Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, ScepanScekicSto said: I vi ste sve ove projekcije i zakljucke izvukli iz 2 kola? I to duplog kola, koje govori jos manje 1
albatros Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja mislim da ce ova sezona EL biti jos neizvesnija od prosle godine, ima tu dosta tiam slicnih kvaliteta kako u gornjem tako i u donjem delu tablice, mislim da sem 3-4 timova iz donjeg doma koji su kratki malo igracki po kvalitetu, kod ovih sotalih i nije neka preterana razlika u kvalitetu , sto je svakako dobro za nas gledaoce... 1
Marko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 26 minutes ago, alokin said: Jel ovo isti glas kao iz nba? Da, Beau "Goatmentator" Estes je u pitanju. Mislim da su ga angažovali za stalno prošle sezone, nakon što se onaj EL komentator trudio neko vreme ali to nije bilo to (U poređenju s' ovim naravno, meni nije bio loš sam po sebi) Spoiler https://www.linkedin.com/posts/leigh-ellis-7397b21b_i-asked-the-goatmentator-beau-estes-who-activity-7090781146489257984-IlLY 😁 Edited 1 hour ago by Marko 1
Recommended Posts