucinjenom jednom treneru od strane kluba koji volim. Ne znam sta bi bilo dalje da nije smenjen, ali nijedna izgubljena u Aba ligi i 1-3 u Evroligi, tesko da bi i za skuplje timove bio razlog da menjaju trenera, a misljenja sam da rezultati nisu ni bili problem, nego izgubljena svlacionica. A u tom slucaju, obicno se ne bira najbolje, nego najlakse resenje, a to je smena trenera.
robespierre Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Već se zaboravio derbi u kom je Duškista vodio 48:28 i na kraju izgubio. 1
Sokmeniki Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Blade said: Za mnogo manje lose rezultate je oteran. Njegovu smenu, posle one kada je smenjen Vladislav Lucic 1998. , smatram najvecom nepravdom ucinjenom jednom treneru od strane kluba koji volim. Ne znam sta bi bilo dalje da nije smenjen, ali nijedna izgubljena u Aba ligi i 1-3 u Evroligi, tesko da bi i za skuplje timove bio razlog da menjaju trenera, a misljenja sam da rezultati nisu ni bili problem, nego izgubljena svlacionica. A u tom slucaju, obicno se ne bira najbolje, nego najlakse resenje, a to je smena trenera. Ne vjerujem da je izgubljena svlacionica, sjecam se poslije Virtusa izjave Hange i jos igraca da podrzavaju trenera i da su uz njega u ovom trenutku. Prije da je problem bio sa upravom, sjecam se kasnije onih bljovotina od izjava Gurovica kao mi smo mu nudili Howarda i Monekea ali on nije htio vec je uzeo Simonovica i Bjelicu...
Todo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, robespierre said: Već se zaboravio derbi u kom je Duškista vodio 48:28 i na kraju izgubio. Mesec dana pre toga Kup uzeo gde je gubio 18, a to je ipak bilo za trofej i ako je vodio pomoćnik-on isključen. Taj derbi je bio Aba a ne EL, a tamo sve može...
TB Told Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, MV91 said: Бајерн иначе баш лош, шта је ово са њима. Domaćinska ekipa, koja je trenutno u seriji gostovanja (ovo je šesto uzastopno) pa im je narušeno i samopouzdanje.
Cavani Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dusko je zavrsio sa Zvezdom onog trenutka kada je rekao na konferenciji da nismo socijalna ustanova (jesmo). To mu domacoosnovasi i Udbas nisu oprostili, samo je bilo pitanje tajminga. Posle otkaza su krenuli zeton novinari, sve vec vidjeno. 12 1
Sokmeniki Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 minutes ago, robespierre said: Već se zaboravio derbi u kom je Duškista vodio 48:28 i na kraju izgubio. Zaboravlja se i da je to ubjedljivo najgore odsudjen derbi u posljednje 4 godine. Te i da su se i Nedovic i Dobric povrijedili u prvom poluvremenu. Kao i da je Kampaco 5 faulova imao u trecoj cetvrtini. Kao i da je jedan igrac imao 21 slobodno bacanje izvedeno, a na kraju meca fizicki nasrnuo na protivnickog igraca. Svasta se zaboravlja... 10 2
Blade Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 45 minutes ago, Sokmeniki said: Ne vjerujem da je izgubljena svlacionica, sjecam se poslije Virtusa izjave Hange i jos igraca da podrzavaju trenera i da su uz njega u ovom trenutku. Prije da je problem bio sa upravom, sjecam se kasnije onih bljovotina od izjava Gurovica kao mi smo mu nudili Howarda i Monekea ali on nije htio vec je uzeo Simonovica i Bjelicu... Ja sam misljenja da je izgubljena svlacionica bila glavni razlog. Posle, kada nam je gostovao sa Baskonijom, ciji je trener kroz par dana postao, po pogledima i (ne)pozdravima sa Zvezdinim igracima, videlo se ko su bile bundzije. Edited 10 hours ago by Blade
Sokmeniki Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Blade said: Ja sam misljenja da je izgubljena svlacionica bila glavni razlog. Posle, kada nam je gostovao sa Bakonijom, ciji je trener kroz par dana postao, po pogledima i (ne)pozdravima sa Zvezdinim igracima, videlo se ko su bile bundzije. Ne pije mi to vodu, jer se poslije utakmice srdacno izgrlio sa igracem koji su svi govorili da ga je najvise busio - Milosem Teodosicem 1 1
TB Told Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 minutes ago, Sokmeniki said: Zaboravlja se i da je to ubjedljivo najgore odsudjen derbi u posljednje 4 godine. Te i da su se i Nedovic i Dobric povrijedili u prvom poluvremenu. Kao i da je Kampaco 5 faulova imao u trecoj cetvrtini. Kao i da je jedan igrac imao 21 slobodno bacanje izvedeno, a na kraju meca fizicki nasrnuo na protivnickog igraca. Svasta se zaboravlja... Suđenje u petak je bilo idealno, a mi smo bili kompletni.
Petkovic Miroslav97 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Sokmeniki said: Ne pije mi to vodu, jer se poslije utakmice srdacno izgrlio sa igracem koji su svi govorili da ga je najvise busio - Milosem Teodosicem Najvise ga je ujebao Nejpir, a pre toga i Bjelica, koji je i igrao malo na pripremama..
Cavani Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Partizanov problem je jednostavan, nema tu puno filozofije. Jabari, Milton i strucni stab su im pojeli vise od pola budzeta, a doprinos im je bio jako mali. Kada se na to doda drugi centar koji je skuplji od prvog, hijerarhija je otisla u kurac. Naravno da starosedeocima koji su izneli proslu sezonu nije bilo pravo videti placenije od sebe kako lelemude, videlo se da prolazi kurcobolja Jabarija i prag profesionalizma je spusten na dno. Pobudila se osovina od prosle sezone i otisla je svlacionica u aut, posle se sve samo nadovezalo sa izjavama Zeljka, njegovim odlaskom i katastrofalnom atmosferom u i oko kluba. 3
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 33 minutes ago, TB Told said: U stvarnosti je Edwards igrao minut manje od proseka, a uzeo je pet šuteva više od proseka ove sezone, tako da nikakvo klupiranje nije postojalo. Postojalo je ali ne kao kazna vec kao deo taktike. Video je Dusko ko moze da donese razliku, nasao pravu petorku za to i nije mario za ugovore igraca. Ja sam zaista impresioniran kako je Virtus igrao sa jako limitiranim igracima. 2
TB Told Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Postojalo je ali ne kao kazna vec kao deo taktike. Video je Dusko ko moze da donese razliku, nasao pravu petorku za to i nije mario za ugovore igraca. Ja sam zaista impresioniran kako je Virtus igrao sa jako limitiranim igracima. Čak ni to sa razlikom nije sasvim tačno. Na plus +20 se otišlo sa Edvardsom u petorci, koji je dao sedam uzastopnih poena tada. Što se tiče igre Virtusa Ivanović zaslužuje pohvale, ali nema potrebe praviti nategnute paralele sa Obradovićem i Zvezdom.
Recommended Posts