Molina23 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Katastrofa za Kinana, baš mi žao čoveka. Pošteno je gulio po Evropi od Igokee, Izraela, buknuo u Žalgirisu i umesto da se etablira i naplati kao nadolazeća PG zver, doživi sav ovaj horor. Valjda će se oporaviti i skrpiti bar da đuska na ler po Aziji, jebeš ovu EL postade najgora klanica igrača. Edited 18 hours ago by Molina23 8
Cavani Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Da li je ruptura ili kidanje ahilove? Ako je samo ruptura ima sanse da i dalje igra vrhunski basket, zao mi coveka kao rodjenog. U hali je bila neverica.
Chaos Is Me Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Tragedija. Ja ne znam koji je igrač imao ovoliko teških povreda u nizu.
Pero_Cameron Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Evans se povredio posle debija od 1 minut i 16 sekundi (u EL)
Čočo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Nije da nije očekivana povreda. Oporavak nije bio u skladu sa procedurom. Zbog povrede kolena i dužeg odsustva pokreta ostali mišići pate i atrofiraju. Očigledno nije dovoljno rađeno na oporavku ne samo kolena već i celog tela. Ili je rađeno dovoljno ali nije rađeno dobro. Vratio se na teren a da list noge nije bio spreman za napore. A slab list je uvod u pucanje ahilove. Ogromna šteta za momka. Duša me boli. Edited 12 hours ago by Čočo 1
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Xavi Pascual se vraća u Barsu, piše Urbonas. Mislim da je ovo logičan slijed. Samo me čudi da ih ljetos nije preuzeo. Sve u svemu Barselona prepuna iskusnih i kvalitetnih igrača, a sad dobijaju i top trenera. Da, i Laprovitola se vratio, što je još jedna super vijest za njih. Ako ih povrede mimoidju biće oni konkurentni za najviše domete.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Xavi je valjda tražio da dovedu 2 pojačanja. Izgleda su našli neku crkavicu u opranim farmerkama. 😄
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Večeras će biti zanimljivo u Madridu,to mora da se isprati. 2
Todo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Dzo23 said: Xavi Pascual se vraća u Barsu, piše Urbonas. Mislim da je ovo logičan slijed. Samo me čudi da ih ljetos nije preuzeo. Sve u svemu Barselona prepuna iskusnih i kvalitetnih igrača, a sad dobijaju i top trenera. Da, i Laprovitola se vratio, što je još jedna super vijest za njih. Ako ih povrede mimoidju biće oni konkurentni za najviše domete. Jbg sad će na Zvezdu za 15 dana sa brkom na pley u Pascvalom na klupi. Mogli su to još malo da prolongiraju. Nismo još zaboravili prošlogodišnje gostovanje.
Marvin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jos vest pre neki dan da Barsa ima manji budzet od KKP i CZV. Tezak zivot 1
Todo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Marvin said: Jos vest pre neki dan da Barsa ima manji budzet od KKP i CZV. Tezak zivot Pa zbog poreza da. Pisalo je da imaju valjda 28mil za plate, bruto, a porez je 50% i da za plate igračima ide 14mil, što je navodno manje od Zvezde i Partizana. E sad Pascval, + 2 igrača ako su mu obećana, to već ide preko.
