Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Issey said:

Evo ga CMM sa zicerima. Baš smo kanturina od ekipe,a jebe nas i karma. Grk jedva čeka da ode, siguran sam... 

I mi, i mi bogami.

Posted

Jbg...mi igramo stihijski, na inspiraciju pojedinaca, dok nas "hoće", bez nekog sistema i plana. Jedino da nam dođe neka ista takva ekipa, a da ih nece nista, pa da dobijemo, a nema ih puno u EL.

• Like 1
Posted
1 minute ago, forumko topic said:

Kalinić pogledom ispratio igrača. Nwora i dalje samo koš vidi. Ode ovo

Kalinić će nadmašiti i Dobrića u odbrani

Posted
1 minute ago, Knipex said:

Gotovo je ovo. Utakmicu su svojeručno okrenula gospoda u narandžastom izbacivši Čimu iz igre...

Ruku na srce, mozda  bismo manje izgubili samo. Iako su imali par supackih odluka

Posted
Just now, Thor said:

Jbg...mi igramo stihijski, na inspiraciju pojedinaca, dok nas "hoće", bez nekog sistema i plana. Jedino da nam dođe neka ista takva ekipa, a da ih nece nista, pa da dobijemo, a nema ih puno u EL.

pa logicno kad nemamo plejmejkera

Posted

Treba natrpati ovu trenersku prevaru .Primićemo ovde 100-ku od Bavaraca.

Naša odbrana je smehotresna da ne kažem goru reč.

Pečat trenera se nastavlja još od prošle sezone.

Važan je kontinuitet.

Nikad nećemo biti ozbiljan klub.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Bejn said:

Izgleda da je i Kalina postao legitimni član domaće osovine.

Ma on je i prosle godine bio loš, nego je sve to prolazilo ispod radara, jer je bila gomila losijih od njega. On je u slobodnom padu dug period i više šteti nego doprinosi. Konstantno srlja, gubi lopte, a u odbrani je ispod nivoa.

• Like 4
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
Just now, No name said:

Ma on je i prosle godine bio loš, nego je sve to prolazilo ispod radara, jer je bila gomila losijih od njega. On je u slobodnom padu dug period i više šteti nego doprinosi. Konstantno srlja, gubi lopte, a u odbrani je ispod nivoa.

Najgori, ne mogu da ga gledam

• Like 1
Posted
1 minute ago, Bejn said:

Jel utakmica ili sezona?

Ako se po jutru dan poznaje....

jago,montejunas....

Ne piše nam se dobro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...