Devla Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kalina realno ovim igrama samo odmazde timu, bolje da ohladi malo
Nini3112 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ja Kalinu bas gotivim ali sa njim mora da se porazgovara,vidi se da nije dobar po ekipu i da je totalno negde odlutao,izgleda na onog iz prosle sezone ponovo 2
Kosjan Willavić Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Pun mi je kurac i ovog Itudisa, na sve skace i zali se 12
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Imaju suđenje iz snova a henjaju non stop... Nijedna tehnička za sad... 1
Diogen Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ovako kad gledam kako se držimo sa liderom dok imamo 8 krštenih igrača u rotaciji, ne mogu a da ne mislim da je ovo mogla biti TA sezona, da su nas povrede makar malo zaobišle. Boćko, zdrav Carter, i Chima na ovaj tim… Sad bi već vodili 10 poena. Baš jbna sezona, i nikad da se kompletiramo više u pm… 1 1
rodriguez Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Uspeli su i Itudisa da prožgade. A ni tim mu nije naročito simpa.
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Odlična razlika na kraju. Očekujem boljeg Nvoru u nastavku, pogotovo što će Kaline do 4/4 mnogo malo biti zbog 3 penala. I Hapoel i Zvezda igraju sa 9 igrača u rotaciji
mister-no Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ova strogo kontrolisana i iso košarka nije naša igra ali jeste Sašina i ne vidim kako će se tu bilo šta promeniti.
rodriguez Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, mister-no said: Ova strogo kontrolisana i iso košarka nije naša igra ali jeste Sašina i ne vidim kako će se tu bilo šta promeniti. Ja vidim ali ćete reći dajmo mu šansu.
Devla Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dobar rezultat, trebaju nam Nvora, Batler ono njegovo i Grejem iz meca sa Olijem.
texas Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Za ovakve su penicilin samo jos vece lopine tipa Madrid, lako je jebati balkanske genocidase 1 1
Todo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ovde mora da se pojavi Nwora i malo da krene šut za 3, bez toga teško 1
Thor Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Zajeban je mnogo hapoel. Svičuju u odbrani, a imaju Oturua koji sve stiže i lepi i nema potrebe za nekim vecim pomaganjima i rotacijama...jebeno im je napraviti prednost bilo gde
JPM Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ovo sa iscudjavanjem domacina se lako resi ako sudija ima muda. 2
Todo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Devla said: Dobar rezultat, trebaju nam Nvora, Batler ono njegovo i Grejem iz meca sa Olijem. Ono je bio incident 2
Cavani Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, suptil said: pir: 55-31 asistencije 13:5 Podatak koji govori ono sto se i na oko vidi. Da igramo pregadnu iso kosarku. Gameplan daj Kodiju loptu i pomeri se. 4
wing Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Odličan je Hapoel a ni mi realno nismo loši kada se uzme učinak Nwore, Kaline, Devontea i Montejunasa. Numemo ni da zavrtimo loptu u napadu ali nam i prilično lako seku akcije dobrom odbranom pa smo zato tanki u asistima. Mnogo je da su nam i Grejem i Kalina i Deda u minus indexu sa ovako skraćenom rotacijom i protiv ovakvog tima. Nwora je najbolji skakač sa 5 skoka ali je već izgubio 3 lopte i promašio dva zicera. Nikako da shvati ili da mu se utuvi da je rizičan u svakom driblingu koji zahteva više od dva spuštanja lopte na parket posebno protiv ovako zategnutih i eksplozivnih bekova. Micić 1 poen, Blejkni i Malkolm 0...samo kažem. Edited 22 hours ago by wing
mister-no Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Devla said: Dobar rezultat, trebaju nam Nvora, Batler ono njegovo i Grejem iz meca sa Olijem. Grejem je još u prvom razredu 1
stefan81888 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Graham bez upućenog šuta, skroz u grču. Ne bi škodilo da proba i teže šuteve, ako mu se otvori makar malo biće dosta značajno za nas. Dobra nam je defanzivna taktika, bila bi bolja egzekucija sa Monekeom ali šta je, tu je. 1
Taki Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Koja nam je korist od Montejunasa, u napadu ga stalno napadaju, na njemu pomazemo udvajamo, znaci igrac manje u odbrani a u napadu nista
Bejn Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ja bih ostavio Kodija na klupi i pusti Grejma. Celo drugo poluvreme. Da vidimo kako tada ide...Mislim, kad je Kodi već najgori.
Recommended Posts