alokin Posted Monday at 07:40 AM Posted Monday at 07:40 AM Utakmica izmedju Partizana i Barselone je bio susret dve ekipe koje su u lošoj formi. Generalno Partizan ima problema sa drugim poluvremenom. Sve ekipe su se vraćale iako se tokom utakmice stekne utisak da je Partizan bolji makar za 10 razlike. Barselona pri kraju treće i početkom četvrte četvrtine ima par napada gde šutira trojke i ništa ne pogađa. Da je iole pismenija ekipa mislim da bi rešili meč još ranije a ne u zadnjem napadu. Partizan takodje u drugom poluvremenu ima 3 ofanzivna skoka u jednom posedu i šutira 3 trojke koje maši. Ne znam zašto su se svi uhvatili za tu trojku Klajburna. Opet kažem da su iole malo pismeniji išli bi na ulaz. Ovako je trojka srećom pogođena sa centra ali treba tražiti problem u tome što su uopšte imali napad za vođstvo. Isto tako je i Gudura imao trojku za pobedu. Dakle kako se pored dobre igre dodje do toga da protivnik ima šansu za pobedu. Isto tako neverovatno mi koliko jedan igrač (Karlik) ima uticaja na celu ekipu. Videćemo da li Kalates može da poveže redove ali poene Karlika sigurno ne. Isto tako Dzabari je razočaranje, bar za sada. Pratio sam ga prvih par kola i ne izgleda dobro.
Chaos Is Me Posted Monday at 05:45 PM Author Posted Monday at 05:45 PM Kondić izgleda kao zaista dobar materijal. 2
BattleBender Posted yesterday at 05:23 PM Posted yesterday at 05:23 PM Cuo sam negde da se povredio Shengelia. I sa njim koji kida pa mi je cudno kao Barca ima 5-3. Mislim da ce sad da se tek pokazu koliko nisu nista spec.
Magia Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago On 11/1/2025 at 12:59 AM, MrTripleDouble said: Sto nas mrzis be brate be? Kakvo je ovo teranje sa teme na kojoj uglavnom najvise i pisem? Zabranjeno mozda nesto da se prokomentarise sa neke tekme i oko nje? Nista licno brate, upucujem moderaciji molbu vec nekoliko sezona za redom da se zastiti ova tema od klubasenja i jadnih postova koji imaju samo jedan cilj, ali ocigledno vodim uzaludnu borbu. Jedina sreca je sto je navijaca KKP malo pa niko ni ne reaguje ili ne radi isto sto radi vas nekolicina kad komentarisete bilo koju tekmu KKP. Jer da to neko radi od navijaca Partizana svake sedmice, ova tema bi postala svinjac zato sto bi gomila navijaca Zvezde odgovaralo na takve postove. Jos uvek se secam kakvih je komentara bilo u seriji KKP - Real i sta se sve pisalo za buduceg sampiona Evrope u toku same serije. A i kasnije kakvo je orgijanje nastalo kada su okrenuli rezultat. , Da je neko od Partizanovih navijaca zaludan da to radi svake sedmice (a kamoli vise njih) krenulo bi se sa banovima, pravljenjem svinjca (Tate) od teme itd. Ali ocigledno dok se cuti, moderacija nece reagovati. 5 1
Mile1 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Magia said: Nista licno brate, upucujem moderaciji molbu vec nekoliko sezona za redom da se zastiti ova tema od klubasenja i jadnih postova koji imaju samo jedan cilj, ali ocigledno vodim uzaludnu borbu. Jedina sreca je sto je navijaca KKP malo pa niko ni ne reaguje ili ne radi isto sto radi vas nekolicina kad komentarisete bilo koju tekmu KKP. Jer da to neko radi od navijaca Partizana svake sedmice, ova tema bi postala svinjac zato sto bi gomila navijaca Zvezde odgovaralo na takve postove. Jos uvek se secam kakvih je komentara bilo u seriji KKP - Real i sta se sve pisalo za buduceg sampiona Evrope u toku same serije. A i kasnije kakvo je orgijanje nastalo kada su okrenuli rezultat. , Da je neko od Partizanovih navijaca zaludan da to radi svake sedmice (a kamoli vise njih) krenulo bi se sa banovima, pravljenjem svinjca (Tate) od teme itd. Ali ocigledno dok se cuti, moderacija nece reagovati. Zasto gledas kroz crno bele naocare, jel zabranjeno da se napise kako je klajburn i dalje majstor svog zanata Slobodno napisi ako nas sutra resi slukas ili nunn jaka stvar. Da sam napisao post na vasoj temi to bi se smatralo kao provokacija 1
