Jump to content

Recommended Posts

Posted

Timoti Luvavu 22 poena u drugom poluvremenu i sto je jos vaznije 4 vezane trojke sredinom trece cetvrtine kada je Baskonija prelomila utakmicu.

Sjajno igra na startu sezone, 20 poena po mecu na skoro 55% suta.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
13 minutes ago, MrTripleDouble said:

Timoti Luvavu 22 poena u drugom poluvremenu i sto je jos vaznije 4 vezane trojke sredinom trece cetvrtine kada je Baskonija prelomila utakmicu.

Sjajno igra na startu sezone, 20 poena po mecu na skoro 55% suta.

Imao sam ga na fantaziju,bio u minusu na poluvremenu.

Pogledam kraj, čovek porobio.

Jesta da ima svu slobodu u Baskoniji, ali stvarno igra sjajno. I prošlu je bio dobar, ali sada baš izuva.

Posted
4 minutes ago, Todo said:

Imao sam ga na fantaziju,bio u minusu na poluvremenu.

Pogledam kraj, čovek porobio.

Jesta da ima svu slobodu u Baskoniji, ali stvarno igra sjajno. I prošlu je bio dobar, ali sada baš izuva.

Ma aj sto ga imam na fantaziju, nego mi brat napuni i dzep na kladzi. :classic_biggrin:

Nisam primetio da ima neki poseban tretman  u odnosu na saigrace. Cak je i jedan veci period u prvoj cetvrtini presedeo nakon dva promasaja.

Jednostavno igra sa velikim samopouzdanjem i za sada pogadja u odlicnim procentima. 

• Like 1
Posted

Makabi i Hapoel se vraćaju u Izrael od prvog decembra ali to nije kraj ovoj EL sapunici jer će Dubai oba izraelska tima dočekati u Sarajevu dok Fener još traži lokaciju gde će im biti domaćin.

Na svetu i zvanično ne postoji sportska franšiza na ovako visokom levelu koja ima manje regularnu ligu u kojoj se već godinama timovima koji nisu akcionari prodaje sve skuplja licenca a lokacije se menjaju tokom sezone kao da je u pitanju neka revijalna liga bacača frizbija.

Najveći apsurd će biti ako u F8 aktuelni EL šampion izbori prednost domaćeg terena i onda prve dve tekme dočeka Hapoel u Poljskoj.

Ili da li će Dubai koji je u Sarajevu poveo 2-0 protiv Makabija za treću i četvrtu putovati za Tel Aviv ?

CIR-KUS.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Wingwalker said:

Makabi i Hapoel se vraćaju u Izrael od prvog decembra ali to nije kraj ovoj EL sapunici jer će Dubai oba izraelska tima dočekati u Sarajevu dok Fener još traži lokaciju gde će im biti domaćin.

Na svetu i zvanično ne postoji sportska franšiza na ovako visokom levelu koja ima manje regularnu ligu u kojoj se već godinama timovima koji nisu akcionari prodaje sve skuplja licenca a lokacije se menjaju tokom sezone kao da je u pitanju neka revijalna liga bacača frizbija.

Najveći apsurd će biti ako u F8 aktuelni EL šampion izbori prednost domaćeg terena i onda prve dve tekme dočeka Hapoel u Poljskoj.

Ili da li će Dubai koji je u Sarajevu poveo 2-0 protiv Makabija za treću i četvrtu putovati za Tel Aviv ?

CIR-KUS.

Apsolutno mi nije namera da branim Izraelce i njihov uticaj na sve sfere drustva, ne samo na kosarku, ali ova domacinstva turskih klubova i Dubai van svojih hala u EL su posledica nemogucnosti njihovih drzava da organizuju bezbedno te meceve. Sama EL ne zahteva to od njih, vec je Turska bila u fazonu mi ne garantujemo niciju bezbednost na tim mecevima, cak sta vise znamo da ce se nesto lose desiti tako da organizujte te utakmice negde drugde. 

• Like 1