dunaj95 Posted April 16 Posted April 16 Dončićev stari u fazonu...jebem li ti majku i tebi i Ljulju.... 1 2 1
Taki Posted April 16 Posted April 16 18 minutes ago, Zadnji vezni said: Hoće li ovaj nemačpojma i klovn na klupi koga zovu trener i sledeće godine da implementira? Ako bude on tu i sle dece sezone biće ludilo!!! Koji si ti smarac, pojavljujes se samo na lajvu kada gubimo, a treneri fudbal ili kosarka su ti uza specijalnost, teski smarac 1
mister-no Posted April 16 Posted April 16 1 minute ago, drakon1 said: Butler nije cuo za Llulla, a Miljenovic mu se na pola sekunde pre kraja uredno sklanja sa suta za tri. valjda je mislio da ce da ide na polaganje sa 9 metara iz auta. Bar je Saša Dončić ganci sa dna kace vidi se iz pogleda da bi nekog nabo zbog onakve odbrane
Zadnji vezni Posted April 16 Posted April 16 1 minute ago, Taki said: Koji si ti smarac, pojavljujes se samo na lajvu kada gubimo, a treneri fudbal ili kosarka su ti uza specijalnost, teski smarac Jesam smarač sam.I,? Imaš blok i produzi dalje. Pojavljujem se isto kao i oni drzaci vatre ovog cirkuzanta na klupi,kad pobedimo pa ovde nabijaju na nos svima koji ga kritikuju. Aj sad produzi. 2
Bode Posted April 16 Posted April 16 Na 71-63 sam bukvalno izasao i vratio se posle 2 min. Ja nemam pojma kako smo uspeli da primimo 6 poena do kraja trece. A koliko vidim bice 100-tka opet.
fradler Posted April 16 Posted April 16 Kalinic je, nazalost, trenutno medju najgorim igracima u takmicenju. A posle Dzabarija Parkera, najgori odnos cena-kvalitet u Evropi. 7 1
Cavani Posted April 16 Posted April 16 Jbg Kalina bi trebao da ode u penziju i prestane da muci i sebe i nas. 2
Dzo23 Posted April 16 Posted April 16 (edited) Ubi Lajls mučenog Kalinu...Kuku al se raspada. Evo ga Kodi. Sad će da se razigra 😄 Edited April 16 by Dzo23
Zadnji vezni Posted April 16 Posted April 16 Kad ćemo krenuti sa small ballom? Mozda on donese + 32 za domaćina. 1
TB Told Posted April 16 Posted April 16 Just now, Nini3112 said: Gledaj ovog Kalinica jbt,ajde penzijaaaa Ne zna se na kom delu terena je gori, ali to ne znači da treba da ide na klupu, 1 1
DijametralnoSuprotan Posted April 16 Posted April 16 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Bas ih je sasrala Ljuljova trojka, primeti se Ne zna de koja više ta ili Felizova.
drakon1 Posted April 16 Posted April 16 Dosli na -7 i onda za tili cas -17. Stao sut, delimicno i nasom zaslugom (tj. Obradovicevom), povreda Bolomboya (hvala Kobra), pad koncentracije i srljanja...to bi bilo to. Nadati se 9. mestu.
ZiS Posted April 16 Posted April 16 Nema ovde karaktera za velika dela… Pre svega mora ozbiljna glava na klupi, daj Pabla Lasa za sledeću sezonu…
Zadnji vezni Posted April 16 Posted April 16 Mislim da igramo ubedljvo najgoru odbranu u takmičenju. Jbg imao vremena samo da implementira španski pik i igru 1 na 5. Ostalo ostavio za sledecu sezonu,
Recommended Posts