Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
Just now, Guru said:

A možda je malo doprineo i Moneke svojom nezrelošću i praznoglavošću. 

Sigurno,samo se poklopio pad sa ulaskom Kalinica. Evo sad 2+1....

Nerealne minute ima za ono što pruža. Kad je u minus fazi kao večeras, on vuče ceo tim sa sobom u provaliju, I niko ga ne zaustavlja.  

Posted

Glupost. Najveća do sada u ovoj sezoni. Ovako prosutih 18+ je baš loše. Bukvalno mi miriše na derbi. Lomiš protivnika, rutiniraš, oni baš baš loši i mi ih vratimo u igru. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Trebalo je da bude vise, ali jebiga gostujemo ekipi u najboljoj formi u Evropi, nije kao da igramo protiv Dinamika

Posted

Utisak meča je da u svakom trenutku možemo odemo na 10+ razlike, sve zavisi od nas i nervozni su do jaja zbog toga. Samo koncentracije, skoka i pristojne odbrane, daj da zatvaramo ovo. 

Posted

Neverovatno.... jbm ti košarku...

Vodimo 18 razlike i MI GLUPOSTIMA vratimo protivnika... 

Da smo bar ostali na ovih 10 minut do kraja...al i to...baš pušiona

Posted

Nestvarno i da Sasa ceka 2-10 seriju da bi uzeo to

u toj seriji te unakazuje Cima koji je krenuo da se razracunava sa njima

Bukvalno sve dobro sto smo radili olako smo prosuli

Posted (edited)

Mi smo se u poslednjih 5min ugasili. I to ono klasični totalni stand buy. Za poslednjih 5min smo imali 3 skoka!? Sve što nas krasilo u startu u vidu energije odjednom se ugasilo. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted

Ja ne znam da li ljudi gledaju utakmice u Evroligi, to sto imas +18 ili +20 ne znaci nista u danasnjoj kosarci. Za cas se to stize, nije to kao pre 20 godina kad se igralo na 59:56 rezultat

Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Jeste, ali on je kriv samo za jednu izgubljenu loptu, za seriju su krivi drugi igrači.

Seriju smo pravili dok je on bio na klupi. Čim je usao sve se raspalo.  Uz Monekea glavni krivac. Samo je razlika što je Moneke nešto i dao, a ovaj samo uzeo. 

Samo da nas ne jaše posle one utakmice u Milanu. Osećam da će mu Obradović sve oprastati zbog one sekvence u Milanu, a to će nas koštati. Covek je kriminalan.  

• Like 1
Posted

Kakve oscilacije ima ova ekipa, to je teško objasniti... Prosto nevjerovatno

Odigras 15 min savrseno i sve prospes za 4-5 min. 

Moneke koji glumi ludilo i vodi neke lične ratove nek se goni u 3 pm. Kako nas je ubacio u kontra ritam jer hoće da se nadjebava i ulazi u konflikt s Blosomgejmom. Takvi igrači se hrane tim i to im je bila poslednja slamka jer su već bili na konopcima. 

Posted

Kalinic je protiv ovih atletskih zveri bas nemocan, jos kad krene da brlja u napadu dobijes duplo golo. Moneke je bio solidan dok nije krenuo da meri patku sa Blosingejmom. Od tada smo krenuli da se raspadamo na obe strane parketa. Ova prednost ne znaci bas nista pred nastavak.

• Like 2
Posted
Just now, No name said:

Seriju smo pravili dok je on bio na klupi. Čim je usao sve se raspalo.  Uz Monekea glavni krivac. Samo je razlika što je Moneke nešto i dao, a ovaj samo uzeo. 

Samo da nas ne jaše posle one utakmice u Milanu. Osećam da će mu Obradović sve oprastati zbog one sekvence u Milanu, a to će nas koštati. Covek je kriminalan.  

Ja sam napisao da je Dobrić večeras korisniji od njega, ali realno nas je u problem uveo Moneke, Kalinić nije kriv za veći deo te 15:3 serije. 

Posted

Pir 63 za poluvreme. Da se probude bekovi poenterski. Da Kalina udje u svoj madafaker mod. Monako 17 slobodnih bacanja, mi svega 8.

Posted
16 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Deremo? Njima dovoljno par minuta da se vrate i preokrenu

Nisu slucajno lideri. 
Svakako, potpisao bih ovu prednost pre početka meča. Imamo čemu da se nadamo, nema potrebe za tolikom histerijom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...