Сандро Лаки Ђентиле Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Па, јебему све, Јаго, је л’ мора тај идиотлук, Филип Вишњић би видео намеру? 2
DijametralnoSuprotan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Nadam se da do sledecek kola dolazi po mogucstvu kombo bek i da se Yagoslav seli trajno na klupu. 1
Don Dusko Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago 1 minute ago, Bogoljub Gagic said: Калинић са Кампацом а овај кретен не види ништа јеботе живот дај Миљеновића склони га. I kad dodje Miljenovic bice skloni ovoga daj ovoga ne ide to tako.
Sinnerman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Problem sa Yagom je što on radi sve ono što ne treba da radi. Preskoči šut za 3p da bi zaglavinjao i dao loptu protivniku. 1
Don Dusko Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Mnogo se fokusirate da pljujete ovog ili onog igraca mnogo 3 2
Bogoljub Gagic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Don Dusko said: I kad dodje Miljenovic bice skloni ovoga daj ovoga ne ide to tako. Тако је нек игра Јаго бар 14 минута у другом
No name Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Fenomenalno... Veliko bravo za ceo tim. Sale i energija pored klupe 👍 2
Steve Gerrard Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovu srecu i radost ne zbog rezultata vex zbog energije nisam osjetio od Deja Radonjica! BRAVO MOMCI 1
Don Dusko Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Just now, Bogoljub Gagic said: Тако је нек игра Јаго бар 14 минута у другом Pa dobro nek igra Miljenovic pa ces videti kolika je tek muka sa njim. Mi dok preokrecemo 80% komentara o Yagu umesto da se pohvali igra celog tima. Da li je problem Yago?Jeste.Ali da se posveti njemu dok preokrecemo rezlutat ... Otici ce Yago.Zamenicete onda njega sa drugim igracem. 1
srlepajce Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovo je Kodi koji nam treba Imam osecaj da ce imati dobar odnos sa Sasom 1
DejanT Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Nadam se da do sledecek kola dolazi po mogucstvu kombo bek i da se Yagoslav seli trajno na klupu plažu. Ispravio sam ti ovo 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Real ocigledno ima padove koji kada krenu duboki su kao kanjon Morace. Partizan, Baskonia i sada mi. Za jednu cetvrtinu su u stanju da izgube dvocifrenu prednost. Vrhunska druga deonica i sto je bitnije svi se polako bude. Prija ova trojka Ojeleya, bas, bas.
TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: I kad dodje Miljenovic bice skloni ovoga daj ovoga ne ide to tako. Miljenović je tokom meča sa Milanom žestoko vređan, jer nije sposoban da igra na ovom nivou, tako da nije ništa novo. Umesto da radovanja zbog igre, mora se tražiti meta za pljuvanje. 2
MV91 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Делује да је тренер био доста велики проблем, просто се не осећа да фали 7 играча сад. 2
fradler Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Čudna neka energija u prvoj četvrtini, posle je to došlo na svoje, sad već gori arena i spremna je da ih proguta. Šta god da bude, obećava ovo. 1
Sector Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Saša mora probati sa 4 igrača da igra kad CMM odmara. Ako to pravila dopuštaju. 1
Recommended Posts