Jump to content

Recommended Posts

Posted

Spencer je poprilično tanak šuter, ali verovatno bi bio elitni kreator na EL nivou. Takođe bi verovatno bio i defanzivno dosta kompetentan. Sve u svemu, odličan paket ali ne verujem da bi bio gamechanger ili mvp kandidat u prvoj sezoni. Ja mislim da će on 100% imati momentalnu NBA opciju u ugovoru, nije on neki baja koji se mota na rubu lige već neko ko ima baš dugu kilometražu tamo i poznat je tank komandir.

Posted
2 hours ago, aleksa7 said:

Шпански Encestando пише да Прешус Ачува нема намеру да игра у Евролиги, да је одбио конкретну понуду Дубаија и да упркос интересовању Ефес и Реал неће моћи да га доведу јер се он нада уговору у Америци. Мотале су се информације и да га Партизан И Макаби желе, па да поделим ову вест поузданих Шпанаца у вези популарне мете евролигаша.

Hmmmm, nigerijac ...

• Ha-ha 2
Posted
3 hours ago, pendulum said:

S kim se mačuješ? 🙂

Vas dvojica ste pisali da su turski timovi i Valensija "primorani" da igraju u uslovima u kakvim su igrali. Ja sam samo iskomentarisao da su oni sami doneli odluku da igraju u takvim uslovima jer ne mogu da garantuju bezbednost Makabijevim igračima, stafu i celoj delegaciji.

Inače putnički letovi za Izrael, sa manjim prekidima, funkcionišu sve vreme ovog rata. Od kad je stupilo na snagu ovo krhko primirje svakako neće biti raketnih napada, a sama situacija u Izraelu je već par decenija takva da može da se desi neki incident bilo gde na ulici, ali to je tako bilo i dok se igrala regularno EL u Tel Avivu.

Ovde ne želim da pričam uopšte o licemerju rukovodioca EL i drugih sportskih asocijacija, politici i izraelskim zločinima. Samo konstatujem faktičko stanje.

Ne macujem se 🙂 

Samo se nadovezujem i dopunjavam... 

Fener, Efes, Valensija su "sami" doneli odluke... pa sad, da li su bas sami, to znaju oni. A onda imas Makabi i Hapoel koji isto tako "sami" hoce da igraju u Izraelu i pusti se vest da je odluka doneta i da imaju podrsku klubova vlasnika EL (ostale ko jebe), a onda i neki od tih vlasnika (Efes i Fener) se jave i kazu "pa nije bas tako, mi se ne slazemo s tim, nije se odlucivalo o tome". 

Hocu da kazem, da u Turskoj i Spaniji (?!) navodno nije bezbedno za Makabi i Hapoel (a bilo je bezbedno recimo u Parizu koji ima blisku istoriju teroristickih napada i od EL zemalja posle Turske ima najvise muslimana), a da je svim ostalim klubovima bezbedno da idu u Tel Aviv, bas sada?

A onda imas utakmicu Haopela i Makabija koja se pre dve nedelje igrala u Sofiji. Pri tom, Makabi i Hapoel redovno igraju utakmice domace lige u Izraelu... Ali EL nije mogla? Primirje? Yeah right... 

Slazem se, licemerje EL rukovodstva. 

Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Spencer je poprilično tanak šuter, ali verovatno bi bio elitni kreator na EL nivou. Takođe bi verovatno bio i defanzivno dosta kompetentan. Sve u svemu, odličan paket ali ne verujem da bi bio gamechanger ili mvp kandidat u prvoj sezoni. Ja mislim da će on 100% imati momentalnu NBA opciju u ugovoru, nije on neki baja koji se mota na rubu lige već neko ko ima baš dugu kilometražu tamo i poznat je tank komandir.

Ugovor do kraja godine, bez opcija, kažu Bavarci. 

Posted (edited)

Potpisivanje Edvardsa za Virtus umesto za nas ili neki mozda i najbogatiji klub u EL i ovo potpisivanje Spensera za Bavarce danas je jedno od većih misterija univerzuma, posebno što ga hteo Olimpijakos...

Edited by Zvezdaš96
Posted
40 minutes ago, Čvarkov said:

Ma kako tamo neki Italijani ili Nemci smeju da se usude da potpišu dobrog igrača kada je to rezervisano samo za KKP i KKCZ u Srbiji bez briga.

Lakše je prosečnog ćacija ubediti da psiho nije sve i svja, nego prosečnog navijača da nije svim igračima najveći san da obuku sveti dres KKP ili KKCZ.

• Like 2