bodo Posted yesterday at 08:47 PM Posted yesterday at 08:47 PM Ovako nas je nabio Uniks u Bg da ja pamtim i Armani jednom u relativno skorije vreme.
Crni Posted yesterday at 08:47 PM Posted yesterday at 08:47 PM Ali kalvi gadovi sude nocas, na sve ovo. Bas tesko smece od sudija. 5
dunaj95 Posted yesterday at 08:47 PM Posted yesterday at 08:47 PM 1 minute ago, forumko topic said: Nwora je igrač sa mnogo poena u rukama, ali kad ne ide - kancer ekipe. Kakav bolan "kancer" ekipe... frajer spustio sam sa minus 20 na minus 4...otišao 3min na klupu opet minus 20...ja da sam na njegovom mjestu čim je primim dizao bi sa 10 metara...
holden c. Posted yesterday at 08:47 PM Posted yesterday at 08:47 PM Subjektivni laicki utisak je da priprema ove utakmice dosta lose odradjena, sve vreme se igra u Valensijom ritmu, uz opasnost da bude i veoma ubedljiv poraz na kraju.
suptil Posted yesterday at 08:47 PM Posted yesterday at 08:47 PM Sto bi Zeljko Pantic rekao, Expo sudije nam jebase mater
Sector Posted yesterday at 08:47 PM Posted yesterday at 08:47 PM 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Jedva cekam sl.sezonu da ne gledam CMM, Grejema i Yaga. Smucili su mi se. Svake sezone jedva čekamo narednu da ne gledamo x igrača. 10
BattleBender Posted yesterday at 08:47 PM Posted yesterday at 08:47 PM 1 minute ago, ljutikrilo said: ja bih nvori zabranio dribling u potpunosti... Puštao bi mu klipove vezenkova On bi i tebe i klipove ignorisao.
TB Told Posted yesterday at 08:48 PM Posted yesterday at 08:48 PM 1 minute ago, forumko topic said: Nwora je igrač sa mnogo poena u rukama, ali kad ne ide - kancer ekipe. Kancer je duo Kalinić/Davidovac. Da se Nwora i Batler uvode kako treba u utakmicu ne bi morao ovako Nwora da igra kao danas. 5
Big Ticket Posted yesterday at 08:50 PM Posted yesterday at 08:50 PM Just now, BattleBender said: 5 i namerna, i evo sad 13 Obradovic je jednostavno los trener. Njemu se dobre stvari desavaju samo slucajno. Slucajno je uveo Izundua, i to je proradilo. И ја сам тог утиска. Невјероватне амплитуде, ништа из плана, дивљаштво па ако прође. Валенсија је и у оним налетима Звезде имала смислене нападе и отворене шутеве, само су их промашивали. Сашино ширење рука је иритантно изузетно, просто ме лик не купује. Није ово овако лош тим да овако игра. Ми смо и против Ефеса били мање лош тим, опет нијесам видио тај печат о ком прича. И на све ово, судије су заиста биле грозне вечерас, али далеко од тога да се због њих изгубило. Због конкуренције, можда и буде то неко 9. или 10.мјесто, али преко тога тешко. 4
berti Posted yesterday at 08:50 PM Posted yesterday at 08:50 PM Neka čelavog do kraja sezone, nismo cirkus da menjamo 10 trenera. Ostaje utisak da bi Tomovic, a čak i Radonja ovo bolje vodili.
BattleBender Posted yesterday at 08:51 PM Posted yesterday at 08:51 PM Motiejunas nam je drzao igrao, dao nam dubinu u napadu, on ga nije vratio. Sve radi napamet... Nasa petorka sa Ojeleye-om na pet je procitana. I defanzivmo ne funkcionise to. 3
srlepajce Posted yesterday at 08:51 PM Posted yesterday at 08:51 PM Em gazenje em sigurno veca kazna i smanjenje kapaciteta Svasta ubacuju na teren
vinogradskaopera Posted yesterday at 08:53 PM Posted yesterday at 08:53 PM Skontao sam da kad god Sasi ne ide neki njegov plan koji je smislio pre utakmice, samo se presalta na ekipu koja je pobedila 6 7 za redom, odma small ball i do zore. 1
srlepajce Posted yesterday at 08:54 PM Posted yesterday at 08:54 PM Sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo u Kaunasu
Sinnerman Posted yesterday at 08:55 PM Posted yesterday at 08:55 PM Zaključao bih Pionir dok se ne identifikuju i legitimišu svi koji su bacali predmete u teren. Kaznu proporcionalno da podele i nadoknade štetu klubu zbog verovatno praznih tribina. Ovo može samo maloumna osoba da radi. 4
Zadnji vezni Posted yesterday at 08:57 PM Posted yesterday at 08:57 PM Skinite gaće sad. Kakvi brisanje parketa sa SO u sred Pionira! Iskenjam se na smal Ball petorke i na ovu odbranu koji gledamo vec neki duže vreme. Bruka i sramota!!!! Kakav precenjen trener.
BattleBender Posted yesterday at 08:58 PM Posted yesterday at 08:58 PM 7 minutes ago, Big Ticket said: И ја сам тог утиска. Невјероватне амплитуде, ништа из плана, дивљаштво па ако прође. Валенсија је и у оним налетима Звезде имала смислене нападе и отворене шутеве, само су их промашивали. Сашино ширење рука је иритантно изузетно, просто ме лик не купује. Није ово овако лош тим да овако игра. Ми смо и против Ефеса били мање лош тим, опет нијесам видио тај печат о ком прича. И на све ово, судије су заиста биле грозне вечерас, али далеко од тога да се због њих изгубило. Због конкуренције, можда и буде то неко 9. или 10.мјесто, али преко тога тешко. Pa mene je dodatno izgubio Sasa kad je rekao da je to najbolja partija ove sezone. On izgleda da uopste nema slosobnost pracenja desavanja na terenu. 1
Blade Posted yesterday at 08:58 PM Posted yesterday at 08:58 PM Tezak poraz. A jos svasta bi imao da kazem.
dunaj95 Posted yesterday at 09:03 PM Posted yesterday at 09:03 PM Ne treba dozvolitii sebi da ovakvo sramno izdanje pokvari praznik... Kapa dole MONEKEU na ludačkoj energiji, na borbi i želji koja se ne viđa ni kod domaćih igrača... kapa dole Nwori na suvoj napadačkoj klasi... "Trener" i ostatak ekipe nisu vrijedni komentarisanja "potrganih" živaca... a nama neka sutrašnji Božić donese puno zdravlja i sreće...i nek nam je u pomoći sa ovim na klupi... 3
wing Posted yesterday at 09:16 PM Posted yesterday at 09:16 PM Ladno sam uz 3-4 piva zgutao sve one gurabije koje je ẓ̌ena izaranžirala. Danas suve kajsije i smokve...sutra loperamide i smekte. 1
Recommended Posts