Magia Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 hours ago, Mile1 said: Zasto gledas kroz crno bele naocare, jel zabranjeno da se napise kako je klajburn i dalje majstor svog zanata Slobodno napisi ako nas sutra resi slukas ili nunn jaka stvar. Da sam napisao post na vasoj temi to bi se smatralo kao provokacija Nije zabranjeno ocigledno, cim moderacija ne reaguje. A svake nedelje se menja ko je majstor svog zanata u zavisnosti ko igra protiv KKP 🤣 Ovo je forum navijaca jednog i drugog tima (i poneki trol) naravno da je provokacija na kojoj god temi da se pisu takve stvari. Samo zamisli da svake sedmice imas nekoliko navijaca KKP koji pisu kako je Zvezdin protivnik jadan, ispovredjivan i nikakav a onda otvoreno slavlje ako takav tim pobedi, na sta bi ova tema licila? 1
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Ovo treba da bude forum ljubitelja košarke, a ne navijača. Mnogo si osetljiv. Mislim da je red da se ovde konačno zauzme normalan pristup, niko ovde nikog ne vređa niti provocira, sprdamo se međusobno na račun klubova za/protiv kojih navijamo, moš misliti greha. Pri tome, niko ovde nije prešao neku liniju kad sprdnja prerasta u nešto malignije. Opusti se bre, druže, ovo je samo košarka. 11
Magia Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo treba da bude forum ljubitelja košarke, a ne navijača. Mnogo si osetljiv. Mislim da je red da se ovde konačno zauzme normalan pristup, niko ovde nikog ne vređa niti provocira, sprdamo se međusobno na račun klubova za/protiv kojih navijamo, moš misliti greha. Pri tome, niko ovde nije prešao neku liniju kad sprdnja prerasta u nešto malignije. Opusti se bre, druže, ovo je samo košarka. Sve tacno, samo zamisli drugaciju situaciju? Na sta bi forum licio? Uostalom bese 1 forumas trajno uklonjen jer je okačio sliku Ledeja? Dvostruki arsini su ono na sta ukazujem, gde vecina namece narativ a manjina je nebitna- na to upucujem. Svakako lako je resenje- otvoris ljudima Tatu I pisu tamo sta god zele a ljudi koji zele to da citaju, nek citaju a ovo ostane kosarkaska tema.
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago @Magia Pitanje za tebe. Da li misliš da je realno izvodljivo održavati respektabilan nivo razgovora na drugim, ne-tata, temama, sa bilo kim, ako si prethodno pročitao njegove najodvratnije provokacije i podmetanja na tata temi? To i jeste bio problem. Neko ode na tatu, i bez ikakvog dobrog humora ispiše gomilu odvratnosti i malicioznosti, i onda se pravi blesav na drugim temama. Kao, što me ne poštujete, vidi kako sam dobar. 2
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 22 minutes ago, Magia said: Sve tacno, samo zamisli drugaciju situaciju? Na sta bi forum licio? Uostalom bese 1 forumas trajno uklonjen jer je okačio sliku Ledeja? Dvostruki arsini su ono na sta ukazujem, gde vecina namece narativ a manjina je nebitna- na to upucujem. Svakako lako je resenje- otvoris ljudima Tatu I pisu tamo sta god zele a ljudi koji zele to da citaju, nek citaju a ovo ostane kosarkaska tema. Ajd ako ti nije teško quotuj koji su ti postovi zasmetali. Meni lično je smešno da se ljudi cenzurišu zbog toga ili da se piše u rukavicama. Bezveze pominješ bivšeg forumaša, nije tu problem bila slika Ledaya nego što mu se čitav forumski opus koji je bio dosta sadržajan svodio samo na takve stvari.
