forumko topic Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago CMM igra odbranu vrhunski, nema se tu šta zameriti. Jebe nas napadački
srlepajce Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, TB Told said: Kakva briljantna odbrana Kalinića. Zato i jeste neprekidno na terenu. I Kodija
Čočo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Navijači znaju da prepoznaju ko ne bira i ko daje 100% sebe za tim i pobedu. Volim te Semi. ❤️
Kooineeperk Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, TB Told said: CMM osim bacanja igra veoma dobru utakmicu. Znaci mnogo u odbrani, ali samo da utuvi u glavu da ne treba on da resava - nego da servira.
TB Told Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, srlepajce said: I Kodija Ja sam bio ironičan, trojka Morgana je primljena zbog Kalinićeve nonšalantnosti.
DijametralnoSuprotan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Daj izbaci Kalinica leba ti Obradovicu 😑 Edited 19 hours ago by DijametralnoSuprotan
Issey Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Htedoh da napišem sad odbrana i bez faula na šutu... Ali jbg... Takvo je veče...
Zadnji vezni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Pa neka ga drzi ali moze i sa njim da igra Batler.U napadu smo statični i loše igramo.Oni u bonusu par minuta mi ispucvamo trojke . 1
srlepajce Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Ja sam bio ironičan, trojka Morgana je primljena zbog Kalinićeve nonšalantnosti. Ma znam
MisaF Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, forumko topic said: Kako je samouveren Kalinić, lep te jebo jos jednom
DijametralnoSuprotan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nemoguce sta pogadja Edwards! Kalainoc ce biti nas poslednji ekser izgleda.
Zadnji vezni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bravo za Saleta Bravo treneru Drzi ove dok ne pocrlaju
Recommended Posts