Kosjan Willavić Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mislim da Izundu od starta sezone ima vise faulova u napadu nego u odbrani 3
DijametralnoSuprotan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dobric i svaki sesti pogodjeni otvoreni sut 💀 1 1
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Sinnerman said: Yago Glob Trotter Jedan lijevo, desno dva, jedan naprijed, nazad sad! Ili ti krava, puna kofa mleka i te fore. 1
Zadnji vezni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Smehotres od sudjenja. Za ovo yagišino iza leđa i propusta je da se ode na +10 uši se izvlače.
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Svaki put kad Dobrić ostane sam na šutu, sjetim se legendarne izjave kolege k.dota: da mi život zavisi od promašene trojke, dao bih dobriću da šutira.
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Los_Pollos_Hermanos said: Јуртсевен не игра против нас 🙂 Pa oni su bez centra onda? 2
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Drobnjak je nakon faula udario Kalinu po ledjima a onda se kao izvinjava.
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dva bas losa napada posle TO Daj Batlera da zatvori utakmicu
Kosjan Willavić Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, NMX said: Dva bas losa napada posle TO Daj Batlera da zatvori utakmicu Zaglavinjao je kao da je Jagov brat malopre 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Opet cemo da izgubimo od Spartaka. Neverovatne stvari.
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne znam što ovoliko drži Dobrića, kad je bez bilo kakvog učinka večeras.
Shunsuke Nakamura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Batler sad izgradi poziciju i bezveze fintira ponovo i zabije se u igrača.
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Сандро Лаки Ђентиле said: Ја не верујем шта се дешава. Desava se da srljamo i dajemo im pobedu. 1
Recommended Posts