drakon1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Issey said: Evo ga CMM sa zicerima. Baš smo kanturina od ekipe,a jebe nas i karma. Grk jedva čeka da ode, siguran sam... I mi, i mi bogami.
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbg...mi igramo stihijski, na inspiraciju pojedinaca, dok nas "hoće", bez nekog sistema i plana. Jedino da nam dođe neka ista takva ekipa, a da ih nece nista, pa da dobijemo, a nema ih puno u EL. 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, forumko topic said: Kalinić pogledom ispratio igrača. Nwora i dalje samo koš vidi. Ode ovo Kalinić će nadmašiti i Dobrića u odbrani
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Knipex said: Gotovo je ovo. Utakmicu su svojeručno okrenula gospoda u narandžastom izbacivši Čimu iz igre... Ruku na srce, mozda bismo manje izgubili samo. Iako su imali par supackih odluka
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svaka utakmica 100 tka primljena...hoce li neko da reaguje na ovog unistitelja kk?!!!?!!
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Thor said: Jbg...mi igramo stihijski, na inspiraciju pojedinaca, dok nas "hoće", bez nekog sistema i plana. Jedino da nam dođe neka ista takva ekipa, a da ih nece nista, pa da dobijemo, a nema ih puno u EL. pa logicno kad nemamo plejmejkera
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Treba natrpati ovu trenersku prevaru .Primićemo ovde 100-ku od Bavaraca. Naša odbrana je smehotresna da ne kažem goru reč. Pečat trenera se nastavlja još od prošle sezone. Važan je kontinuitet. Nikad nećemo biti ozbiljan klub. 2
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Disfruto said: pa logicno kad nemamo plejmejkera Biće da nam fali jos ponesto
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalina je baš neprijatno propao, mislim da bi korisniji bio Dobrić. 4
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Kalinic 💀 Frustriran je, treba na klupu. 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Bejn said: Izgleda da je i Kalina postao legitimni član domaće osovine. Ma on je i prosle godine bio loš, nego je sve to prolazilo ispod radara, jer je bila gomila losijih od njega. On je u slobodnom padu dug period i više šteti nego doprinosi. Konstantno srlja, gubi lopte, a u odbrani je ispod nivoa. 4 1 1
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Thor said: Biće da nam fali jos ponesto fali ali glavno je plej
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sramotno na šta ličimo. Ali nije da pre pola sata nismo nagovestili ovakav ishod kad stane da nas sere. 1
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čemu ovo zveketanje laktom Jovića? Kalina je baš u kurcu
Mario1563 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, No name said: Ma on je i prosle godine bio loš, nego je sve to prolazilo ispod radara, jer je bila gomila losijih od njega. On je u slobodnom padu dug period i više šteti nego doprinosi. Konstantno srlja, gubi lopte, a u odbrani je ispod nivoa. Najgori, ne mogu da ga gledam 1
Filbi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Bejn said: Jel utakmica ili sezona? Ako se po jutru dan poznaje.... jago,montejunas.... Ne piše nam se dobro
Recommended Posts