Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, aleksa7 said:

Изашао Монеке, све је спремно да се вратимо на -25.

Коју послуку порати... коме? За ДВА минута.

• Like 3
Posted

Napisao sam jos pre dva meseca da mi u 10 sa Drcelicem necemo videti.  Ko nam vodi klub dobro je i da gledamo EL.

Zadnje dve utakmice dve velike sramote od kojih se necemo oporaviti.

Raspad sistema!!!!

• Ha-ha 1
Posted

Ovako izgleda tim koji je totalno izgubio samopouzdanje i koji ne veruje da može da pobedi ko god da je protivnik.

Za poluvreme ubaciti 28 poena na prilično labavu odbranu i 15-ak potpuno otvorenih šuteva sa distance - to na ovom nivou rade samo igrači potpuno sjebani u mozak. Odlično implementirano ubijanje sopstvene ekipe i potpuno izbacivanje iste iz dobrog ritma i serije pobeda.

Trener koji opet gleda potop ekipe u 1/4 i on uzima ceo 1 TO, mimo čega stoji pored linije i govorom tela odaje utisak osobe koja niti zna šta, niti kako da to promeni. 

ISO, smallball, i Jago do smrti - svaka čast na implementaciji detoniranja ekipe Sale, svaka čast… Ajmo i ovde da primimo 100tku, šta te košta… Nema ovde sreće ni ove sezone jbg, što se pre pomirimo sa tim lakše će nam pasti ovo i sve ono još gore što tek dolazi…

• Like 2
Posted
1 minute ago, MrTripleDouble said:

Ugasio sam odavno, jel se opravio malo Butler, mora 40 min da igra da bi pokazao svoj raskosan talenat?

Ne zna gde bije.

Posted (edited)
4 minutes ago, Smrtokapa said:

Jago penetrira ali nas.

I dalje je smešno prozivati Jaga, u situaciji kada je prvi put ušao na -16, a drugi put na -21. Igra veoma loše, ali je daleko od glavnog problema.

Edited by TB Told
Posted
3 minutes ago, MrTripleDouble said:

Ugasio sam odavno, jel se opravio malo Butler, mora 40 min da igra da bi pokazao svoj raskosan talenat?

Ne mlati.ovaj na klupi bi ubio i Jokića zajedno sa Karijem iz najboljih dana.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
25 minutes ago, Dzo23 said:

Žalgiris je za nas San Antonio iz 2014. 

I jače...Antonio Banderas.

Edited by wing
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...