Chaos Is Me Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Zamalo Baskonija da se samoubije ali nisu uspeli. Spržio Larkin Parižane.
Kosjan Willavić Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 21 minutes ago, JPM said: Ajdeee plejof. Tacno bismo bili drugi da Zalgiris nije podivljao u zavrsnici a Plavsa Madjija odradio svoje 😄
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Timoti Luvavu 22 poena u drugom poluvremenu i sto je jos vaznije 4 vezane trojke sredinom trece cetvrtine kada je Baskonija prelomila utakmicu. Sjajno igra na startu sezone, 20 poena po mecu na skoro 55% suta. 9 1
Todo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 13 minutes ago, MrTripleDouble said: Timoti Luvavu 22 poena u drugom poluvremenu i sto je jos vaznije 4 vezane trojke sredinom trece cetvrtine kada je Baskonija prelomila utakmicu. Sjajno igra na startu sezone, 20 poena po mecu na skoro 55% suta. Imao sam ga na fantaziju,bio u minusu na poluvremenu. Pogledam kraj, čovek porobio. Jesta da ima svu slobodu u Baskoniji, ali stvarno igra sjajno. I prošlu je bio dobar, ali sada baš izuva.
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Todo said: Imao sam ga na fantaziju,bio u minusu na poluvremenu. Pogledam kraj, čovek porobio. Jesta da ima svu slobodu u Baskoniji, ali stvarno igra sjajno. I prošlu je bio dobar, ali sada baš izuva. Ma aj sto ga imam na fantaziju, nego mi brat napuni i dzep na kladzi. Nisam primetio da ima neki poseban tretman u odnosu na saigrace. Cak je i jedan veci period u prvoj cetvrtini presedeo nakon dva promasaja. Jednostavno igra sa velikim samopouzdanjem i za sada pogadja u odlicnim procentima. 1
Wingwalker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Makabi i Hapoel se vraćaju u Izrael od prvog decembra ali to nije kraj ovoj EL sapunici jer će Dubai oba izraelska tima dočekati u Sarajevu dok Fener još traži lokaciju gde će im biti domaćin. Na svetu i zvanično ne postoji sportska franšiza na ovako visokom levelu koja ima manje regularnu ligu u kojoj se već godinama timovima koji nisu akcionari prodaje sve skuplja licenca a lokacije se menjaju tokom sezone kao da je u pitanju neka revijalna liga bacača frizbija. Najveći apsurd će biti ako u F8 aktuelni EL šampion izbori prednost domaćeg terena i onda prve dve tekme dočeka Hapoel u Poljskoj. Ili da li će Dubai koji je u Sarajevu poveo 2-0 protiv Makabija za treću i četvrtu putovati za Tel Aviv ? CIR-KUS. 2 1
fedor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Wingwalker said: Makabi i Hapoel se vraćaju u Izrael od prvog decembra ali to nije kraj ovoj EL sapunici jer će Dubai oba izraelska tima dočekati u Sarajevu dok Fener još traži lokaciju gde će im biti domaćin. Na svetu i zvanično ne postoji sportska franšiza na ovako visokom levelu koja ima manje regularnu ligu u kojoj se već godinama timovima koji nisu akcionari prodaje sve skuplja licenca a lokacije se menjaju tokom sezone kao da je u pitanju neka revijalna liga bacača frizbija. Najveći apsurd će biti ako u F8 aktuelni EL šampion izbori prednost domaćeg terena i onda prve dve tekme dočeka Hapoel u Poljskoj. Ili da li će Dubai koji je u Sarajevu poveo 2-0 protiv Makabija za treću i četvrtu putovati za Tel Aviv ? CIR-KUS. Apsolutno mi nije namera da branim Izraelce i njihov uticaj na sve sfere drustva, ne samo na kosarku, ali ova domacinstva turskih klubova i Dubai van svojih hala u EL su posledica nemogucnosti njihovih drzava da organizuju bezbedno te meceve. Sama EL ne zahteva to od njih, vec je Turska bila u fazonu mi ne garantujemo niciju bezbednost na tim mecevima, cak sta vise znamo da ce se nesto lose desiti tako da organizujte te utakmice negde drugde. 1
Elevator Operater Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 10 hours ago, NMX said: 9:8 cetvrtina. Kakav kripl fajt Valjda ce Barsa da se popravi u narednoj utakmici Znas i sam da ce imati rekordno sutersko vece 1
Recommended Posts