Webad Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Nini3112 said: Ma daj bre,sta radi ovaj na klupi? Prima platu 4
Issey Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Au jbt... Dajte ljudi trenera, ne zajebavajte se više...
mister-no Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Krševan Klarica Krševan Sfero Krševna košarka Krševna Aba Krševna Zvezda Krševan ja, Krševnim glasom Željka Bebeka - što je meni ovo trebalo 1 1
Djo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sfero oborio jos jedan rekord na klupi Crvene Zvezde. Sezona gotova u septembru.
realno *w Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jbt, jeste li videli kako je bedan bio KKP protiv Krke? CZ: hold my beer... 1 1
JPM Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, realno *w said: Jbt, jeste li videli kako je bedan bio KKP protiv Krke? CZ: hold my beer... Skroz ocekivano. Ovo ce morati na guzove. Jebe se velikim igracima da igraju aba.
Zadnji vezni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Hahahaha kakav napad iz tajm auta. Kakav jad,beda i očaj. Edited 19 hours ago by Zadnji vezni
Djo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Odzlej se raspao na kraju sezone u Valensiji, jedva su cekali da ga se otarase ti mu das 1.5 miliona. 1
Taki Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Webad said: "dajte ljudi, pa ko menja trenera posle 0-2?" 🤡🤡🤡🤡🤡🤡 Samo neozbiljni klubovi
JPM Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago @Utopista jel ovo neka visa pravda sto se desava? Ja stvarno nemam zivaca... 1
DijametralnoSuprotan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Preko Dede je palo jedno 3,4 trojke. Na svaku je kasnio bar sekundu. 2
Glavonjic Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Janis ne sme ni da zahteva presing po celom jer bi igrači lagano iskulirali.
Problem sa licnim greskama Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ova ekipa mi ne izaziva bilo koju emociju, ni pozitivnu ni negativnu. Sedim u hali i razmisljam o poslu sutra. Pakao epskih razmera je ovo. 1 1
drakon1 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 10 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Pristup meča je katastrofalan. Osim Miljenovica niko nije ušai 100% motivisan. To nam se prosle godine obilo o glavu i uzelo nam jedan trofej. Standardna letargija u ABA. Kao da su igrali duplo kolo EL na strani i dobili obe utakmice pa se malo opustili, a ne da bi trebalo da crknu da se pokažu i dokažu. Sferopulos drži jedinog igrača koji je dao nešto izvana na klupi. Ne mogu više ovo, neka i dobijemo, Grk mora da ide.
Taki Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Preko Dede je palo jedno 3,4 trojke. Na svaku je kasnio bar sekundu. I avaki put se nešto zatetura 1
Recommended Posts