ZiS Posted Friday at 08:16 PM Posted Friday at 08:16 PM 3 minutes ago, Sector said: Mi ovo ako izgubimo odmah po povratku u BG se treba zahvaliti treneru i nekolicini igrača i početi prelazni rok. Odmah ga u francuskoj ostaviti
No name Posted Friday at 08:16 PM Posted Friday at 08:16 PM 1 minute ago, Čočo said: Kalinić mora na tribine pod hitno. Beskorisniji je i od Davidovca. Prošli meč je štetočina igrala 7 min, verovatno ga je Šasa zaboravio u svojoj rotaciji, pa smo se provukli i dobili . Sad je ponovo tu , jaše jako, kanali tim i niko ne reaguje. Zbog njega i Obradovića treba da izgubimo.
Sector Posted Friday at 08:16 PM Posted Friday at 08:16 PM Kalinić postigao koš, sad ga neće vaditi do kraja meča. 1
Bejn Posted Friday at 08:18 PM Posted Friday at 08:18 PM Ali šta mi gledamo u utakmici sezone i to protiv ubedljivo najgore ekipe EL. 1
Kosjan Willavić Posted Friday at 08:19 PM Posted Friday at 08:19 PM Cimu u kurac da ljubimo za onu hail mary trojku ( i generalno 3/3 trojke ) 1
Zadnji vezni Posted Friday at 08:20 PM Posted Friday at 08:20 PM SO ima uticaj na igru,dešavanja na terenu i ekipu taman koliko i ja ovde pored TV. Naš rezultat zavisi da li će se upaliti neko od igrača ili ne. Plana bez,nama može svaka ekipa da strpa 90 + lagano. Defanziva je kita od kad je krenuo da implementira gospodin trener. 2 1
Sinnerman Posted Friday at 08:21 PM Posted Friday at 08:21 PM Stvorila se slika da je Asvel nekakav Split ili Kluž. Niko ih u EL nije razbio sem možda Žalgirisa i Valensije. Nas su neki satrli od k.... Samo da mi ovo nekako prelomimo i dobijemo.
TB Told Posted Friday at 08:21 PM Posted Friday at 08:21 PM Kao što rekoh lagano, zalud su se raskokodale narikače. 3
NMX Posted Friday at 08:22 PM Posted Friday at 08:22 PM 2-3 dobre odbrane 2-3 pametna napada i odosmo ajde sad pametno 1
Dragan Mićić Posted Friday at 08:22 PM Posted Friday at 08:22 PM Izgubise komsije. Pisite sta i kako dalje 2
Disfruto Posted Friday at 08:23 PM Posted Friday at 08:23 PM Tu je produzena trenerska ruka Kalinic da ih vrati 1
TB Told Posted Friday at 08:23 PM Posted Friday at 08:23 PM 1 minute ago, Sinnerman said: Stvorila se slika da je Asvel nekakav Split ili Kluž. Niko ih u EL nije razbio sem možda Žalgirisa i Valensije. Nas su neki satrli od k.... Samo da mi ovo nekako prelomimo i dobijemo. Slična utakmica kao protiv Olimpijakosa prošle nedelje u Lionu.
Čočo Posted Friday at 08:23 PM Posted Friday at 08:23 PM Just now, Dragan Mićić said: Izgubise komsije. Pisite sta i kako dalje Borba za najbolje mesto u plej in. 1
Kosjan Willavić Posted Friday at 08:23 PM Posted Friday at 08:23 PM Odlicne role Izundua i Batlera sad. Ajde da privedemo normalno kraju,jebem mu mater. S onim padovima i crnim rupama, nalupace nas ko god u plej inu, onda cemo ga dzaba igrati
djenkoslav Posted Friday at 08:23 PM Posted Friday at 08:23 PM Just now, Dragan Mićić said: Izgubise komsije. Pisite sta i kako dalje Treba da pobedimo asvel 1
Вујке Posted Friday at 08:24 PM Posted Friday at 08:24 PM Разумем да је Калина најискуснији играч у тиму, али молим те Саша мало само читај ситуацију на терену и играче. Кад те молим једном барем донеси нешаблонску одлуку. Човек нас укопава и враћа у контра-ритам
Recommended Posts