Khal Drogo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Igrali bi mi bolju odbranu da su tu Kenan,Rivero,Graham ,Plavsic,možda o tome govori Duško . Napad je loš ali dal bar očekivao neku solidnu odbranu a ovo je horor . Edited 2 hours ago by Khal Drogo
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29% iz igre protiv Zadra. Ne postoji dno koje ne mozemo da probijemo. 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Voleo bih da vidim procente šuta kod nas Stefa Karija, Reja Alena, Peđe Stojakovića, Redžija Milera, Kleja Tompsona i Demijana Lilarda.
dr sleep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Prvo da selektira svoje igrace, pa da uigra.To znaci da otpisujemo ovu sezonu i nadamo se sledecoj. Inace ako grk ostane nije otpisana? 🤔 1
drakon1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim, Miljenovic je najmanje kriv ivde, ali decko ne moze vola da ubode za tri, a pripaljuje samo tako svako malo. Zato Beach preko ruke ili sa parkinga bez koske pogadja. Sferopulos ni ne pokusava sa CMM ili Yagom. On prosto vapi da ga publika otera pre kraja utakmice. 4
djenkoslav Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ne verujem da i dalje postoje ljudi koji brane Sfera. Ogadio mi je kosarku na kraju prosle sezone, sada ima skroz drugi tim, a igra je identicna...
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: 29% iz igre protiv Zadra. Ne postoji dno koje ne mozemo da probijemo. Kao da igramo protiv Detroita iz 2003 1
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Jago na klupi idalje... Zato Miljen plodi... Grk uopšte ne zna gde se nalazi... Nebitan je Jago, ali je samo pokazatelj do kakvog raspada nas je trener doveo... 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa jebote bog, daj najjaču postavu da probamo da dobijemo ovo, jebo te Miljenović. Dečko se bori ali ne mere 2
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ljudi bre,pa mi ne znamo odigrati jedan jebeni pik. I kad se ovaj Izundu izrola i oslobodi i bude sam u reketu niko ga ne vidi i ne dobije loptu. Ja ne verujem stavrno sta gledam?! Navijam da nas nakantaji 15+
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jako neprijatno. Nesto na silu pokusavamo, ali nema ovde pomoci.
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Blamantno da ti ovako igraci izgledaju. Kao u onom filmu Space Jam kad im uzmu talenat. Nema sta ovo je tuga , velika tuga , da mi posle Spartaka dajemo ovoj neznalici sansu da pravi tim za EL. Covek je bivsi trener koji posle ovoga nece naci posao NIGDE! A mi da se okrenemu Sasi Obradovicu ili nekom treneru koji ima autoritet i muda da vikne na igrace.
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Khal Drogo said: Igrali bi mi bolju odbranu da su tu Kenan,Rivero,Graham ,Plavsic,možda o tome govori Duško . Napad je loš ali dal bar očekivao neku solidnu odbranu a ovo je horor . AAA nemoj tako. Ne shvataš, onda bi Vučina, Nwora i ostali imali više snage za napad kad ih ovi odmene.. 1
Azazelkg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bilo bi zgodno da se plata prima po zalaganju/nezalaganju, učinku/neučinku....
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Možda i dobijemo ali trener mora da ide. Treba nam neko s kamdzijom u rukama.
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Beech božiji nas ubi Imamo mi jeenog biča na klupi,drugi nam nije bio ni potreban.
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Bejn said: Možda i dobijemo ali trener mora da ide. Treba nam neko s kamdzijom u rukama. Nećemo dobiti.... 1
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jago i Miljenovic su adrkvatni mozda za biznis ligu.
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Polako ljudi tek je oktobar, kad Janis utegne ekipu krajem godine podsetiću vas šta ste pisali ovde. 2
Recommended Posts