Molina23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Katastrofa za Kinana, baš mi žao čoveka. Pošteno je gulio po Evropi od Igokee, Izraela, buknuo u Žalgirisu i umesto da se etablira i naplati kao nadolazeća PG zver, doživi sav ovaj horor. Valjda će se oporaviti i skrpiti bar da đuska na ler po Aziji, jebeš ovu EL postade najgora klanica igrača. Edited 9 hours ago by Molina23 5
Cavani Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da li je ruptura ili kidanje ahilove? Ako je samo ruptura ima sanse da i dalje igra vrhunski basket, zao mi coveka kao rodjenog. U hali je bila neverica.
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Tragedija. Ja ne znam koji je igrač imao ovoliko teških povreda u nizu.
Pero_Cameron Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Evans se povredio posle debija od 1 minut i 16 sekundi (u EL)
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Nije da nije očekivana povreda. Oporavak nije bio u skladu sa procedurom. Zbog povrede kolena i dužeg odsustva pokreta ostali mišići pate i atrofiraju. Očigledno nije dovoljno rađeno na oporavku ne samo kolena već i celog tela. Ili je rađeno dovoljno ali nije rađeno dobro. Vratio se na teren a da list noge nije bio spreman za napore. A slab list je uvod u pucanje ahilove. Ogromna šteta za momka. Duša me boli. Edited 2 hours ago by Čočo
Recommended Posts