Gudura Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Impresivna je kolicina sekiracije koju pojedini navijaci Zvezde iskazuju zbog stanja kod komsija. Aj ne trolujte ljude i ne stajte im na muku vise, gori ste od Jabari Parkera😆 11 2
Sokmeniki Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 53 minutes ago, Gudura said: Impresivna je kolicina sekiracije koju pojedini navijaci Zvezde iskazuju zbog stanja kod komsija. Aj ne trolujte ljude i ne stajte im na muku vise, gori ste od Jabari Parkera😆 Slazem se brate. Navijam protiv Partizana svaku utakmicu, pa opet nikad poslije poraza ne komentarisem na komsijskom topiku. Prosto glupo mi je to neko nasladjivanje ili jos gore razumijevanje i sazaljevanje trenutne situacije kod bilo koga. Pohvaliti da, ali sad ici i stajati jos vise na muku mi je glupo i to kazem ja koji mozda i najvise prezirem Partizan na svijetu. 1 1
BattleBender Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Sokmeniki said: Slazem se brate. Navijam protiv Partizana svaku utakmicu, pa opet nikad poslije poraza ne komentarisem na komsijskom topiku. Prosto glupo mi je to neko nasladjivanje ili jos gore razumijevanje i sazaljevanje trenutne situacije kod bilo koga. Pohvaliti da, ali sad ici i stajati jos vise na muku mi je glupo i to kazem ja koji mozda i najvise prezirem Partizan na svijetu. Partizan je Zvezdin ne samo najveci rival, nego je i projektovan kao jedan od glavnih konkurenata u borbi za mesta od 5-10 pre pocetka sezone. Moze se reci da je mozda i dalje tako. Imas Hapoel, Oli, Pao, Monako, Fener, Barca, Real, Efes, i tu upadaju Milano, Zvezda, Partizan, Zalgiris, Dubai. Na sve to mozda se nije ocekivalo da ce Valensija da budu ovako jaka, nikad ne znas kakav ce da bude Pariz. I Bajern moze da uskoci tu Tesko da ce Zvezda u prva 5, tako da je sasvim normalno da navijac Zvezde pomno prati sta se desava sa preostalih 8,9 ekipa sa kojima se boris 5-10. Jos konkretnije 5-8. Iako se prati sta se desava sa Bajernom, Zalgirisom, Dubai-em, nije nista nenormalno sto se vise isprati KKP. Sigurno necu da idem na nemacki ili litvanski forum... 1
Romantik Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 hours ago, Igor_ said: Izgleda neko prosvercovao telefon u svlacionicu. ...i to na poluvremenu, cista sabotaza od strane grckih domacina Kako mi je drago za ovaj raspad Parkera. Strasno mi je kad neko preplati igraca koji u prethodnoj sezoni nije pokazo nikakav voljni momenat. Visoki igrac koji apsolutno ne doprinosi u skoku ne bi smeo dobiti milion ni u jednom timu, a nazalost u Evropi je dosta takvih, preplacenih i po meni je to drugi najveci problem Evrolige, posle samog sistema takmicenja. I Mirota mi je vec par godina skroz mlohav i nekativan, ali je nekako isporucivao solidne brojke do ove godine, iako ni on nije zasluzio svoj ugovor evo vec trecu godinu zaredom.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Badio je stvarno uzbudljiv igrač za gledanje. Kako je sinoć prilepio Jovića u jednom trenutku, bilo baš neprijatno. 4
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Распоред Фенербахчеа у новембру није био посебно тежак, али импресионира контрола коју су успостављали над утакмицама након што су на почетку сезоне изгледали прилично лоше. Без пораза овог месеца и аутоматски су себе подигли на жељене позиције у врху табеле... Јасикевичијус стварно израста у врхунског стручњака и иако им игра и даље није посебно пријатна за око, фасциниран сам како су у стању да прилагоде темпо меча себи и да одбраном спрече противнике пронађу било какав ритам. Мислим такође да испод радара пролази допринос Бонзија Колсона током ове серије победа. У последњих пет утакмица има индивидуални офанзивни рејтинг од скоро 170 што је бројка ван сваке памети. Разлика офанзивног и дефанзивног од 60 је једнако ненормална и само је Нијанг испред њега по оба параметра у новембру. Двојка на 53%, тројка на 47%, малтене беспрекоран са пенала... генерално у топ10-15 по свим напредним статистикама шута и одбране и све то за мање од 20 минута. Прошле године му није тренер превише веровао, али ме не би зачудило да посвећеношћу која га карактерише сад обезбеди себи озбиљнију улогу и постане прво име на крилним позицијама Фенербахчеа, да не кажем упадне у патике Хејс-Дејвиса. У сваком случају, 5-0 са лошом центарском линијом и без Вилбекина и Бостона делује баш добро. 3
