Devla Posted yesterday at 07:57 PM Posted yesterday at 07:57 PM Kalina realno ovim igrama samo odmazde timu, bolje da ohladi malo
Nini3112 Posted yesterday at 07:57 PM Posted yesterday at 07:57 PM Ja Kalinu bas gotivim ali sa njim mora da se porazgovara,vidi se da nije dobar po ekipu i da je totalno negde odlutao,izgleda na onog iz prosle sezone ponovo 2
Kosjan Willavić Posted yesterday at 07:57 PM Posted yesterday at 07:57 PM Pun mi je kurac i ovog Itudisa, na sve skace i zali se 12
Sinnerman Posted yesterday at 07:57 PM Posted yesterday at 07:57 PM Itudis menja ime posle utakmice u "I čudis" 1 1
Sector Posted yesterday at 07:58 PM Posted yesterday at 07:58 PM Kalinić je nikakav ali ovdje nije takao Jonesa. 1
Issey Posted yesterday at 07:59 PM Posted yesterday at 07:59 PM Imaju suđenje iz snova a henjaju non stop... Nijedna tehnička za sad... 1
Diogen Posted yesterday at 07:59 PM Posted yesterday at 07:59 PM Ovako kad gledam kako se držimo sa liderom dok imamo 8 krštenih igrača u rotaciji, ne mogu a da ne mislim da je ovo mogla biti TA sezona, da su nas povrede makar malo zaobišle. Boćko, zdrav Carter, i Chima na ovaj tim… Sad bi već vodili 10 poena. Baš jbna sezona, i nikad da se kompletiramo više u pm… 1 1
rodriguez Posted yesterday at 07:59 PM Posted yesterday at 07:59 PM Uspeli su i Itudisa da prožgade. A ni tim mu nije naročito simpa.
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 07:59 PM Posted yesterday at 07:59 PM Odlična razlika na kraju. Očekujem boljeg Nvoru u nastavku, pogotovo što će Kaline do 4/4 mnogo malo biti zbog 3 penala. I Hapoel i Zvezda igraju sa 9 igrača u rotaciji
mister-no Posted yesterday at 08:00 PM Posted yesterday at 08:00 PM Ova strogo kontrolisana i iso košarka nije naša igra ali jeste Sašina i ne vidim kako će se tu bilo šta promeniti.
rodriguez Posted yesterday at 08:01 PM Posted yesterday at 08:01 PM Just now, mister-no said: Ova strogo kontrolisana i iso košarka nije naša igra ali jeste Sašina i ne vidim kako će se tu bilo šta promeniti. Ja vidim ali ćete reći dajmo mu šansu.
Devla Posted yesterday at 08:02 PM Posted yesterday at 08:02 PM Dobar rezultat, trebaju nam Nvora, Batler ono njegovo i Grejem iz meca sa Olijem.
texas Posted yesterday at 08:02 PM Posted yesterday at 08:02 PM Za ovakve su penicilin samo jos vece lopine tipa Madrid, lako je jebati balkanske genocidase 1 1
Todo Posted yesterday at 08:03 PM Posted yesterday at 08:03 PM Ovde mora da se pojavi Nwora i malo da krene šut za 3, bez toga teško 1
Thor Posted yesterday at 08:03 PM Posted yesterday at 08:03 PM Zajeban je mnogo hapoel. Svičuju u odbrani, a imaju Oturua koji sve stiže i lepi i nema potrebe za nekim vecim pomaganjima i rotacijama...jebeno im je napraviti prednost bilo gde
JPM Posted yesterday at 08:03 PM Posted yesterday at 08:03 PM Ovo sa iscudjavanjem domacina se lako resi ako sudija ima muda. 2
Todo Posted yesterday at 08:04 PM Posted yesterday at 08:04 PM 1 minute ago, Devla said: Dobar rezultat, trebaju nam Nvora, Batler ono njegovo i Grejem iz meca sa Olijem. Ono je bio incident 2
Cavani Posted yesterday at 08:04 PM Posted yesterday at 08:04 PM 2 minutes ago, suptil said: pir: 55-31 asistencije 13:5 Podatak koji govori ono sto se i na oko vidi. Da igramo pregadnu iso kosarku. Gameplan daj Kodiju loptu i pomeri se. 4
wing Posted yesterday at 08:05 PM Posted yesterday at 08:05 PM (edited) Odličan je Hapoel a ni mi realno nismo loši kada se uzme učinak Nwore, Kaline, Devontea i Montejunasa. Numemo ni da zavrtimo loptu u napadu ali nam i prilično lako seku akcije dobrom odbranom pa smo zato tanki u asistima. Mnogo je da su nam i Grejem i Kalina i Deda u minus indexu sa ovako skraćenom rotacijom i protiv ovakvog tima. Nwora je najbolji skakač sa 5 skoka ali je već izgubio 3 lopte i promašio dva zicera. Nikako da shvati ili da mu se utuvi da je rizičan u svakom driblingu koji zahteva više od dva spuštanja lopte na parket posebno protiv ovako zategnutih i eksplozivnih bekova. Micić 1 poen, Blejkni i Malkolm 0...samo kažem. Edited yesterday at 08:11 PM by wing
mister-no Posted yesterday at 08:05 PM Posted yesterday at 08:05 PM 3 minutes ago, Devla said: Dobar rezultat, trebaju nam Nvora, Batler ono njegovo i Grejem iz meca sa Olijem. Grejem je još u prvom razredu 1
stefan81888 Posted yesterday at 08:06 PM Posted yesterday at 08:06 PM Graham bez upućenog šuta, skroz u grču. Ne bi škodilo da proba i teže šuteve, ako mu se otvori makar malo biće dosta značajno za nas. Dobra nam je defanzivna taktika, bila bi bolja egzekucija sa Monekeom ali šta je, tu je. 1
Taki Posted yesterday at 08:06 PM Posted yesterday at 08:06 PM Koja nam je korist od Montejunasa, u napadu ga stalno napadaju, na njemu pomazemo udvajamo, znaci igrac manje u odbrani a u napadu nista
Bejn Posted yesterday at 08:06 PM Posted yesterday at 08:06 PM Ja bih ostavio Kodija na klupi i pusti Grejma. Celo drugo poluvreme. Da vidimo kako tada ide...Mislim, kad je Kodi već najgori.
Recommended Posts