Сандро Лаки Ђентиле Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago На лудило Бугарина се некако одржавамо (надам се да нас неће уканалити у наставку). Одбрана мора много боље, оф. скокови нас сахрањују и Изундуова три фаула, а Донатас није у моду данас.
fradler Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dedica je legenda, pojavio se na prosloj i sad ce da hibernira narednih 6 tekmi. Brat Okeke ne moze da promasi. Srecom i Kodi je poludeo, inace bi nas vec resili. 1
Golijat Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Treba nam brza igra,tecnija. Deluje mi kao da niko nece da sutne osim CMM
mister-no Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, No name said: CMM VRHUNSKI. Mora jos neko da se uključi. Moraju defanzivno svi da se uključe 1
Zadnji vezni Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Hahahaha sta su sudili yagu. Nema ovde nista,pogurace ih pederi .
No name Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Davidovac se ne odvaja od parketa. Plej ima prosečno više skokova od njega. 1
fradler Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ma kakav je ovo faul na sutu jbt, zasto mora i neko iskompleksirano patuljasto sudijsko smece da vileni, na svu muku
TB Told Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, No name said: Davidovac se ne odvaja od parketa. Plej ima prosečno više skokova od njega. Nema snage da igra dupla kola. 1
Issey Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Davidovac nema šta da traži protiv Reala. Jago totalno bez samopouzdanja...
bodo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: A Jago radi sta? Bas nikakve vajde od njega Baš uzaludan je.
DijametralnoSuprotan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Nema leba ako cemo da se oslanjamo na CMM u napadu. To smo valjda naucili iz proslosti. Odbrana ne postoji, skok ne postoji. Nwora i Motejunas su uzasno otvorili, Deda nas masakrira, mora dosta ovde da se menja ako hocemo bar egal u nastavku. Edited 15 hours ago by DijametralnoSuprotan
Сандро Лаки Ђентиле Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Нема овде леба, једино да правимо неку мамутску серију током њихових црних минута, а и тад ће их гурати три говнара.
Don Dusko Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Neverovatni ste.Ja gledam opusteno ovu tekmu.Mi smo svoj cilj ove nedelje ostvarili sve preko toga je bonus. 3
DijametralnoSuprotan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Je l' Obradovic vidi kolika je minuscina Deda?
DijametralnoSuprotan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Neverovatni ste.Ja gledam opusteno ovu tekmu.Mi smo svoj cilj ove nedelje ostvarili sve preko toga je bonus. Ako ce to da nam bude mindset u EL, bolje da je ni ne igramo. 6
Bad Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Vadi matorog, skaču mu po ćeli, a nacrtanu ovcu ne može sa sačuva 2 1
Borky Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Bas lose izgledamo. Kao da su nam isisali energiju. Nekako nas ubili u pojam. Los govor tela al nadam se da bi se mogli trgnuti ako pogodimo koji sut ili vezemo koju dobru odbranu.
Recommended Posts