Cavani Posted yesterday at 08:10 PM Posted yesterday at 08:10 PM 7 minutes ago, Mile1 said: Pradedovac i Jago imaju svoje minute, pa makar zemlja gorela. Ko ce mu reci da je ovaj small ball varijanta provaljena. Otisao nam Tomovic sada nema ko sta da mu i govori Jago je na zalost manje los od Grejema. 2
Zadnji vezni Posted yesterday at 08:10 PM Posted yesterday at 08:10 PM Just now, Vlada_79 said: Aman ljudi, Jago igra toliko zato što je Mekentajer brzo dobio 2 lične. Nema ko da igra. A šta ga je sprečavalo da Iznudu da neke minute npr? I tako nekih milion pitanja. Ali drziš Yagišu veselog,Grejema i Dedicu ,ovi te pune i razvaljuje čovek ne reaguje. Baš sam nekako razočaran u SO.A tako su me lepo zatvarale one KZŠ s početka njegovog dolaska. 1
Losmi17 Posted yesterday at 08:10 PM Posted yesterday at 08:10 PM 3 minutes ago, Sector said: Ako ucvali Davidovac mora da igra jer ga neko gura, iako odavno nije profi košarkaš, zbog čega mora Yago koji je već bio otpisan i nije se računalo na njega za ovu sezonu? Zato sto strasno razume igru.
Bode Posted yesterday at 08:11 PM Posted yesterday at 08:11 PM (edited) 9 minutes ago, Dzo23 said: Kao protiv Pariza...Očajna priprema utakmice. Saša očigledno ne zna pripremiti protiv ekipa koje igraju u turbo ritmu. Nema nikakav odgovor. Naravno da nije neobično da postoje ekipe koje ti ne leže, ali da si ovako nemoćan, nedopustivo za ekipu koja ima play off ambicije. Brate, kakav plej off/F4. Klasicna SNS prazna prica. I drugi klubovi ulazu, ali stavljaju kompetentne ljude na vazne pozicije, otud rezultati. U ovoj ligi ma jedno 7-8 timova koji su sigurno bolji od nas. Lozenje ljudi upumpavanjem miliona od droge i kladionica, a ovamo te vode amateri i poslusnici. Edited yesterday at 08:12 PM by Bode
Knipex Posted yesterday at 08:11 PM Posted yesterday at 08:11 PM Jaga su napadali u skoro svakom napadu dok je bio na terenu zato što ne može da odbrani ništa zbog svoje fizičke građe i Obradović ga drži 8min na terenu... Davidovac 3 puta ispada u odbrani kao iz voza. Nwora večeras nije došao na utakmicu. Nisam ni sanjao da je toliko psihički nestabilan a baš mi je bio gotivan i mislio sam da će mi biti miljenik. Kalinić brat psuje sudiji u facu nakon što mu nije svirao pokušaj isceniranog faula. Naravno da svaki sudija zna naše psovke, pa 80% svih košarkaških radnika ih zna. Obradović je jedno veliko razočarenje. Pogubljen čovek potpuno. Neverovatno koliko ne ume da sklopi petorku, koliko nema osećaja da se prilagodi. Tuga jedna. 1
Issey Posted yesterday at 08:11 PM Posted yesterday at 08:11 PM Ovi su Alba za nas, da igramo još 10 utakmica jedna bi bila neizvesna, a i nju bi izgubili. Em nam ne leže, em trener ne zna da postavi igru protiv njih. Sad da preoremo teren i da ih bar prebijemo, pa da bude pristojan poraz. Ne kažem ja da treba najuriti Sašu. Zajebali smo se (mnogo su i predvideli), pa sad valja platiti grešku i istrpeti do kraja sezone. Ne sputavaju njega emocije ko što neko reče, čovek jednostavno nije taj trener. Zna on košarke, ali mu je priprema upitna, kao i reakcija kad pukne plan A kao večeras. Plan B mu je divljina koju smo gledali protiv Pariza, poslednjih 8 minuta protiv Partizana, evo i večeras. Teren sve govori...
Vlada_79 Posted yesterday at 08:11 PM Posted yesterday at 08:11 PM 3 minutes ago, liv7 said: Bolje da igra pokojni Grejem.Jeste da je Badnje vece,a ne Uskrs,ali vredi pokusati Da, on tek ne zna gde se nalazi.
