Chaos Is Me Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Zamalo Baskonija da se samoubije ali nisu uspeli. Spržio Larkin Parižane.
Kosjan Willavić Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 21 minutes ago, JPM said: Ajdeee plejof. Tacno bismo bili drugi da Zalgiris nije podivljao u zavrsnici a Plavsa Madjija odradio svoje 😄
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Timoti Luvavu 22 poena u drugom poluvremenu i sto je jos vaznije 4 vezane trojke sredinom trece cetvrtine kada je Baskonija prelomila utakmicu. Sjajno igra na startu sezone, 20 poena po mecu na skoro 55% suta. 7 1
Todo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 13 minutes ago, MrTripleDouble said: Timoti Luvavu 22 poena u drugom poluvremenu i sto je jos vaznije 4 vezane trojke sredinom trece cetvrtine kada je Baskonija prelomila utakmicu. Sjajno igra na startu sezone, 20 poena po mecu na skoro 55% suta. Imao sam ga na fantaziju,bio u minusu na poluvremenu. Pogledam kraj, čovek porobio. Jesta da ima svu slobodu u Baskoniji, ali stvarno igra sjajno. I prošlu je bio dobar, ali sada baš izuva.
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Todo said: Imao sam ga na fantaziju,bio u minusu na poluvremenu. Pogledam kraj, čovek porobio. Jesta da ima svu slobodu u Baskoniji, ali stvarno igra sjajno. I prošlu je bio dobar, ali sada baš izuva. Ma aj sto ga imam na fantaziju, nego mi brat napuni i dzep na kladzi. Nisam primetio da ima neki poseban tretman u odnosu na saigrace. Cak je i jedan veci period u prvoj cetvrtini presedeo nakon dva promasaja. Jednostavno igra sa velikim samopouzdanjem i za sada pogadja u odlicnim procentima. 1
Wingwalker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Makabi i Hapoel se vraćaju u Izrael od prvog decembra ali to nije kraj ovoj EL sapunici jer će Dubai oba izraelska tima dočekati u Sarajevu dok Fener još traži lokaciju gde će im biti domaćin. Na svetu i zvanično ne postoji sportska franšiza na ovako visokom levelu koja ima manje regularnu ligu u kojoj se već godinama timovima koji nisu akcionari prodaje sve skuplja licenca a lokacije se menjaju tokom sezone kao da je u pitanju neka revijalna liga bacača frizbija. Najveći apsurd će biti ako u F8 aktuelni EL šampion izbori prednost domaćeg terena i onda prve dve tekme dočeka Hapoel u Poljskoj. Ili da li će Dubai koji je u Sarajevu poveo 2-0 protiv Makabija za treću i četvrtu putovati za Tel Aviv ? CIR-KUS. 2 1
fedor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Wingwalker said: Makabi i Hapoel se vraćaju u Izrael od prvog decembra ali to nije kraj ovoj EL sapunici jer će Dubai oba izraelska tima dočekati u Sarajevu dok Fener još traži lokaciju gde će im biti domaćin. Na svetu i zvanično ne postoji sportska franšiza na ovako visokom levelu koja ima manje regularnu ligu u kojoj se već godinama timovima koji nisu akcionari prodaje sve skuplja licenca a lokacije se menjaju tokom sezone kao da je u pitanju neka revijalna liga bacača frizbija. Najveći apsurd će biti ako u F8 aktuelni EL šampion izbori prednost domaćeg terena i onda prve dve tekme dočeka Hapoel u Poljskoj. Ili da li će Dubai koji je u Sarajevu poveo 2-0 protiv Makabija za treću i četvrtu putovati za Tel Aviv ? CIR-KUS. Apsolutno mi nije namera da branim Izraelce i njihov uticaj na sve sfere drustva, ne samo na kosarku, ali ova domacinstva turskih klubova i Dubai van svojih hala u EL su posledica nemogucnosti njihovih drzava da organizuju bezbedno te meceve. Sama EL ne zahteva to od njih, vec je Turska bila u fazonu mi ne garantujemo niciju bezbednost na tim mecevima, cak sta vise znamo da ce se nesto lose desiti tako da organizujte te utakmice negde drugde. 1
Elevator Operater Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 10 hours ago, NMX said: 9:8 cetvrtina. Kakav kripl fajt Valjda ce Barsa da se popravi u narednoj utakmici Znas i sam da ce imati rekordno sutersko vece 1
Recommended Posts