djenkoslav Posted Friday at 08:07 PM Posted Friday at 08:07 PM 1 minute ago, TB Told said: Dobijamo bez većih problema, bez obzira na probuđene narikače. I da pobedimo jezivo je sta mi radimo protiv ovih Indijanaca... Jel treba da budemo zadovoljni?
Čočo Posted Friday at 08:07 PM Posted Friday at 08:07 PM Naši sigurno pratili rezultate na poluvremenu. Jer ne daj Bože da nam rezultati idu na ruku a mi pobedimo.
Webad Posted Friday at 08:07 PM Posted Friday at 08:07 PM Svi rezultati dosli...jos da izgubimo ovo... sale ih vratio u zivot
No name Posted Friday at 08:07 PM Posted Friday at 08:07 PM U prvom poluvremenu prave 7-0 , siluje nas Nwora. Sad ponovo sa njim na terenu 16-2 serija. Daj bre nemoj ga uvoditi više Gledaj ti ovog mrtvaka Kalinica 1
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 08:08 PM Posted Friday at 08:08 PM Izvedi Kalinića, satra nas čovek. 1
TB Told Posted Friday at 08:08 PM Posted Friday at 08:08 PM Just now, djenkoslav said: I da pobedimo jezivo je sta mi radimo protiv ovih Indijanaca... Jel treba da budemo zadovoljni? Da.
NMX Posted Friday at 08:08 PM Posted Friday at 08:08 PM Kalina brate kako kazes treneru da trazi celendz a tebi lopta od noge u aut 1 1 2
mister-no Posted Friday at 08:08 PM Posted Friday at 08:08 PM Školski primer ekipe bez ozbiljnog trenera 1 1
Kosjan Willavić Posted Friday at 08:09 PM Posted Friday at 08:09 PM Sreca da s Asvelom igramo pa se mozda izvucemo, ali ovo je horor. Iako je druga cetvrtina bila dobra 1
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 08:10 PM Posted Friday at 08:10 PM 1 minute ago, mister-no said: Školski primer ekipe bez ozbiljnog trenera Odlični smo mi kakvog trenera imamo. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 08:10 PM Posted Friday at 08:10 PM Sve je pod kontrolom. Dobijamo bez problema 2
Čočo Posted Friday at 08:10 PM Posted Friday at 08:10 PM Vratiš ih u život, tad se opusti ruka i sad duvaj kitu. 4
drakon1 Posted Friday at 08:11 PM Posted Friday at 08:11 PM Ovaj raspad ima imena: Sasa Obradovic. I Nikola Kalinic. 3
TB Told Posted Friday at 08:11 PM Posted Friday at 08:11 PM 2 minutes ago, NMX said: Kalina brate kako kazes treneru da trazi celendz a tebi lopta od noge u aut Kad nije svestan svoje nemoći. Hajde što je u napad užasan, ali u odbrani je još gori. 3
Zadnji vezni Posted Friday at 08:12 PM Posted Friday at 08:12 PM Kako nas implementator satire več ko yna koju tekmu ove sezone. Kakav je to nemačpojma majko rođena?! Progutaj više taj ego i sujetu čoveče.Zajebi više tvoje šablone i deljenje minutaže,ubijaš nas majstore! 1
fradler Posted Friday at 08:12 PM Posted Friday at 08:12 PM 4 minutes ago, TB Told said: Dobijamo bez većih problema, bez obzira na probuđene narikače. Kakva crna pobeda bez vecih problema, tako nesto je vec van domasaja. U ovim trenucima pokusavamo da sacuvamo zivu glavu. 1
No name Posted Friday at 08:12 PM Posted Friday at 08:12 PM Kako covek sablonski vodi, kako sablonski menja, pakao. Ne mogu da verujem da nema osećaj kada da seče TM , već gleda kako se tim raspada kako ga kanale jedni te isti igrači. Definitivno je do trenera. 1
Sector Posted Friday at 08:12 PM Posted Friday at 08:12 PM Mi ovo ako izgubimo odmah po povratku u BG se treba zahvaliti treneru i nekolicini igrača i početi prelazni rok. 2 2 2
Čočo Posted Friday at 08:13 PM Posted Friday at 08:13 PM Kalinić mora na tribine pod hitno. Beskorisniji je i od Davidovca. 1
3x3cz Posted Friday at 08:13 PM Posted Friday at 08:13 PM 1 minute ago, Sector said: Mi ovo ako izgubimo odmah po povratku u BG se treba zahvaliti treneru i nekolicini igrača i početi prelazni rok. Trener, Kalinic... 1
K.Dot Posted Friday at 08:14 PM Posted Friday at 08:14 PM Napravili smo od Asvela ozbiljnu napadačku ekipu, non stop su sami na šutu. 2
dunaj95 Posted Friday at 08:15 PM Posted Friday at 08:15 PM Nije više pitanje rezultata, plej ina, plej ofa... ovo je pitanje estetike, glave ... ova NAŠA DRAGA ekipa je QR**NA obična... Kako mi potonemo za sekundu... Kako mi ne znamo gdje gonimo... Kako ne umemo da igramo odbranu ... Imaš sve ...igru... finu prednost... satjeraš ove pacere u korner... i onda... Šta uopšte reći...
Recommended Posts