Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šteta što nema Kupera, video bih ove moje da li bi se ovako junačili, razbucao bi vas Kuper. 1 1 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Cavani said: Opet nije dosledno. Sfero izgubio ekipu identicno ko Zeljko. Na nasoj temi svako ko je terao Sfera namazan govnima, pezurativno nazivani svi ciganija koja hoce samo da smenjuje, stavljani svi pod voz i u isti kos. Sada za Zeljka drugacija percepcija. Sfero izgubio ekipu jos 6 meseci pre toga. Zeljko pre mesecak dana. Kapiram sta hoces da kazes ali kazem, cisto tehnicki gledano, nije on tvrdio da je u pravu bio, kao sto mu ti spocitavas. No, ne treba Enemiksu drveni advokat. 😄
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @le piaf Vala ga pretera, @NMX je stvarno korektan lik. Jedan od retkih Zvezdaša sa kojim može da se diskutuje bez navijačke (ili druge) ostrašćenosti. 2 1
BattleBender Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Manje smrdi kafana dok se peku crevca, nego što preko ekrana smrdi pojava Jakovljevica. Kakav preeeodvratan lik 2 1
Cavani Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Just now, Kooineeperk said: Zeljko pre mesecak dana. Auh brate. Sfero izgubio 2 razlicite ekipe, u dve sezone, ako cemo da brojimo. Uostalom pokazalo se da je bila ispravna smena, ekipa se preporodila. Za KKP cemo videti sta je bilo po sredi u buducnosti.
le piaf Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 1 minute ago, DameTime said: @le piaf Vala ga pretera, @NMX je stvarno korektan lik. Jedan od retkih Zvezdaša sa kojim može da se diskutuje bez navijačke (ili druge) ostrašćenosti. Meni ovo nije korektno uopšte. Pogotovo kada je on u pitanju. Isto bih reagovao i da je Cavani, Čvarkov, Manu, Džo, Duško, robb, Volter i ostala ekipa dobrih momaka. Na ove triplove i lošmije nemaš šta ni da reaguješ, ništa pametno osim provokacija i ne nude. Možda je do mene, i mojih principa.
Losmi17 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 3 minutes ago, Cavani said: Auh brate. Sfero izgubio 2 razlicite ekipe, u dve sezone, ako cemo da brojimo. Uostalom pokazalo se da je bila ispravna smena, ekipa se preporodila. Za KKP cemo videti sta je bilo po sredi u buducnosti. Apsolutno. Sfekijeva ekipa s kraja prosle sezone je imala iste paterne kao ova s pocetka tekuce. Vristalo je da mora da leti, i samo je corav mogao da misli drugacije. Bez uvrede, ali je tako. Vrlo je jasno da se i Zeljku desilo slicno, samo su njegova 2 gubljenja ekipe imala raspon nesto veci od 5 meseci.
DameTime Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 1 hour ago, Čočo said: Ja skidam kapu ovim momcima u timu Partizana. Bukvalno sami protiv svih. I protiv protivnika i protiv svojih navijača. I pobediće bez obzira na sve. Izgleda da je ipak i do Željka. Ja sam se nadala da je ova tvoja patetika rezervisana samo za KKCZ
BattleBender Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 43 minutes ago, NMX said: Sad da se uozbiljim. Kod grobara se bas vidi zelja. Posebno u odbrani. Da pokazu da nisu kanta a ni blizu iste. Ko je koga tu ubijao u pojam, igraci zeljka ili on njih, ne znam. Samo se vide mnogo jednostavniji napadacki setovi i veca agresivnost u odbrani (i pametnije branjenje, makar i loseg Bajerna) Mislim da je Bajern samo u uzasnom stanju. Baš su loši. Ne mislim da je Partizan odigrao nista bolje nego u prethodnim mecevima, samo Bayern nije kadar da iskoristi pad Partizan (a ponovo su ga imali) i da ih bude nekih 20-4 u tom periodu. 1
Cavani Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 1 minute ago, le piaf said: Meni ovo nije korektno uopšte. Pogotovo kada je on u pitanju. Isto bih reagovao i da je Cavani, Čvarkov, Manu, Džo, Duško, robb, Volter i ostala ekipa dobrih momaka. Na ove triplove i lošmije nemaš šta ni da reaguješ, ništa pametno osim provokacija i ne nude. Možda je do mene, i mojih principa. Ma prckanje je standardno, i mi dobri momci volimo da podbodemo nekad kao i u real life, valja se. Mozda su vama emocije na max, mozda i mi losije prepoznamo momenat da se povuce rucna dok se ne ohlade glave. Takva je situacija da je nekom do plakanje, mnogima sa strane verovatno deluje kao patetika sve ovo. Sve u svemu ne bi trebalo da bude ljutnje, nema tu neke zle namere prema forumasima.
