djenkoslav Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Issey said: Ova kontra 3 na 1 sve govori o našoj igri večeras... u poslednjih nekoliko kola..
vinogradskaopera Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Dzabe smo krecili sa ove 2 odluke u napadu i odbrani
mister-no Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Crni said: Istope momci prednost, ali ne Kalinic ulazi i sjebava nas. Ne ulazi sam 1
texas Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ovo sto radimo s faulovima u napadu vec nije slucajno, konstantno se desava da prosipamo sigurne poene.
DijametralnoSuprotan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 5-0 od kako je usla ova postava gde dominiraju Nwora i Kalinic sa glupostima a i Motejinas ne zaostaje sa zacementiranim nogama u odbrani. 1
Dzo23 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Uhvatimo priključak napokon i stručnjak iz sebi znanih razloga vraća početnu petorku...🤕🤔
Cavani Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nemaju sta da traze DMO i Kalina zajedno na parketu, prebrzo je ovo za njihova guzicenja. 1 1
Shunsuke Nakamura Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ovo je sad zaštitni znak ove ekipe - povežemo par dobrih posjeda na obe strane terena i onda idu banalne greške. Kalinić i Nvora sa glupim potezima.
drakon1 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago I onda trojka za kaznu. Taman ih dostignemo i onda Kalinic i Nwora se pobrinu za laganih -8. 1
No name Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Konstantno ili Kalinic ili Davidovac...uvek je jedan tu da jede džigericu... Kalinic je kriminalan sa dodavanjem...uvek nas kanali i niko ne reaguje 2
Leo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Od omiljenog igraca Kalinic mi je postao.... bolje da ne napisem. Nadam se da mu je ovo poslednja sezona kod nas 1
Thor Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ovaj Robinson iz Trapanija opasan mamojeb...postoji li skauting sluzba u KKCZ, prati li neko italijansku ligu, pa ne igraju na Marsu majku mu.
Nellthe Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kodi bi ostao na klupi do kraja utakmice zbog odbrane. 3 suta za tri ne dize ruku i vuce se ko prebijena macka. 1
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Zašto je izvadio Butlera, protiv ovakvog protivnika dva beka na terenu su neophodna? 3
vladi Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Pariz u bonusu, mi nista prodor, samo sut s polja... E moj treneru
Dzo23 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Strasno neinteligentan igrač Nwora. Pritom nije navikao na "tvrdo". 1
Recommended Posts