robespierre Posted Saturday at 07:02 PM Posted Saturday at 07:02 PM 18 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Šta sam tačno uvredljivo napisao pa mi je obrisan komentar? Ovo nisu komentari ispod vesti na portalima nego diskusioni forum, a jedino čemu salva tvojih komentara na ovoj temi (koja traje još od sinoć) služi je flejmovanje/trolovanje navijača KKP. Dovoljno je napisati jednom da je Želimir nemač pojma i licemer, ne moraš na svakih nekoliko sati da nas obavestiš isto. 10 2
bekrinjo Posted Monday at 08:50 AM Posted Monday at 08:50 AM Hapoel Jerusalim objavio je juče zvanično da će od Decembra igrati mečeve Evrokupa u Izraelu, očekuje se i potvrda za ekipe iz Tel Aviva... 1
Zadnji vezni Posted Tuesday at 11:42 AM Posted Tuesday at 11:42 AM On 11/17/2025 at 9:50 AM, bekrinjo said: Hapoel Jerusalim objavio je juče zvanično da će od Decembra igrati mečeve Evrokupa u Izraelu, očekuje se i potvrda za ekipe iz Tel Aviva... Skandal. Umesto da primene iste aršine kao prema ruskim klubovima,ovi ih još nagradiše.
propolis Posted Tuesday at 11:23 PM Posted Tuesday at 11:23 PM On 11/17/2025 at 9:50 AM, bekrinjo said: Hapoel Jerusalim objavio je juče zvanično da će od Decembra igrati mečeve Evrokupa u Izraelu, očekuje se i potvrda za ekipe iz Tel Aviva... Šta se dešava sa Rodenom u Parizu? Zašto nije registrovan?
Borca Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sportando prenosi informacije iz Turske da je trenutni clan Varezea Olivier Nkamhoua "na meti" Fenerbahcea i navodno je klub iz Turske vec poslao ponudu.
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Plavsa komentarise Asvel vs Monako kao da su ga puskom naterali.
Bobby Shurda Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne pamtim da sam gledao goru četvrtinu u El ikada 1
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Još jedna bizarna predstava Monaka. Od ovog Asvela ni ne očekujem nešto ali Monako se baš srozao.
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Bobby Shurda said: Ne pamtim da sam gledao goru četvrtinu u El ikada Uzas jedni mogu a nece a drugi nemogu.
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kvalitet sudjenja u EL zaista pada sve nize i nize Malopre na metar od sudije Okobo polaze o tablu, sledi banana, bukvalno ne mozes da ne vidis da je prvo udarila u tablu...i nista 4
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 13 minutes ago, Don Dusko said: Plavsa komentarise Asvel vs Monako kao da su ga puskom naterali. I igraci igraju ko puskom naterani. Asvel 13 poena za 14 minuta. 1
mister-no Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ja rekoh da se opustim i pogledam utakmicu. Oči mi krvare, šta je ovo jbt Edited 5 hours ago by mister-no
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pa Krka - FMP u dvorani Leon Stukelj je NBA All Stars za ovo oči bole 2
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koliko je mrtav Mirotić. Nema živa damara u njega.
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jako dugo nije bila lošija ekipa u EL od ovosezonskog Asvela. 1
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 21 minutes ago, mister-no said: Ja rekoh da se opustim i pogledam utakmicu. Oči mi krvare, šta je ovo jbt Opušteno brt, ja igrao + poene. 1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Au jebote ovo je horor. Pogađali su kad je trebalo 18
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kome je gore Darku Plavšiću ili igračima Asvela, muke Tantalove
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Don Dusko said: Plavsa komentarise Asvel vs Monako kao da su ga puskom naterali. Nije da je to neko opravdanje ali tekma je kršina na nivou Kluž - Asesoft ženska sekcija. I nosioci oba tima sem Okoba igraju kao da ih teraju puškom. Asvel kući postigao 13 poena za prvih 15 minuta igre...toliko sam i izdržao ispred ekrana. Niste za ovde rodjaci. Edited 3 hours ago by Wingwalker
Recommended Posts