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Čuo Pasival dali bi moji Grobari Džabarija za džabe. Ja bih ipak tražio nešto recimo Paru. Tako bi O'stoja mogao da se hvali da je zaradio još koju Paru. 1 3
Dzep Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, odupri se ludilu said: Čuo Pasival dali bi moji Grobari Džabarija za džabe. Ja bih ipak tražio nešto recimo Paru. Tako bi O'stoja mogao da se hvali da je zaradio još koju Paru. I second that! Parra je tačno onaj lik koga mrziš u drugim klubovima a obožavaš u svom. Sad bez šale, koga to misli Barsa da dovede? Šta je to ostalo da valja, pogotovo za Barsu? Pretpostavljam da traže 4 ili 5, ili oba tipa, ne vidim da mogu da dovedu išta sem da kupuju domaće, po ACB ligi 1
Marvin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 53 minutes ago, Todo said: Pa zbog poreza da. Pisalo je da imaju valjda 28mil za plate, bruto, a porez je 50% i da za plate igračima ide 14mil, što je navodno manje od Zvezde i Partizana. E sad Pascval, + 2 igrača ako su mu obećana, to već ide preko. Ali to su babe i zabe jer se prica o bruto igrackom budzetu Barselone od 28M a ukupnom budzetzu 27M KKP i 22M CZV. Od toga okvirno 70% bude za bruto plate, sto dodje na oko 19M za KKP i 15.4M za CZV. Tako da nema tog poreza koji c da ucini da je 27 < 19 ili 15 1
Todo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 12 minutes ago, Marvin said: Ali to su babe i zabe jer se prica o bruto igrackom budzetu Barselone od 28M a ukupnom budzetzu 27M KKP i 22M CZV. Od toga okvirno 70% bude za bruto plate, sto dodje na oko 19M za KKP i 15.4M za CZV. Tako da nema tog poreza koji c da ucini da je 27 < 19 ili 15 Pazi njima svakako treba više para, za iste igrače koji bi igrali ovde u Srbiji , to je jasno i moraju obezbediti taj novac , sad što veliki deo ide državi to je drugo. Taj text koji sam video, odnosio se koliko su neto plaćeni igrači ( koliko igračima leže na račun) i da je to navodno ispod onoga što odvajaju Zvezda i Partizan. Edited 4 hours ago by Todo
propolis Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Barsa ima problema jer Norris i Fall ništa ne doprinose,a Cale igra samo odbranu dok je u napadu lošija verzija Branka Lazića. Brizuela daleko ispod proseka. Satoranski/ pojačanje Panter/ Laprovitola/Brizuela Klajburn/Parra Šengelia/ pojačanje Veseli/Willy/Fall Meni ovako deluje da bi na 1 i 4 mogla biti ta pojačanja.
Marvin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, Todo said: Taj text koji sam video, odnosio se koliko su neto plaćeni igrači ( koliko igračima leže na račun) i da je to navodno ispod onoga što odvajaju Zvezda i Partizan. Taj tekst koji si video pogrešno računa 🙂
Todo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Marvin said: Taj tekst koji si video pogrešno računa 🙂 Moguće, da ne dužimo nadovezao sam se jer si pomenuo da se pisalo, a to je ta stvar. U prevodu, ceo tm Barse da predje u Srbiju sa njihovim platama (neto), uklopili bi se u naše godišnje budzete. U svakom slučaju, nebitna tema, vidi se da su pronašli dodatna sredstva za top trenera + 2 igrača. 1
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 hours ago, Cavani said: Da li je ruptura ili kidanje ahilove? Ako je samo ruptura ima sanse da i dalje igra vrhunski basket, zao mi coveka kao rodjenog. U hali je bila neverica. Ruptura=kidanje 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, Eddard said: Ruptura=kidanje Zar ne postoji parcijalna ruptura, neka vrsta lakse povrede gde nije pokidana cela Ahilova?
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Cavani said: Zar ne postoji parcijalna ruptura, neka vrsta lakse povrede gde nije pokidana cela Ahilova? Postoji. Ali razlika je samo u tome da li želiš ili moraš na operaciju. Ali oporavak gotovo identičan. Ili drugim rečima završena sezona.
Grobarcina1992 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ❌ Olimpia Milano's Josh Nebo suffered a head injury after slipping in the locker room following the game against Asvel and will be unavailable. Milano se takmiči sa komsijama ko ima bizarnije povrede. 1 3
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Dzep said: Sad bez šale, koga to misli Barsa da dovede? Šta je to ostalo da valja, pogotovo za Barsu? Pretpostavljam da traže 4 ili 5, ili oba tipa, ne vidim da mogu da dovedu išta sem da kupuju domaće, po ACB ligi Luka Mitrovic je dostupan i ima iskustvo igranja u Spaniji... Bez zezanja. Ok, ok, zezam se. 1
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 35 minutes ago, Grobarcina1992 said: ❌ Olimpia Milano's Josh Nebo suffered a head injury after slipping in the locker room following the game against Asvel and will be unavailable. Milano se takmiči sa komsijama ko ima bizarnije povrede. Avramovića je povredio fizioterapeut kad smo već kod bizarnih povreda. Povredio mu ligamente kolena. Odsustvovao je 2 meseca zbog toga.
Recommended Posts