Вујке Posted March 27 Posted March 27 Не могу да верујем, али Саша тактички једе Пасквала. Ако се не варам Боломбој и Риверо су дали 7 кошева из пика, дакле 14 поена
TB Told Posted March 27 Posted March 27 Kalinić treba da odigra ovu utakmicu sa znatno manjom minutažom. Skoro da je sam napravio preokret sada. 1
Disfruto Posted March 27 Posted March 27 1 minute ago, Вујке said: Не могу да верујем, али Саша тактички једе Пасквала. Ако се не варам Боломбој и Риверо су дали 7 кошева из пика, дакле 14 поена Sta bi bilo da ga ne jede -30🤣
drakon1 Posted March 27 Posted March 27 Kalinic ulazi i pravi seriju 8:0 za Barcu. Bukvalno ne dozvoljava da nas Yago unisti.
Ivo.Srbija Posted March 27 Posted March 27 Kakvo je ovo sudjenje, smrdljiva barsa, sve faulovi po lopti, ne znaju gde biju, presela mi utakmica. 1
Вујке Posted March 27 Posted March 27 Just now, Disfruto said: Sta bi bilo da ga ne jede -30🤣 Брате не памтим да смо некоме на исти фазон (класичан пик) стрпали оволико поена на почетку меча. Али јебига Калина нас уканаљује 3
Sector Posted March 27 Posted March 27 Obično treneri izvuku iz igre igrača koji ovako usere ali Kalina redovno ostaje. 4
K.Dot Posted March 27 Posted March 27 Kako Barsa uvek ima nekog Brizuelu ili Paru, bukvalno mi dzigericu jedu. 1 1
TB Told Posted March 27 Posted March 27 Inače za one koji su kukali kako samo mi možemo da primimo od Baskonije 50 poena za poluvreme u tako važnom meču, Hapoelu je malo falilo da primi 70.
drakon1 Posted March 27 Posted March 27 1 minute ago, Sector said: Obično treneri izvuku iz igre igrača koji ovako usere ali Kalina redovno ostaje. Uzainat, kako bi se reklo.
Žilee Posted March 27 Posted March 27 Kalina brate branim te ivek,ali sta je ovo 0/3 trojke pa daj bre tu jednu mater.mu
Cavani Posted March 27 Posted March 27 Desetak razlike da nas nije Kalina osakatio, u katastrofalnoj je formi al nas barem nije uvodio u kontra ritam do sad. 1
Disfruto Posted March 27 Posted March 27 2 minutes ago, Вујке said: Брате не памтим да смо некоме на исти фазон (класичан пик) стрпали оволико поена на почетку меча. Али јебига Калина нас уканаљује Hernangomez je statisticki najgori centar u El pa verovatno ima uticaja
Kosjan Willavić Posted March 27 Posted March 27 (edited) 4 minutes ago, Вујке said: Брате не памтим да смо некоме на исти фазон (класичан пик) стрпали оволико поена на почетку меча. Али јебига Калина нас уканаљује I ja sam pozitivno iznenadjen do sad. Da je Kalinic makar jednu dao i da nije iscurela Karteru, bukvalno bi bilo otvaranje tekme iz snova Edited March 27 by Kosjan Willavić 1
Recommended Posts