Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je već za neko ispitivanje. Ljudi se bore ali ovo je preglupa ekipa. Sad tri naša igrača bliža lopti i oni je pokupe ispred nas. 1
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko je Kalina washed, boli. Kako smo sramotni bili u ovoj cetvrtini dobar je rezultat. 1
drakon1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Otpadak pada medju tri nasa igraca koji se gledaju i bBajernov igrac uzima im loptu ispred nosa. Jednostavno lakrdija kako smuseno izgledamo. Kalinic opasno nervira. Odmah posle Grka. 3 2
drakon1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Ovo je već za neko ispitivanje. Ljudi se bore ali ovo je preglupa ekipa. Sad tri naša igrača bliža lopti i oni je pokupe ispred nas. Bukvalno napravili trougao i neckaju se da uzmu loptu koju onda pokupi prase...
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Thor said: Kalina brat, kao da je izgubio talenat. Koji talenat?
FireKeeper Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Thor said: Kalina brat, kao da je izgubio talenat. Jest. Kad je Dobric, dobri momek, postao kapiten.
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo ga CMM sa zicerima. Baš smo kanturina od ekipe,a jebe nas i karma. Grk jedva čeka da ode, siguran sam... 1
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gotovo je ovo, crkli smo. A da fali IQ-a, fali jbg. 1 1
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago zalizana prevara je sigurno najgori trener u ovoj EL. jako 20 mesto za njega 5
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nema ovde energije, izduvali su se potpuno. Kalina se pretvorio u Nidžu jbg.
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kalinić pogledom ispratio igrača. Nwora i dalje samo koš vidi. Ode ovo
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nwora zaista vidi samo koš. Lepo se Ebuka otvorio a ovaj baca neku pogačicu na koš.
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gotovo je ovo. Utakmicu su svojeručno okrenula gospoda u narandžastom izbacivši Čimu iz igre...
FireKeeper Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo sto se "odbija" lopta njima. E to nije sreca. Zalaganje i koncetracija upitna. 1
drakon1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago CMM ni polaganje ne moze da ubaci. Grk mora napolje. Gleda kako mu ekipa propada i ne nalazi nacina da propast zaustavi. Ne interesuje me nista, ni povrede, ni umor, zabole me. Koji kurac jos cuva Monekea na klupi? Neka ima 4 faula, cuva ga za zadnje 2 minute kada se bude odlucivalo hoce li biti -10 ili -15? Nwora se ohladio na klupi. Jednostavno unistava igrace kojim ide i to mu je pecat. 1
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, NMX said: Rekoh ali da ponovim. Kada imas top5 odbranu u EL 2 od 3 poslednje sezone, ne mozes da kazes da si kanta u odbrani. Igramo sa 7 igraca ceku utakmicu koji se trose maximalno u napadu, kako i da igraju bad boys odbranu? Ma kakve crne odbrane mi imamo, držao nas Bolomboj lomio se, preuzme i to nam je bila odbrana. Evo kako ova napadača košarka završava..
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izgleda da je i Kalina postao legitimni član domaće osovine.
Recommended Posts