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 hours ago, Gudura said: Impresivna je kolicina sekiracije koju pojedini navijaci Zvezde iskazuju zbog stanja kod komsija. Aj ne trolujte ljude i ne stajte im na muku vise, gori ste od Jabari Parkera😆 Nisam primetio trolovanje, već običnu diskusiju o igri tog kluba na odgovarajućoj temi. To za koga navija taj koji piše na temi o Partizanu nije relevantno. Možda te samo znanje da se radi o navijačima Zvezde navodi na neki zaključak da ima tu neke malicioznosti. Sa moje strane je recimo nema uopšte, sad da li neko veruje u to ili ne je malo njegovo pravo a malo, iskreno rečeno, posledica bolesti ovog društva u zadnjim decenijama. Na kraju krajeva, možda bismo mi diskutovali i o igri Makabija ili Dubaia na odgovarajućim temama tih klubova, kada bi one postojale ili kada bi se broj ljudi koji o tome piše brojao barem dvocifreno. Ali baš si me zaintrigirao pa slobodno šibni na DM na kog misliš da ih troluje. 1
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Misterija je zasto Kolson nema vecu minutazu. Na primer, Meli ima i dalje vecu minutazu, a nista ne donosi na parketu, ljustura je sebe. Biberovica cesto pusta da se ispucava i trpi ga, na poslednje cetiri utakmice ima 8/22 za tri, i to uopste ne utice na njegovu minutazu. Edited 3 hours ago by McLeod
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Melli je esencijalan igrač Fenera po meni, ne može biti dalje od istine da ništa ne donosi na parketu. Svaki potez mu je ispravan i kalkulisan, ponekad telo ne može da isprati ali ono baš je etalno prekaljenog inteligentnog igrača. Uostalom, on nije nikakva konkurencija Colsonu jer Melli igra više na 5 nego na 4. Ja bih rekao da su ove godine Colson i Biberović zamenili uloge u smislu značaja, koliko god je Tarik bio dobar prošle sezone a Bonzi nesnađen, ove sezone je obrnuto. Inače, utakmice Fenera su pravi horor za oko, nije ih lako gledati, baš su sve osim dopadljive ekipe. 9
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Fener, Oly i Pao koliko god da ne blistaju od pocetka sezone opet su nakupili solidan broj pobeda i pri vrhu su, tako da su mi i ove sezone izraziti favoriti za F4. I cetvrti pored njih verovatno Hapoel. Ali konkurencija je stvarno neverovatna, gde u jos Real, Barsa, Efes, Monako + ekipe koje izgledaju odlicno od pocetka sezone poput Zvezde, Zalgirisa, Valensije... Bice bas zanimljiva borba i za 10, a u plej ofu ima da prsti.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 41 minutes ago, Chaos Is Me said: Melli je esencijalan igrač Fenera po meni, ne može biti dalje od istine da ništa ne donosi na parketu. Svaki potez mu je ispravan i kalkulisan, ponekad telo ne može da isprati ali ono baš je etalno prekaljenog inteligentnog igrača. Uostalom, on nije nikakva konkurencija Colsonu jer Melli igra više na 5 nego na 4. Ja bih rekao da su ove godine Colson i Biberović zamenili uloge u smislu značaja, koliko god je Tarik bio dobar prošle sezone a Bonzi nesnađen, ove sezone je obrnuto. Inače, utakmice Fenera su pravi horor za oko, nije ih lako gledati, baš su sve osim dopadljive ekipe. Kolson krpi sve kad je na terenu. Meli sluzi za prljavstinu i hrkljus kad su sudije nesnadjene, a cesto su takve. To je mozda bio nekad, sad treba da izleti zbog pet licnih svaku utakmicu. Ofucao se skroz, zreo je za penziju. Iskreno mi je sokantno da i dalje igra u Feneru.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Dokle god ima preko 40% za 3 i 5 skokova za 20 minuta dobar je. Inače radi gomilu stvari koje se ne vide u statistici (a nije mu ni statistika baš nevidljiva kao kod Davidovca npr za koga se potežu slični argumenti). Daleko najinteligentniji igrač Fenera i neko ko im dobrim delom drži strukturu ekipe. Mislim da je bukvalno poslednji igrač iz ekipe koga bi se Šaras u ovom trenutku odrekao. 1 1
NMX Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Fina analiza. Jbg, najvećim delom je do igrača. Ovo su pritom basic stvari koje igrači na ovom nivou rade po automatizmu.
