DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 09:40 PM Posted yesterday at 09:40 PM (edited) Butler 🤯 Ali da li smo u stanju da odbranimo poslednji napad. Edited yesterday at 09:41 PM by DijametralnoSuprotan
Žilee Posted yesterday at 09:41 PM Posted yesterday at 09:41 PM Preslkina prosla sezona ,ajmo u produzetke ko i prosle godine u zavrsnici sezone.
Don Dusko Posted yesterday at 09:41 PM Author Posted yesterday at 09:41 PM Uf dobro je srce mi stalo/
fradler Posted yesterday at 09:41 PM Posted yesterday at 09:41 PM A jesmo i kurate sreće, baš danas Baskonija pogibe za pobedu posle XY jezivih utakmica 1
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 09:42 PM Posted yesterday at 09:42 PM Dugo nisam bio ovako razočaran pristupom ekipe. Glupostima. Samo rotacija Cartera od Spagnola na plus 6 je za zatvor a bilo je 15 takvih situacija. 1
mister-no Posted yesterday at 09:42 PM Posted yesterday at 09:42 PM Just now, fradler said: A jesmo i kurate sreće, baš danas Baskonija pogibe za pobedu posle XY jezivih utakmica Pa mi smo ih razigrali 3
Čočo Posted yesterday at 09:42 PM Posted yesterday at 09:42 PM (edited) Vezuju jebene 4 trojke. Ni jednom u sezoni. Ali naravno sipaj protiv nas. Edited yesterday at 09:43 PM by Čočo 1
No name Posted yesterday at 09:42 PM Posted yesterday at 09:42 PM Ne sme ekipa koja je 18.na tabeli da pokaže veću zelju i motiv od ekipe koja se bori za plej off....to ne sme da se dešava. Ajdeee sad
TB Told Posted yesterday at 09:43 PM Posted yesterday at 09:43 PM 4 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Sramota od pristupa i neodgovornosti. Gomila gluposti, zasluženo bi bilo da izgubimo na žalost. Malo ste poranilii. 1
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 09:44 PM Posted yesterday at 09:44 PM Just now, TB Told said: Malo ste poranilii. Niste vi nego samo ja, ne čitam šta se piše. I dalje je istina. Sramno je ovo danas do sada i za ozbiljnu analizu.
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 09:44 PM Posted yesterday at 09:44 PM Vrati Odzeleja ako je zdrav Moneke se gubi previse. 1
Cavani Posted yesterday at 09:45 PM Posted yesterday at 09:45 PM Zasto pobogu Moneke pravi faul i poklanja im bespotrebno 2 poena 2
dunaj95 Posted yesterday at 09:45 PM Posted yesterday at 09:45 PM Dajte mi kocku vode i čašu šećera.... ubiće me vlastiti klub... 1
Karakondzula! Posted yesterday at 09:45 PM Posted yesterday at 09:45 PM Nama je i kkp vezao nekoliko trojki u poslednjih minut i nešto, ovo je sve samo ne slučajno... 1
drakon1 Posted yesterday at 09:46 PM Posted yesterday at 09:46 PM Just now, Karakondzula! said: Nama je i kkp vezao nekoliko trojki u poslednjih minut i nešto, ovo je sve samo ne slučajno... I Spartak. 2
Disfruto Posted yesterday at 09:46 PM Posted yesterday at 09:46 PM Svi znamo da su sanse za pobedu 0%
Вујке Posted yesterday at 09:46 PM Posted yesterday at 09:46 PM 1 minute ago, No name said: Ne sme ekipa koja je 18.na tabeli da pokaže veću zelju i motiv od ekipe koja se bori za plej off....to ne sme da se dešava. Ajdeee sad Нису показали већу жељу, наши играчи су погинули у другом полувремену. Немам шта да им замерим ни ако изгубе
Henry Chinaski Posted yesterday at 09:46 PM Posted yesterday at 09:46 PM 2 minutes ago, TB Told said: Malo ste poranilii. Nije bio sraman pristup? 3
Issey Posted yesterday at 09:46 PM Posted yesterday at 09:46 PM 5 minutes ago, Ivo.Srbija said: Silovala ih valensija u jednom trenutku 40 50 razlike, stoka celu sezonu igra rekreativno a sad se lome, tuku, svadjaju, indijanci raspali. Oni ljudi imaju sistem igre i trenera, a mi imamo ćelavu prevaru i njegovu iso košarku... Ovakvi timovi se rešavaju rutinski kad si prava ekipa, a mi to nismo. Kvalitetan roster sa trenerom bezveznjakom... 1
TB Told Posted yesterday at 09:46 PM Posted yesterday at 09:46 PM 4 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Dugo nisam bio ovako razočaran pristupom ekipe. Glupostima. Samo rotacija Cartera od Spagnola na plus 6 je za zatvor a bilo je 15 takvih situacija. To nije bio Karter nego Kalinić.
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 09:46 PM Posted yesterday at 09:46 PM Ne mase bacanja, nevjera 1
Recommended Posts