alokin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Utakmica izmedju Partizana i Barselone je bio susret dve ekipe koje su u lošoj formi. Generalno Partizan ima problema sa drugim poluvremenom. Sve ekipe su se vraćale iako se tokom utakmice stekne utisak da je Partizan bolji makar za 10 razlike. Barselona pri kraju treće i početkom četvrte četvrtine ima par napada gde šutira trojke i ništa ne pogađa. Da je iole pismenija ekipa mislim da bi rešili meč još ranije a ne u zadnjem napadu. Partizan takodje u drugom poluvremenu ima 3 ofanzivna skoka u jednom posedu i šutira 3 trojke koje maši. Ne znam zašto su se svi uhvatili za tu trojku Klajburna. Opet kažem da su iole malo pismeniji išli bi na ulaz. Ovako je trojka srećom pogođena sa centra ali treba tražiti problem u tome što su uopšte imali napad za vođstvo. Isto tako je i Gudura imao trojku za pobedu. Dakle kako se pored dobre igre dodje do toga da protivnik ima šansu za pobedu. Isto tako neverovatno mi koliko jedan igrač (Karlik) ima uticaja na celu ekipu. Videćemo da li Kalates može da poveže redove ali poene Karlika sigurno ne. Isto tako Dzabari je razočaranje, bar za sada. Pratio sam ga prvih par kola i ne izgleda dobro.
Recommended Posts