Kosjan Willavić Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mislim da Izundu od starta sezone ima vise faulova u napadu nego u odbrani 3
DijametralnoSuprotan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dobric i svaki sesti pogodjeni otvoreni sut 💀 1 1
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Sinnerman said: Yago Glob Trotter Jedan lijevo, desno dva, jedan naprijed, nazad sad! Ili ti krava, puna kofa mleka i te fore. 1
Zadnji vezni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Smehotres od sudjenja. Za ovo yagišino iza leđa i propusta je da se ode na +10 uši se izvlače.
Sector Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Svaki put kad Dobrić ostane sam na šutu, sjetim se legendarne izjave kolege k.dota: da mi život zavisi od promašene trojke, dao bih dobriću da šutira.
NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Los_Pollos_Hermanos said: Јуртсевен не игра против нас 🙂 Pa oni su bez centra onda? 2
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Drobnjak je nakon faula udario Kalinu po ledjima a onda se kao izvinjava.
NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dva bas losa napada posle TO Daj Batlera da zatvori utakmicu
Kosjan Willavić Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, NMX said: Dva bas losa napada posle TO Daj Batlera da zatvori utakmicu Zaglavinjao je kao da je Jagov brat malopre 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Opet cemo da izgubimo od Spartaka. Neverovatne stvari.
TB Told Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne znam što ovoliko drži Dobrića, kad je bez bilo kakvog učinka večeras.
Shunsuke Nakamura Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Batler sad izgradi poziciju i bezveze fintira ponovo i zabije se u igrača.
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Сандро Лаки Ђентиле said: Ја не верујем шта се дешава. Desava se da srljamo i dajemo im pobedu. 1
Recommended Posts