McLeod Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Dokle god ima preko 40% za 3 i 5 skokova za 20 minuta dobar je. Inače radi gomilu stvari koje se ne vide u statistici (a nije mu ni statistika baš nevidljiva kao kod Davidovca npr za koga se potežu slični argumenti). Daleko najinteligentniji igrač Fenera i neko ko im dobrim delom drži strukturu ekipe. Mislim da je bukvalno poslednji igrač iz ekipe koga bi se Šaras u ovom trenutku odrekao. Ne slazem se, ali dobro. Taj sut za tri od visokih je u Feneru najlakse nadoknadiv od svih EL ekipa verovatno. To sto ima 5 skokova u proseku je prazna brojka kad pogledas da ima 40% za dva i da ne konvertuje otpatke ni blizu kao ranije. Problem sa faulovima je ocit, Feneru je cesto unistavao momentum glupim faulovima (a pola mu i ne sviraju, a i tako je uspeo da izadje iz igre zbog 5 faulova za 20 minuta 3 puta cini mi se). On jeste inteligentan igrac, da nije, ne bi igrao Evroligu u zivotu, ali je jasno da su godine ucinile svoje i da mnogo cesce pravi gluposti na terenu nego sto je glue guy koji je bio nekad. Mislim da vas koji tako mislite radi nostalgija i sto incidentno igra dobro protiv Zvezde i Partizana uglavnom. 23 minutes ago, NMX said: Fina analiza. Jbg, najvećim delom je do igrača. Ovo su pritom basic stvari koje igrači na ovom nivou rade po automatizmu. Mislis do Vasingtona. Bukvalno se sve raspada zbog njega. Obradovic cesto vrsi hokejaske izmene njega i Kalatesa. Juce je odustao. Edited 34 minutes ago by McLeod
Golijat Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 22 minutes ago, NMX said: Fina analiza. Jbg, najvećim delom je do igrača. Ovo su pritom basic stvari koje igrači na ovom nivou rade po automatizmu. Uf, ne slazem se. Ovo su stvari koje pripremas i uvezbavas na treningu, da bi odbranio ovakav tip napada preko PnR. Ukoliko ne stima odbrana, menjas nacin odbrane, menjas igraca koji ne isprati kretnju... Ovo je pecat trenera. Sad, mozemo pricati o tome da li je Zeljko digao ruke ili ga igraci buse ili pak nesto trece...
Petkovic Miroslav97 Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Što se komšija tiče reakcija Alekseja Pokuševskog dosta govori. Ipak, pored toga imaju dobar raspored: Bajern (k) Derbi (k) Virtus (k) Žalgiris (g) Makabi (k) Ne bih se iznenadio da dobiju sve, ali baš zbog atmosfere i odnosa trener / igrač (Situacije sa Tajrikom, Pokusevskim, Parkerom..) mogu i sve da izgube, uključujući i 2 teška gostovanja u Aba ligi ( Kluž, Železnik ) .. Inače, baš su daleko od svojih ciljeva i realno je da neko leti, da li uprava , trener ili neko šilbovanje određenih igrača… “Imamo tri cilja za narednu sezonu. S obzirom da je budžet povećan za 35% (za plate igrača), ciljevi za stručni štab su da: – Budemo u top 6 u Evroligi – Da osvojimo ABA ligu – Da se disciplina igrača u klubu podigne na najviši nivo“. Ostoja Mijailović
Recommended Posts