robespierre Posted November 15 Posted November 15 18 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Šta sam tačno uvredljivo napisao pa mi je obrisan komentar? Ovo nisu komentari ispod vesti na portalima nego diskusioni forum, a jedino čemu salva tvojih komentara na ovoj temi (koja traje još od sinoć) služi je flejmovanje/trolovanje navijača KKP. Dovoljno je napisati jednom da je Želimir nemač pojma i licemer, ne moraš na svakih nekoliko sati da nas obavestiš isto. 10 2 1
bekrinjo Posted November 17 Posted November 17 Hapoel Jerusalim objavio je juče zvanično da će od Decembra igrati mečeve Evrokupa u Izraelu, očekuje se i potvrda za ekipe iz Tel Aviva... 1
Zadnji vezni Posted November 18 Posted November 18 On 11/17/2025 at 9:50 AM, bekrinjo said: Hapoel Jerusalim objavio je juče zvanično da će od Decembra igrati mečeve Evrokupa u Izraelu, očekuje se i potvrda za ekipe iz Tel Aviva... Skandal. Umesto da primene iste aršine kao prema ruskim klubovima,ovi ih još nagradiše.
propolis Posted November 18 Posted November 18 On 11/17/2025 at 9:50 AM, bekrinjo said: Hapoel Jerusalim objavio je juče zvanično da će od Decembra igrati mečeve Evrokupa u Izraelu, očekuje se i potvrda za ekipe iz Tel Aviva... Šta se dešava sa Rodenom u Parizu? Zašto nije registrovan?
Borca Posted November 19 Posted November 19 Sportando prenosi informacije iz Turske da je trenutni clan Varezea Olivier Nkamhoua "na meti" Fenerbahcea i navodno je klub iz Turske vec poslao ponudu.
Don Dusko Posted November 19 Posted November 19 Plavsa komentarise Asvel vs Monako kao da su ga puskom naterali.
Bobby Shurda Posted November 19 Posted November 19 Ne pamtim da sam gledao goru četvrtinu u El ikada 1
Shunsuke Nakamura Posted November 19 Posted November 19 Još jedna bizarna predstava Monaka. Od ovog Asvela ni ne očekujem nešto ali Monako se baš srozao.
Don Dusko Posted November 19 Posted November 19 2 minutes ago, Bobby Shurda said: Ne pamtim da sam gledao goru četvrtinu u El ikada Uzas jedni mogu a nece a drugi nemogu.
NMX Posted November 19 Posted November 19 Kvalitet sudjenja u EL zaista pada sve nize i nize Malopre na metar od sudije Okobo polaze o tablu, sledi banana, bukvalno ne mozes da ne vidis da je prvo udarila u tablu...i nista 4
Cavani Posted November 19 Posted November 19 13 minutes ago, Don Dusko said: Plavsa komentarise Asvel vs Monako kao da su ga puskom naterali. I igraci igraju ko puskom naterani. Asvel 13 poena za 14 minuta. 1
mister-no Posted November 19 Posted November 19 (edited) Ja rekoh da se opustim i pogledam utakmicu. Oči mi krvare, šta je ovo jbt Edited November 19 by mister-no
NMX Posted November 19 Posted November 19 Pa Krka - FMP u dvorani Leon Stukelj je NBA All Stars za ovo oči bole 2
Shunsuke Nakamura Posted November 19 Posted November 19 Koliko je mrtav Mirotić. Nema živa damara u njega.
Dzo23 Posted November 19 Posted November 19 Jako dugo nije bila lošija ekipa u EL od ovosezonskog Asvela. 1
Čvarkov Posted November 19 Posted November 19 21 minutes ago, mister-no said: Ja rekoh da se opustim i pogledam utakmicu. Oči mi krvare, šta je ovo jbt Opušteno brt, ja igrao + poene. 1
NMX Posted November 19 Posted November 19 4 minutes ago, Don Dusko said: Au jebote ovo je horor. Pogađali su kad je trebalo 25
mister-no Posted November 19 Posted November 19 Kome je gore Darku Plavšiću ili igračima Asvela, muke Tantalove
Wingwalker Posted November 19 Posted November 19 (edited) 1 hour ago, Don Dusko said: Plavsa komentarise Asvel vs Monako kao da su ga puskom naterali. Nije da je to neko opravdanje ali tekma je kršina na nivou Kluž - Asesoft ženska sekcija. I nosioci oba tima sem Okoba igraju kao da ih teraju puškom. Asvel kući postigao 13 poena za prvih 15 minuta igre...toliko sam i izdržao ispred ekrana. Niste za ovde rodjaci. Edited November 19 by Wingwalker
Recommended Posts