NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ajde bre Herberte jbt, smara covek za svaku jebenu odluku 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odželej i Davidovac nisu baš za istu petorku, još se nisu upisali u ovoj sezoni. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Čočo said: U al nas sere. Top. Sere? Daj ne zajebavaj Pleseee vuk 1
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad moze i na prodor da ih buši, nece da mu idu ispod vise 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Vidim pattern kod Zvezdasa.Kada protivnici ubacuju u visokom % to je rutina al kada mi to je al nas sere. 5
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Sector said: Kakva je igračina CMM. Uvijek sam vjerovao u njega 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: Vidim pattern kod Zvezdasa.Kada protivnici ubacuju u visokom % to je rutina al kada mi to je al nas sere. Pa da mi inače ubacujemo pa da nisam iznenađen ovako samo neka sere.
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Uvijek sam vjerovao u njega Miki daj nama sto trenutno konzumiras. 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šteta što Ojeleye ne doprinosi, ajde napad ali kako ga lako rješavaju u odbrani.
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbg, kad je Obst u ovakvoj zoni, nema sta nego cestitati majstoru. I nijedna otvorena. Nisam siguran do kad cemo moci da se napucavamo, morace Sferobol uskoro, da se ugusi igra 2
Henry Chinaski Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbni Obst, a kad sam ga igrao 3 puta preko na prvenstvu, nijednom nije prešao 🙂
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sipajjjjj 1 minute ago, Dzonii said: Bek pogadjac. Ureko ga... Sjajan je vcrs, ocekivano.
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Deda vise ni na foru i skill ne moze da igra odbranu, ovo je tuzno. A znacilo bi nam 2-3 dobre odbrane 2
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Odbrana nam je uzasna. Skok takodje. Moramo bolje. Dobar TO Sfera Edited 2 hours ago by DijametralnoSuprotan
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Premalu razliku smo napravili tokom ove suterske rapsodije...doduse i oni sve daju
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šutiramo ko GSW u doba spleš braće i vodimo par poena razlike jer nema odbrane. Dajemo im otvorene šuteve a Da Silva jebeni nam se šeta do koša. 1
Recommended Posts