DameTime Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 7 minutes ago, le piaf said: Meni ovo nije korektno uopšte. Pogotovo kada je on u pitanju. Isto bih reagovao i da je Cavani, Čvarkov, Manu, Džo, Duško, robb, Volter i ostala ekipa dobrih momaka. Ako je već dobar momak, znači da zaslužuje neki benefit of the doubt, a ne da se odmah pređe na lošu procenu karaktera i izjednačavanje sa dežurnim trolerima. Previše si šaržiran a on je pogrešna stanica za pražnjenje. Lošmija s druge strane "nagazi" slobodno 😂
BattleBender Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Jebeno ste snowflakes. Da ste na mom mestu na PL temi, strajkovali bi gladju ispred skupstine. Ovde moderacija ne dozvoljava da se kace meme-ovi i zajebancije na racun zvezde/partizan i njihovih navijaca. Generalno se mnogo manje dozvoljava provociranje. Tamo 3 razlicite navijacke grupe docekale da gangbang-uju na racun Uniteda. Pa nisam cmizdrio. A pio sam ja bromazepame zbog Uniteda... 2 1
le piaf Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 1 minute ago, DameTime said: Ako je već dobar momak, znači da zaslužuje neki benefit of the doubt, a ne da se odmah pređe na lošu procenu karaktera i izjednačavanje sa dežurnim trolerima. Previše si šaržiran a on je pogrešna stanica za pražnjenje. Lošmija s druge strane "nagazi" slobodno 😂 Pa on me je isprovocirao jer upada u prvu grupu. Na ove druge ne reagujem, pisali smo već o tome, i ti to znaš 🙂
Kosjan Willavić Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 14 minutes ago, le piaf said: Meni ovo nije korektno uopšte. Pogotovo kada je on u pitanju. Isto bih reagovao i da je Cavani, Čvarkov, Manu, Džo, Duško, robb, Volter i ostala ekipa dobrih momaka. Na ove triplove i lošmije nemaš šta ni da reaguješ, ništa pametno osim provokacija i ne nude. Možda je do mene, i mojih principa. "In your eyes, you are good guys! Fuck you NMX, fuck you everybody!" 😄 1 4 1
NMX Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 8 minutes ago, BattleBender said: Mislim da je Bajern samo u uzasnom stanju. Baš su loši. Ne mislim da je Partizan odigrao nista bolje nego u prethodnim mecevima, samo Bayern nije kadar da iskoristi pad Partizan (a ponovo su ga imali) i da ih bude nekih 20-4 u tom periodu. Jbm li ga, meni je odbrana delovala da kazem - angazovanije. Svakako je pomogao impotentni Bajern ali se videla zelja. To je sigurno. Napad - manje komplikovan. Nije Zeljkov 4D sah. Sad je proslo, nadamo se da sledece kolo nece, jelte. KKP svakako vristi za PG
Losmi17 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago (edited) Sjajno etiketiranje, naravno bez pokrica i nekog uporista u realnosti. Tesko da bilo ko od navijaca kkp moze trenutno da rasudjuje bilo sta racionalno. Ti postovi su uglavnom u 90÷ situacija odvaljeni od realnosti i dolaze iz jedne krajnje iracionalne pozicije. Da nabrojim i ja izuzetke-Arsenije, Nemanja, Xpert, Frensis... Edited 28 minutes ago by Losmi17
BattleBender Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 1 minute ago, NMX said: Jbm li ga, meni je odbrana delovala da kazem - angazovanije. Svakako je pomogao impotentni Bajern ali se videla zelja. To je sigurno. Napad - manje komplikovan. Nije Zeljkov 4D sah. Sad je proslo, nadamo se da sledece kolo nece, jelte. KKP svakako vristi za PG Ne mislim da je KKP-u bio problem angazovanje. Rekao bih da je glavni problem bio, a deluje da je jos ta nepogresivna kolektivna naivnost i bezglavost. Bajern samo nije sposoban da to kazni u velikoj meri. Pre svega u napadu. Ovo sto Bajern igra ofanzivno ne deluje kao EL nivo.
Dragan Mićić Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Dzabarica, 7 poena, kljucna trojka. otkacila se rukica, sad ce nama spakuje 25 da se cesemo do svetog nikole 1
Creed Bratton Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Partizan je ovo dobio na zelju, energiju i agresivnu odbranu. Meni je samo apsurdno sto su navijaci pre i na poceku meca zvizdali igracima bez nekog osnovanog razloga (cak i sam Zeljko trazio da se podrze) a onda kad su ovi pokazali totalno drugi pristup bez Zeljka dobijaju podrsku sa tribina !?
Sokmeniki Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 58 minutes ago, suptil said: Samo je Zvezda uspela da izgubi od ovog Bajerna. Mislis onaj trener sto je bio? Da se dezurni "cuvari vatre" pitaju i dalje bi on bio tu sa skorom tipa 6-7 i pobjedom od plej ofa, ali bitno da se ne lozimo na plej of i F4
Урош19 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 1 hour ago, Don Dusko said: Cujemo se sutra ako nasi isto krenu... Naši će posle utakmice kad priđu igrači, ako se ne varam to je tradicija pred svaki derbi. U toku utakmice, kao i uvek, ne očekujem nešto tog tipa.
Creed Bratton Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago (edited) Ako Olimpijakos ne moze da organizuje utakmicu u naredna 2 dana ogromna sramota ce biti da Feneru ne upise pobeda. Daj bre kakve su ovo zajebancije pa sta je Zvezda trebala kad je imala brdo povreda da napravi rupu na krovu arene i odlaze se tekma nikom nista igrace se kad budemo full spremni.. Jos se Feneru opet desava isto kao i protiv Pariza prosle sezone gde se ovima navodno razbolelo pola tima a dva dana ranije igrali utakmicu u ligi. Edited 7 minutes ago by Creed Bratton 1
Recommended Posts