djenkoslav Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Issey said: Ova kontra 3 na 1 sve govori o našoj igri večeras... u poslednjih nekoliko kola..
vinogradskaopera Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dzabe smo krecili sa ove 2 odluke u napadu i odbrani
mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Crni said: Istope momci prednost, ali ne Kalinic ulazi i sjebava nas. Ne ulazi sam 1
texas Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo sto radimo s faulovima u napadu vec nije slucajno, konstantno se desava da prosipamo sigurne poene.
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5-0 od kako je usla ova postava gde dominiraju Nwora i Kalinic sa glupostima a i Motejinas ne zaostaje sa zacementiranim nogama u odbrani. 1
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uhvatimo priključak napokon i stručnjak iz sebi znanih razloga vraća početnu petorku...🤕🤔
Cavani Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nemaju sta da traze DMO i Kalina zajedno na parketu, prebrzo je ovo za njihova guzicenja. 1 1
Shunsuke Nakamura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo je sad zaštitni znak ove ekipe - povežemo par dobrih posjeda na obe strane terena i onda idu banalne greške. Kalinić i Nvora sa glupim potezima.
drakon1 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I onda trojka za kaznu. Taman ih dostignemo i onda Kalinic i Nwora se pobrinu za laganih -8. 1
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Konstantno ili Kalinic ili Davidovac...uvek je jedan tu da jede džigericu... Kalinic je kriminalan sa dodavanjem...uvek nas kanali i niko ne reaguje 2
Leo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Od omiljenog igraca Kalinic mi je postao.... bolje da ne napisem. Nadam se da mu je ovo poslednja sezona kod nas 1
Thor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovaj Robinson iz Trapanija opasan mamojeb...postoji li skauting sluzba u KKCZ, prati li neko italijansku ligu, pa ne igraju na Marsu majku mu.
Nellthe Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kodi bi ostao na klupi do kraja utakmice zbog odbrane. 3 suta za tri ne dize ruku i vuce se ko prebijena macka. 1
Ječmendo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zašto je izvadio Butlera, protiv ovakvog protivnika dva beka na terenu su neophodna? 3
vladi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pariz u bonusu, mi nista prodor, samo sut s polja... E moj treneru
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Strasno neinteligentan igrač Nwora. Pritom nije navikao na "tvrdo". 1
Recommended Posts