Crni Posted Friday at 09:53 PM Posted Friday at 09:53 PM Zamisli Batler klupa Kalinicu, pa jebo te patak!
Shunsuke Nakamura Posted Friday at 09:53 PM Posted Friday at 09:53 PM Ne bi ni uveo Batlera da nije bilo petog faula Kalinića. Katastrofa! 1
Zadnji vezni Posted Friday at 09:54 PM Posted Friday at 09:54 PM Kalinić 32 minuta. Čovek se raspao od umora on ga čovek drži konstantno i naravno najwbo nas se majke.
Issey Posted Friday at 09:54 PM Posted Friday at 09:54 PM Just now, Sector said: Jebem ti ja nas kad ne možemo normalnog trenera naći. Kalinić ovoliko nije igrao u prajmu. Da su pojurili i platili Paskvala kad je bila šansa, sad ne bi gledali ovaj horor... 1
Diogen Posted Friday at 09:54 PM Posted Friday at 09:54 PM E moj Sale, cediš suvu drenovinu iz Kaline. Daj sad Dedu malo.
Diogen Posted Friday at 09:55 PM Posted Friday at 09:55 PM Just now, Diogen said: E moj Sale, cediš suvu drenovinu iz Kaline. Daj sad Dedu malo. Je-bo-te… 😳
Don Dusko Posted Friday at 09:55 PM Author Posted Friday at 09:55 PM Placi Edwardse placi ostao si na raci! 1
Zadnji vezni Posted Friday at 09:55 PM Posted Friday at 09:55 PM Ovo kako nas je trener na našoj klupi ubijao sa svojim odlukama još nije viđeno
TB Told Posted Friday at 09:55 PM Posted Friday at 09:55 PM Ipak je na vreme bio peti faul Kalinića. 2
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 09:56 PM Posted Friday at 09:56 PM Kalinic da nije izasao zbog 5 Butler ne bi usao i spasao celefuta koji je ponovo briljirao sa glupostima. 4
Recommended Posts