JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Markoss said: Bespotrebno je pokusavao da iznudi faul u onoj situaciji, imao je samog Odzeleja u korneru. Iz toga smo primili ovu drugu trojku Gudurica. Bukvalno jedina greska coveka, daj bre... 1
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A sad kao nemamo čunjeva, al zato imamo defanzivno stručnjaka
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, NMX said: Sa prekratkom rotacijom se jos i dobro drzimo. Ajmo moze da se dobije ovo Jok. Ne može.
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kurac bi ja gledao ovo da nisam navijač KKCZ, neviđeno loša košarka. Džaba pare kad napraviš ekipu sa injury prone igračima i spadneš na ovo.
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago "Paklena atmosfera" Beogradske arene tačno faktor 0. Protivnik se oseća komfornije nego u svojoj dvorani.
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, JPM said: Bukvalno jedina greska coveka, daj bre... Jel se to Nvora kritikuje?
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma ljudi ovaj tim nema identitet...na koju foru da se povezeš sa njima. Jedino ovaj moneke ima pozitivan stav i nešto u sebi, ovo ostalo kao skup plaćenika koji je tu da odradi meč i zapali...
quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Utisak je da bi i da se igra do sutra ujutro sve vrijeme bilo 2 do 6 razlike za njih.
Khal Drogo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Džaba nam bonus kad im ne svirajub posle nijedan faul . Realno ne mozemo ih dobiti ako imaju ovakav sut i ovakvo sudjenje .
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Ne blamiraj se. Pričaš sam sa sobom?
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Sa prekratkom rotacijom se jos i dobro drzimo. Ajmo moze da se dobije ovo Njih 12 a mi sami
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gde je naš Manion i Bolomaro? Kako mi nemamo nekog specijalca da ubaci 5-6 poena?
Thor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 2 minutes ago, Sinnerman said: "Paklena atmosfera" Beogradske arene tačno faktor 0. Protivnik se oseća komfornije nego u svojoj dvorani. Mislim da samo mi jos verujemo u tu floskulu. Faking Rici Edited 3 hours ago by Thor
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Sector said: Kurac bi ja gledao ovo da nisam navijač KKCZ, neviđeno loša košarka. Džaba pare kad napraviš ekipu sa injury prone igračima i spadneš na ovo. Vreme je za onu o usranom i potoku...
Сандро Лаки Ђентиле Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Јебига, кад нисмо били довољно конкретни са понудама.
Recommended Posts