forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago CMM igra odbranu vrhunski, nema se tu šta zameriti. Jebe nas napadački
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, TB Told said: Kakva briljantna odbrana Kalinića. Zato i jeste neprekidno na terenu. I Kodija
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Navijači znaju da prepoznaju ko ne bira i ko daje 100% sebe za tim i pobedu. Volim te Semi. ❤️
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, TB Told said: CMM osim bacanja igra veoma dobru utakmicu. Znaci mnogo u odbrani, ali samo da utuvi u glavu da ne treba on da resava - nego da servira.
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, srlepajce said: I Kodija Ja sam bio ironičan, trojka Morgana je primljena zbog Kalinićeve nonšalantnosti.
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Daj izbaci Kalinica leba ti Obradovicu 😑 Edited 3 hours ago by DijametralnoSuprotan
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Htedoh da napišem sad odbrana i bez faula na šutu... Ali jbg... Takvo je veče...
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa neka ga drzi ali moze i sa njim da igra Batler.U napadu smo statični i loše igramo.Oni u bonusu par minuta mi ispucvamo trojke . 1
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Ja sam bio ironičan, trojka Morgana je primljena zbog Kalinićeve nonšalantnosti. Ma znam
MisaF Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, forumko topic said: Kako je samouveren Kalinić, lep te jebo jos jednom
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nemoguce sta pogadja Edwards! Kalainoc ce biti nas poslednji ekser izgleda.
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bravo za Saleta Bravo treneru Drzi ove dok ne pocrlaju
Recommended Posts