Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, forumko topic said:

Nwora je igrač sa mnogo poena u rukama, ali kad ne ide - kancer ekipe. 

Kakav bolan "kancer" ekipe... frajer spustio sam sa minus 20 na minus 4...otišao 3min na klupu opet minus 20...ja da sam na njegovom mjestu čim je primim dizao bi sa 10 metara... 

Posted
2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Jedva cekam sl.sezonu da ne gledam CMM, Grejema i Yaga. Smucili su mi se.

Svake sezone jedva čekamo narednu da ne gledamo x igrača. 

• Like 10
Posted
1 minute ago, forumko topic said:

Nwora je igrač sa mnogo poena u rukama, ali kad ne ide - kancer ekipe. 

Kancer je duo Kalinić/Davidovac. Da se Nwora i Batler uvode kako treba u utakmicu ne bi morao ovako Nwora da igra kao danas. 

• Like 5
Posted
Just now, BattleBender said:

5 i namerna, i evo sad 13

Obradovic je jednostavno los trener. Njemu se dobre stvari desavaju samo slucajno. Slucajno je uveo Izundua, i to je proradilo.

И ја сам тог утиска. Невјероватне амплитуде, ништа из плана, дивљаштво па ако прође. 

Валенсија је и у оним налетима Звезде имала смислене нападе и отворене шутеве, само су их промашивали.

Сашино ширење рука је иритантно изузетно, просто ме лик не купује.

Није ово овако лош тим да овако игра. Ми смо и против Ефеса били мање лош тим, опет нијесам видио тај печат о ком прича.

И на све ово, судије су заиста биле грозне вечерас, али далеко од тога да се због њих изгубило.

Због конкуренције, можда и буде то неко 9. или 10.мјесто, али преко тога тешко.

• Like 4
Posted

Zaključao bih Pionir dok se ne identifikuju i legitimišu svi koji su bacali predmete u teren. Kaznu proporcionalno da podele i nadoknade štetu klubu zbog verovatno praznih tribina. Ovo može samo maloumna osoba da radi. 

• Like 4
Posted
7 minutes ago, Big Ticket said:

И ја сам тог утиска. Невјероватне амплитуде, ништа из плана, дивљаштво па ако прође. 

Валенсија је и у оним налетима Звезде имала смислене нападе и отворене шутеве, само су их промашивали.

Сашино ширење рука је иритантно изузетно, просто ме лик не купује.

Није ово овако лош тим да овако игра. Ми смо и против Ефеса били мање лош тим, опет нијесам видио тај печат о ком прича.

И на све ово, судије су заиста биле грозне вечерас, али далеко од тога да се због њих изгубило.

Због конкуренције, можда и буде то неко 9. или 10.мјесто, али преко тога тешко.

Pa mene je dodatno izgubio Sasa kad je rekao da je to najbolja partija ove sezone.

On izgleda da uopste nema slosobnost pracenja desavanja na terenu.

• Like 1
Posted

Ne treba dozvolitii sebi da ovakvo sramno izdanje pokvari praznik... 

Kapa dole MONEKEU na ludačkoj energiji, na borbi i želji koja se ne viđa ni kod domaćih igrača... kapa dole Nwori na suvoj napadačkoj klasi... 

"Trener" i ostatak ekipe nisu vrijedni komentarisanja "potrganih" živaca... a nama neka sutrašnji Božić donese puno zdravlja i sreće...i nek nam je u pomoći sa ovim na klupi...

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...