Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja Kalinu bas gotivim ali sa njim mora da se porazgovara,vidi se da nije dobar po ekipu i da je totalno negde odlutao,izgleda na onog iz prosle sezone ponovo

• Like 2
Posted

Ovako kad gledam kako se držimo sa liderom dok imamo 8 krštenih igrača u rotaciji, ne mogu a da ne mislim da je ovo mogla biti TA sezona, da su nas povrede makar malo zaobišle. 

Boćko, zdrav Carter, i Chima na ovaj tim… Sad bi već vodili 10 poena. Baš jbna sezona, i nikad da se kompletiramo više u pm…

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, mister-no said:

Ova strogo kontrolisana i iso košarka nije naša igra ali jeste Sašina i ne vidim kako će se tu bilo šta promeniti.

Ja vidim ali ćete reći dajmo mu šansu.

Posted

Zajeban je mnogo hapoel.

Svičuju u odbrani, a imaju Oturua koji sve stiže i lepi i nema potrebe za nekim vecim pomaganjima i rotacijama...jebeno im je napraviti prednost bilo gde

Posted
1 minute ago, Devla said:

Dobar rezultat, trebaju nam Nvora, Batler ono njegovo i Grejem iz meca sa Olijem. 

Ono je bio incident

• Like 2
Posted
2 minutes ago, suptil said:

pir: 55-31

asistencije 13:5

Podatak koji govori ono sto se i na oko vidi. Da igramo pregadnu iso kosarku.

Gameplan daj Kodiju loptu i pomeri se.

• Like 4
Posted (edited)

Odličan je Hapoel a ni mi realno nismo loši kada se uzme učinak Nwore, Kaline, Devontea i Montejunasa.

Numemo ni da zavrtimo loptu u napadu ali nam i prilično lako seku akcije dobrom odbranom pa smo zato tanki u asistima.

Mnogo je da su nam i Grejem i Kalina i Deda u minus indexu sa ovako skraćenom rotacijom i protiv ovakvog tima.

Nwora je najbolji skakač sa 5 skoka ali je već izgubio 3 lopte i promašio dva zicera.

Nikako da shvati ili da mu se utuvi da je rizičan u svakom driblingu koji zahteva više od dva spuštanja lopte na parket posebno protiv ovako zategnutih i eksplozivnih bekova.

Micić 1 poen, Blejkni i Malkolm 0...samo kažem.

Edited by wing
Posted
3 minutes ago, Devla said:

Dobar rezultat, trebaju nam Nvora, Batler ono njegovo i Grejem iz meca sa Olijem. 

Grejem je još u prvom razredu 

• Like 1
Posted

Graham bez upućenog šuta, skroz u grču. Ne bi škodilo da proba i teže šuteve, ako mu se otvori makar malo biće dosta značajno za nas. 

Dobra nam je defanzivna taktika, bila bi bolja egzekucija sa Monekeom ali šta je, tu je. 

• Like 1
Posted

Koja nam je korist od Montejunasa, u napadu ga stalno napadaju, na njemu pomazemo udvajamo, znaci igrac manje u odbrani a u napadu nista

Posted

Ja bih ostavio Kodija na klupi i pusti Grejma. Celo drugo poluvreme. Da vidimo kako tada ide...Mislim, kad je Kodi već najgori.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...