Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Igrali bi mi bolju odbranu da su tu Kenan,Rivero,Graham ,Plavsic,možda o tome govori Duško .

Napad je loš ali dal bar očekivao neku solidnu odbranu a ovo je horor .

Edited by Khal Drogo
Posted
8 minutes ago, Don Dusko said:

Prvo da selektira svoje igrace, pa da uigra.To znaci da otpisujemo ovu sezonu i nadamo se sledecoj.

Inace ako grk ostane nije otpisana?

🤔

• Thanks 1
Posted

Mislim, Miljenovic je najmanje kriv ivde, ali decko ne moze vola da ubode za tri, a pripaljuje samo tako svako malo.

Zato Beach preko ruke ili sa parkinga bez koske pogadja.

Sferopulos ni ne pokusava sa CMM ili Yagom. On prosto vapi da ga publika otera pre kraja utakmice.

• Like 4
Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Jago na klupi idalje...

Zato Miljen plodi... Grk uopšte ne zna gde se nalazi... Nebitan je Jago, ali je samo pokazatelj do kakvog raspada nas je trener doveo...

• Like 1
Posted

Ljudi bre,pa mi ne znamo odigrati jedan jebeni pik.

I kad se ovaj Izundu izrola i oslobodi i bude sam u reketu niko ga ne vidi i ne dobije loptu.

Ja ne verujem stavrno sta gledam?!

Navijam da nas nakantaji 15+

Posted

Blamantno da ti ovako igraci izgledaju. Kao u onom filmu Space Jam kad im uzmu talenat.

Nema sta ovo je tuga , velika tuga , da mi posle Spartaka dajemo ovoj neznalici sansu da pravi  tim za EL. 

Covek je bivsi trener koji posle ovoga nece naci posao NIGDE! 

A mi da se okrenemu Sasi Obradovicu ili nekom treneru koji ima autoritet i muda da vikne na igrace. 

Posted
2 minutes ago, Khal Drogo said:

Igrali bi mi bolju odbranu da su tu Kenan,Rivero,Graham ,Plavsic,možda o tome govori Duško .

Napad je loš ali dal bar očekivao neku solidnu odbranu a ovo je horor .

AAA nemoj tako. Ne shvataš, onda bi Vučina, Nwora i ostali imali više snage za napad kad ih ovi odmene..

• Pumpaj! 1
Posted
Just now, Bejn said:

Možda i dobijemo ali trener mora da ide. Treba nam neko s kamdzijom u rukama.

Nećemo dobiti.... 

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...