Nini3112 Posted yesterday at 08:12 PM Posted yesterday at 08:12 PM Obradovic kad nam treba odbrana ubaci second unit petorku... Davidovac,Jago 1
JPM Posted yesterday at 08:12 PM Posted yesterday at 08:12 PM Just now, Bode said: ali stavljaju kompetentne ljude na vazne pozicije, otud rezultati. Ovo. Dzaba ti 100 miliona budzet ako ne znas kako da gradis tim.
TB Told Posted yesterday at 08:12 PM Posted yesterday at 08:12 PM 3 minutes ago, vinogradskaopera said: Ocigledno Obradovic ne zna da pripremi utakmicu za ove turbo brze ekipe kao sto su Pariz i Valensija i ocigledno da i timu ne leze, kad smo eto i na (ne)bitnim pripremama izgubili 40 razlike od Pariza dok je Janis bio tu Koja je svrha Davidovca protiv ovakvih ekipa? Ušao čovek na 2.57 do kraja prve četvrtine, igrao do kraja iste (iako se po statistici ne vidi jer ima sve nule), a mi smo od 18:23 došli do 20:34. I onda da pričamo kako nam neko ne leži. Najbolje da se protivnicima zabrani da igraju brzo jer neki naši igrači to ne mogu da isprate.
suptil Posted yesterday at 08:13 PM Posted yesterday at 08:13 PM E da vidim osad ples Grejema. Bez small ball-a molicu u drugom. Ajmo!!!
BattleBender Posted yesterday at 08:13 PM Posted yesterday at 08:13 PM 8 minutes ago, TB Told said: Nema veze da li je ušao prvi šut ili ne. Ima veze kada je ušao u igru i kada je pozvana prva akcija za njega. Mi utakmice dobijamo ako su raspoloženi Nwora i(li) Batler i to je to. Posao trenera je da njih uvede u utakmicu, a ne da čeka da Kalinić dobije lične greške. Brate, lik nece da stane u stav, stoji ispod mrezice kod skoka, pravi 2+1, sutira sa 10 metra. Nazalost izgleda da se radi o uzasnom karakteru.
fradler Posted yesterday at 08:13 PM Posted yesterday at 08:13 PM 2 minutes ago, Sinnerman said: Ja ne bih baš smeo da kažem da je Obradović neznalica. Garantovano zna košarku više od svih nas zajedno. Slušao sam mu podkaste, tajmaute, predavanja, klinike, sve što je dostupno. Veze sa životom nema. Da sutra ode na kafu sa Vladimirom Kuzmanovićem, jedan drugom bi završavali rečenice i slagali se na 99% košarkaških tema. 1
bodo Posted yesterday at 08:14 PM Posted yesterday at 08:14 PM Možda smo se malo ogrešili o Tomovića. 1
Bode Posted yesterday at 08:15 PM Posted yesterday at 08:15 PM 1 minute ago, JPM said: Ovo. Dzaba ti 100 miliona budzet ako ne znas kako da gradis tim. Naravno brate. Pa da Siti i PSZ ulazu koliko ulazu, a za trenera stave Dekija Stankovica, ne bi videli titulu nikada. Sve se svodi na to. 1
Don Dusko Posted yesterday at 08:15 PM Author Posted yesterday at 08:15 PM Just now, bodo said: Možda smo se malo ogrešili o Tomovića. A mozda je bolje sto je Tomovic otisao iz ovakve sredine. Da veze 2-3 poraza proglasili bi ga ovde personom non grata. 2
Sinnerman Posted yesterday at 08:16 PM Posted yesterday at 08:16 PM Grejemu treba samo malo da se zapali. Svi igrači bez samopouzdanjamogu da upadnu u kanalčinu i da budu smešni i bespomoćni. Ja odbijam da poverujrm da je Grejem ovoliko loš.
TB Told Posted yesterday at 08:16 PM Posted yesterday at 08:16 PM 2 minutes ago, BattleBender said: Brate, lik nece da stane u stav, stoji ispod mrezice kod skoka, pravi 2+1, sutira sa 10 metra. Nazalost izgleda da se radi o uzasnom karakteru. Da, evo vidimo sad kako si u pravu.
dunaj95 Posted yesterday at 08:16 PM Posted yesterday at 08:16 PM Kakav tim imamo ...trener nam ne treba 2
Cavani Posted yesterday at 08:16 PM Posted yesterday at 08:16 PM Eto ga Izundu, jebo te small ball da te jebo.
Recommended Posts