Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, NMX said: Svaki put me iznova odusevi kako Itudis prica srpski Ja baš cenim Itudisa, vrhunski trener. 4
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Спанулис као да је довео Бирчевића а не Миротића. Нереално мала минутажа од почетка сезоне. U padu je Mirota jbg.
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Volkap je užasan već dvije sezone. Nevjerovatno da ga drže kao prvog pleja.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Meni deluje da je Hapoel ovo odradio "peške". Ne pune nešto oko ali su jaki prilično. 7
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Barcokas je stvarno takav slepac kad se lomi protiv jaih ekipa, to je neverovatno... Jebo te Walkup... 2
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Olimpijakos dosta koci Wokap jbg a i ne plene nesto na pocetku sezone kao i PAO.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakav obracun Dorsija i Majka Dzejmsa, poezija.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dorsi ljut zbog ovog šuta Furnijea, pokazuje i rukama Barcokasu u fazonu - zašto je uzeo šut 2
Big Ticket Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, NMX said: Sta radi Dorsi juju Шта ради Eван гангрена 1
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: Koja stetocina je James Mike. 23pts, 10 asista da ga jebem ako je stetocina... Da se razumemo, uvek se radujem kad James pogreši, ne gotivim ga
Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakav je car Mike James, na 30 sekundi do kraja i +3 baca no look pas u bunar
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Alpha Diallo, najbolji igrac Monaka all day all night, every night. 8
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma jel moguce da ce jednom i na stetu Olimpijakosa da dosude nesto u zavrsnici 😂
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sudije su bas lose. Bukvalno su preuranjeno svirali lose izvedeno bacanje i onda nema challenga. Ocekujemo bas mnogo kukanja od strane Lurcha na konferenciji.
Borca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, JPM said: Alpha Diallo, najbolji igrac Monaka all day all night, every night. Da mi daju da biram "mozes jednog igraca iz Evrolige da dovedes u tim za koji navijas bez obzira koliko kosta" moj izbor bi bio on. 1
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 16 minutes ago, JPM said: Sudije su bas lose. Bukvalno su preuranjeno svirali lose izvedeno bacanje i onda nema challenga. Ocekujemo bas mnogo kukanja od strane Lurcha na konferenciji. Večeras je Monako imao domaćinsko suđenje,a Barcokas je promašio uvođenjem Furnije. Ruku na srce nije ni imao izbora koga da uvede jer su pored raspalog Furnijea druge dve opcije bile raspali Nilikina i Volkap. Sa obzirom na procenat za tri od 18 posto lepo se i držao Oli i imao lep šut Vorda za produžetak. Partizan nema šanse sa ovakvim osakaćenim rosterom,a Kalates teško da može da zakrpi tu prazninu koja zjapi spolja. Bonga bi morao da startuje na 4,a možda pojuriti drugo krilo na 3. Sa time bi verujem odbrana bila mnogo bolja. Milton/Kalates/Lakić Sterling/Washington Defanzivno krilo/Marinkovic Bonga/Parker/Osetkowski Jones/Fernando/Osetkowski Edited 1 hour ago by propolis
Wingwalker Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago (edited) Žali Bože ćevapa koje je od dolaska u BGD zgutao fejk Džabari. Kada mu ubaciš dve alkalne baterije od 1.5V pomera ruke i noge neko vreme i onda stane. Ako mu nije istekla garancija možda ga Barsa vrati nazad u decembru za milionče na overhuling...kao Armani Šabaza onomad...? Edited 7 minutes ago by Wingwalker
Recommended Posts