Jump to content

Recommended Posts

Posted
28 minutes ago, Zadnji vezni said:

Izgleda da je saopštenje urodilo plodom što se sudjenja tiče.

Trebala bi CZ jedno posle ove pljačke u Dubaiu.😉

13 minutes ago, Zadnji vezni said:

Jbt ono šta je zanimljivo u ovakvom glupostima.

Tako smarate i na CZ temi ali još ubacite i kao neku zajebanciju u vezi povreda.

Stvarno bezvezni upisi.

Da. Ja smaram...

• Like 1
Posted
33 minutes ago, СтелаРоса said:

Hoce li Partizanovi igraci ikada nauciti da se ovakve gluposti ne izvode dok je utakmica jos u toku

Sta mislite hoce li neko skrenuti Vasingtonu paznju da ne slavi onako na 10 minuta do kraja utakmice? I ja mislim da nece.

James klasika, ko zna koji put je ukopao svoj tim u zavrsnici.

Posted

Navijači Zvezde treba večno da budu zahvalni bogovima košarke što je rezultat prilikom onog Nedovićevog šuta bio izjednačen. Da je kojim slučajem Partizan vodio jedan ili dva poena prednosti teoretske šanse nema da bi ga pogodio.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Big Ticket said:

Комшије, је ли срце свима претекло?

Jeste buraz ,Valensija razbija Real ,a bio sam se uplašio.

Ali kako je lepo gledati Nedovića kako promašuje i ukopava ekipu a da to nije CZ.

Kakav salonski igrač.

Ali James ,Monaco je njegov taoc.

Kakva trka i prangijanje u Parizu.

Posted
2 minutes ago, Zadnji vezni said:

Jeste buraz ,Valensija razbija Real ,a bio sam se uplašio.

Ali kako je lepo gledati Nedovića kako promašuje i ukopava ekipu a da to nije CZ.

Kakav salonski igrač.

Ali James ,Monaco je njegov taoc.

Kakva trka i prangijanje u Parizu.

Da nije bilo Nedovica bi se ni vratili ovako u utakmicu. Nerealno je da je odigrao onakvu odbranu i sa onakvom energijom. Dodao i koji poen i asistenciju u toj seriji. Da ce se usrati u zavrsnici to svi znamo, ali se ocekuje od Jamesa i Mirotica u kljucnim momentima da pogode, ne od njega.

• Like 4
Posted

KKP - Monako

index

72:88 :krstipd4:

Zaista ne znam sta bi bilo da su Nedovic ili Dzejms pogodili one trojke na kraju (slavilo bi se forice stop).

Ne secam se da sam gledao ovakav comeback jedne ekipe a da je maltene polovina poslednje cetvrtine.

Posted
35 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ali sto grobosi pevuse Zeljka Samardzica a nasi Zeljka Joksimovica. Kuku

Ozbiljno sns susramlje, još uz neko ponosno kurčenje da to nečemu valja. Usudio bih se reći, veći poraz čak i od Drčelića i Mijailovića u foteljama. Dno kašikom iskopano. 

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Efes izgleda baš loše. Stoji to su da su promašili sa centrima - Kai Džons i Dezert nemaju nikakav učinak, ali opet imaju mnogo bolju ekipu nego što to prikazaju igrama na terenu. Ne vjerujem da će Kokoškov biti još dugo na klupi. 

Posted

Super zabavna utakmica u Valensiji, baš gotivno navijanje, svi na nogama i u istom ritmu a bez junećih faca kao na ovim prostorima. Real pokušao nešto na dža bu ali opasna je Valensija na svom terenu.

• Like 1
Posted
2 hours ago, СтелаРоса said:

Dzejms 4 licne za poluvreme, teklo bi se da je saopstenje Partizana urodilo plodom

2 hours ago, Zadnji vezni said:

Izgleda da je saopštenje urodilo plodom što se sudjenja tiče.

Trebala bi CZ jedno posle ove pljačke u Dubaiu.😉

2 hours ago, Losmi17 said:

Saopstenje did age well.

1 hour ago, СтелаРоса said:

Kakva negativna i nervozna osoba, necu vise gledati ove konferencije. 

1 hour ago, СтелаРоса said:

Na ovog sto se cudi odnosu u slobodnim bacanjima i Boga oslovljava sa "majstor"

Ni ovo kolo ekipa nije izneverila. Samo se promenilo sa kakav je raspad protivnicka ekipa (verovatno zbog narednog kola) preslo na sudjenje ali se ostalo konstantno sa "Zeljko je uzasan lik".