No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Guru said: A možda je malo doprineo i Moneke svojom nezrelošću i praznoglavošću. Sigurno,samo se poklopio pad sa ulaskom Kalinica. Evo sad 2+1.... Nerealne minute ima za ono što pruža. Kad je u minus fazi kao večeras, on vuče ceo tim sa sobom u provaliju, I niko ga ne zaustavlja.
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Glupost. Najveća do sada u ovoj sezoni. Ovako prosutih 18+ je baš loše. Bukvalno mi miriše na derbi. Lomiš protivnika, rutiniraš, oni baš baš loši i mi ih vratimo u igru. 2 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakva enciklopedija gluposti, u oba pravca. I čemu ovo guranje na litvanca jbt ko da je Jokić.
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Trebalo je da bude vise, ali jebiga gostujemo ekipi u najboljoj formi u Evropi, nije kao da igramo protiv Dinamika
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Užasno odigran kraj poluvremena. No, i ne očekujem ovde pobedu. 1
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Utisak meča je da u svakom trenutku možemo odemo na 10+ razlike, sve zavisi od nas i nervozni su do jaja zbog toga. Samo koncentracije, skoka i pristojne odbrane, daj da zatvaramo ovo.
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sreca pa je kraj, da se igralo jos 2 minute poveo bi Monako 10 razlike. 2
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Neverovatno.... jbm ti košarku... Vodimo 18 razlike i MI GLUPOSTIMA vratimo protivnika... Da smo bar ostali na ovih 10 minut do kraja...al i to...baš pušiona
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nestvarno i da Sasa ceka 2-10 seriju da bi uzeo to u toj seriji te unakazuje Cima koji je krenuo da se razracunava sa njima Bukvalno sve dobro sto smo radili olako smo prosuli
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mi smo se u poslednjih 5min ugasili. I to ono klasični totalni stand buy. Za poslednjih 5min smo imali 3 skoka!? Sve što nas krasilo u startu u vidu energije odjednom se ugasilo. Edited 2 hours ago by Čočo 1
Krle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ne znam da li ljudi gledaju utakmice u Evroligi, to sto imas +18 ili +20 ne znaci nista u danasnjoj kosarci. Za cas se to stize, nije to kao pre 20 godina kad se igralo na 59:56 rezultat
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, TB Told said: Jeste, ali on je kriv samo za jednu izgubljenu loptu, za seriju su krivi drugi igrači. Seriju smo pravili dok je on bio na klupi. Čim je usao sve se raspalo. Uz Monekea glavni krivac. Samo je razlika što je Moneke nešto i dao, a ovaj samo uzeo. Samo da nas ne jaše posle one utakmice u Milanu. Osećam da će mu Obradović sve oprastati zbog one sekvence u Milanu, a to će nas koštati. Covek je kriminalan. 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakve oscilacije ima ova ekipa, to je teško objasniti... Prosto nevjerovatno Odigras 15 min savrseno i sve prospes za 4-5 min. Moneke koji glumi ludilo i vodi neke lične ratove nek se goni u 3 pm. Kako nas je ubacio u kontra ritam jer hoće da se nadjebava i ulazi u konflikt s Blosomgejmom. Takvi igrači se hrane tim i to im je bila poslednja slamka jer su već bili na konopcima.
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Nije da se samo mi pitamo ovde.Da ostanemo kompetetivni do kraja i ja zadovoljan. 3 1
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kalinic je protiv ovih atletskih zveri bas nemocan, jos kad krene da brlja u napadu dobijes duplo golo. Moneke je bio solidan dok nije krenuo da meri patku sa Blosingejmom. Od tada smo krenuli da se raspadamo na obe strane parketa. Ova prednost ne znaci bas nista pred nastavak. 2
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, No name said: Seriju smo pravili dok je on bio na klupi. Čim je usao sve se raspalo. Uz Monekea glavni krivac. Samo je razlika što je Moneke nešto i dao, a ovaj samo uzeo. Samo da nas ne jaše posle one utakmice u Milanu. Osećam da će mu Obradović sve oprastati zbog one sekvence u Milanu, a to će nas koštati. Covek je kriminalan. Ja sam napisao da je Dobrić večeras korisniji od njega, ali realno nas je u problem uveo Moneke, Kalinić nije kriv za veći deo te 15:3 serije.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kalina kad baca centru sa 45° omasi za ceo metar jebote... 2
Fromthecorner Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Neko bi pomislio da ce ovaj tim pun iskusnih igraca igrajuci za klub koji vec deceniju igra Evroligu pametnije odigrati na 18 razlike
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pir 63 za poluvreme. Da se probude bekovi poenterski. Da Kalina udje u svoj madafaker mod. Monako 17 slobodnih bacanja, mi svega 8.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Deremo? Njima dovoljno par minuta da se vrate i preokrenu Nisu slucajno lideri. Svakako, potpisao bih ovu prednost pre početka meča. Imamo čemu da se nadamo, nema potrebe za tolikom histerijom.
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nerealno bi bilo +15 na poluvremenu, zato borba do zadnje sekunde
Recommended Posts