TB Told Posted January 6 Posted January 6 Just now, tejlor said: Jago i Davidovac samo pogledom mogu da isprate ovakve igrace Valensije Kao i navodno vrhunski Kalinić. Ovde moraju istovremeno da igraju Batler i Nwora, ako se misli da napad funkcioniše. 1
vladi Posted January 6 Posted January 6 Odbrana ne postoji kad je Jago tu. Bukvalno bruka kakve petorke sklapamo. Vrlo brzo mogu do - 20 razlike ovim tempom
DijametralnoSuprotan Posted January 6 Posted January 6 Yago i Deda su defanzivni krateri. I ovi kad promase svaki deseti sut pokupe ofanzivni skok. Licimo na razbijenu bandu. 1
wing Posted January 6 Posted January 6 (edited) sreća pa su španci umorni...peta tekma u deset dana. ...a Saletu ko peta u EL. Edited January 6 by wing
Sinnerman Posted January 6 Posted January 6 14 minutes ago, Issey said: Au kako ih sere šut od starta... Inače ovo do sada nisu radili i nisu prvi na tabeli pa je realan komentar "Sere ih". Valensija trenutno za nas igra svemirsku košarku, a mi kako vreme odmiče sve smo lošiji. Skroz neobjašnjivo. 3
Issey Posted January 6 Posted January 6 Just now, mister-no said: Mi nemamo trenera. Kakva je ovo odbrana.. Bukvalno. Ovaj Španac se sprda sa njim...
Tormund Posted January 6 Posted January 6 Ne izvodi Jaga iz igre ni nakon tajmauta... Koja smejurija od rotacije i igre.
Filbi Posted January 6 Posted January 6 Plače mi se kad vidim kako igramo i to u hali gde smo ostvarili neke istorijske pobede....
Issey Posted January 6 Posted January 6 Just now, Sinnerman said: Inače ovo do sada nisu radili i nisu prvi na tabeli pa je realan komentar "Sere ih". Valensija trenutno za nas igra svemirsku košarku, a mi kako vreme odmiče sve smo lošiji. Skroz neobjašnjivo. Pogodili su nekoliko šuteva preko ruke, čak jedan uz faul... Sad su ušli u ritam i sve ulazi... A i mi pomažemo očajnom odbranom... Saša Obradović je sprdnja od trenera... 1
Zadnji vezni Posted January 6 Posted January 6 Polako bre ljudi.Implementacijom Yagiše i mučenog Dekiše primaćemo preko 50 za poluvreme ,Ali zato će njihovim forsiranjem trgnuti neke druge igrače da se izbore za minute. Kakve tip sklapa petorke ....ludilo mozga.
vinogradskaopera Posted January 6 Posted January 6 Deda Badija nije ispratio ni pogledom cak, toliko je brzi od njega
Recommended Posts