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 40 minutes ago, Magia said: A svake nedelje se menja ko je majstor svog zanata u zavisnosti ko igra protiv KKP Pa poradite na odbrani malo hehe 8
Magia Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, JPM said: @Magia Pitanje za tebe. Da li misliš da je realno izvodljivo održavati respektabilan nivo razgovora na drugim, ne-tata, temama, sa bilo kim, ako si prethodno pročitao njegove najodvratnije provokacije i podmetanja na tata temi? To i jeste bio problem. Neko ode na tatu, i bez ikakvog dobrog humora ispiše gomilu odvratnosti i malicioznosti, i onda se pravi blesav na drugim temama. Kao, što me ne poštujete, vidi kako sam dobar. Ne znam, nikad nisam usao na Tatu, zato me i smaraju takvi postovi na ovoj temi. @Chaos Is Me kvotirao sam kad god imam vremena, ali evo i ove poslednje nedelje je bilo par bezveze postova. Da ne spominjemo vracanje na seriju sa Realom kada je to uzelo punog maha I nastavilo se prosle 2 sezone. Covek je na kraju trajno banovan zbog mnogo manje provokacije od pola ovih koje su ovde napisane. Pritom da su neke dobre prozivke kao ova od @NMX stvari bile super, ali je malo ruzno citati svake nedelje kako je neki protivnik nikad gori a onda I na kraju orgijanje kada taj protivnik pobedi. I glavna stvar, opet pitam- na sta bi forum licio da to radi nekoliko KKP navijaca na ovoj temi? 3 hours ago, NMX said: Pa poradite na odbrani malo hehe Pre se nadam da ce ovaj prostor da se ocisti nego nasa odbrana da se poboljsa 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Spoiler Jbt sta ga sve snaslo. Nadam se da ce se oporaviti u potpunosti 1 3
robespierre Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 hours ago, Magia said: Nista licno brate, upucujem moderaciji molbu vec nekoliko sezona za redom da se zastiti ova tema od klubasenja i jadnih postova koji imaju samo jedan cilj, ali ocigledno vodim uzaludnu borbu. Jedina sreca je sto je navijaca KKP malo pa niko ni ne reaguje ili ne radi isto sto radi vas nekolicina kad komentarisete bilo koju tekmu KKP. Jer da to neko radi od navijaca Partizana svake sedmice, ova tema bi postala svinjac zato sto bi gomila navijaca Zvezde odgovaralo na takve postove. Jos uvek se secam kakvih je komentara bilo u seriji KKP - Real i sta se sve pisalo za buduceg sampiona Evrope u toku same serije. A i kasnije kakvo je orgijanje nastalo kada su okrenuli rezultat. , Da je neko od Partizanovih navijaca zaludan da to radi svake sedmice (a kamoli vise njih) krenulo bi se sa banovima, pravljenjem svinjca (Tate) od teme itd. Ali ocigledno dok se cuti, moderacija nece reagovati. Morao sam još jednom da odem da pogledam šta su to toliko strašno pisali, da nešto nisam propustio. Da si mislio da je bilo koji od tih postova za ban, logično, prijavio bi ih. Ali pošto znaš da u tim postovima nema nikakvog kršenja pravila, rešio si da malo ratuješ sa zlom moderacijom koja dozvoljava provokatorske postove poput ''Will the thrill''. Ukoliko te zaista provocira to što neki virtuelni nadimak napiše ''Will the thrill'' ili doslovno citiranje izjave trenera KK Partizan, bojim se da srž problema leži drugde, a ne u uređivačkoj politici ovog podforuma.
Recommended Posts