JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kao da svaki igrac prica samo jedan jezik i to svaki razliciti. Kao da se ne razumeju uopste.
YAO Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, vinogradskaopera said: gde je batler u mislima sta je ovo Covek ne veruje gde je dosao i ko ima prednost u odnosu na njega. Klasican manjak samopouzdanja. 1
Henry Chinaski Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I Kodi i Batler u svlačionicu za ovo. Ali nema autoritet da to uradi 1 1
akisaki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Posle ove utakmice moraju da idu ili Sasa ili Kodi.Ili mozda obojica. 1 1
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Batler i Kodi, pored nedostatka koncentracije imaju i ozbiljan nedostatak IQ
NikeAir Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakve minijature Batlera,prvo napravi sekund pre kraja napada faul,a zadnji napad za nas ne gleda vreme,kakav amaterizam...
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Сандро Лаки Ђентиле said: Породиш све што имаш да дођеш на -6 и онда их својеручно вратиш на -13 за минут и нешто. Samo izmena Batler umesto Nvore a morao je umesto Kodija
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Uvedeš Batlera prevaro da ti ćoškari dok kamenjar pleše. Uvedeš Yaga mučenog drzi loptu 22 sekunde dok Batler gleda . Marš sa klupe nesreći!!!! 1
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Od Batlera je napravio Dobrica-sutni kad si sam u cosku 1
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sasa Obradovic Izgubio od Ocokoljica Ubio u pojam Batlera Grejema Dezorjentisao Odzeleja Ugasio Montijunasa Vratio Jaga da nam se userava u zivot Preforsirao Kodija, Kalinu i Dedu I jos beskonacno losih stavri...
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Nini3112 said: Od Batlera je napravio Dobrica-sutni kad si sam u cosku Ja ne mogu verovati šta uradi od njega. 1
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Šta to razume Jago, šta smo mi od toga dobili večeras
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Nini3112 said: Od Batlera je napravio Dobrica-sutni kad si sam u cosku Bolje nego da se ko neka baba kilavi po terenu, ako mu se ne igra to coskarenje mu je vrh
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago A mozda da se Butleru da lopta pre 2-3 sekunde pre kraja napada?
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sta je Miljenovic bogu zgresio, ima li neku tesku karmu iz proslih zivota?
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kalinic I CMM teška zaostavština od Sveropulosa Teška dva kancera koja su i prosle godine bila najgora na terenu. 1
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Don Dusko said: A mozda da se Butleru da lopta pre 2-3 sekunde pre kraja napada? Ma neeee. Ima boljih na lopti od njega Vuk i Nejaki Yagiša. Kakav je nemač pojma ovaj obgrljivač grba!?
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ima li jedan jedini nas igrac cije je nedostatke sakrio ovaj nas, nazovi trener..
Mile1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Smanjimo na -6 i covek vadi Nworu i ostavlja bugarina da nas dokusuri Kakav bedan trener i to je sve sto treba da znate o Celafutu 1
Recommended Posts